Sezatoarea canadiana (207)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristip71
[Denisam Copii au 3 si 9 ani. Sa inteleg ca Varadero e mai bine decat Cayo Coco.??!!!
Stiu ca in vacanta copiilor preturile sunt mai mari, asa ca o sa-mi scot baiatul de la scoala o saptamana, ca sa plec intr-o perioada mai ieftine.
Deci clar treb sa cauti resot unde copiii stau free, pt fetita tb sa platesti doar 75% din biletul de avion si cauta o retea hoteliera-RIu,Iberostar, Bavaro,Melia-sunt faine si rezonabile ca pret. Depinde si ce conteaza pt voi f. mult-pt noi conteaza plaja,marea, sa fie curat si mincare diversa si atentie la coktailuri oferite pe plaja "promo"-mai bine comandati doar de la bar-bafta!

Merci mult pentru raspunsuri.
pitilache
Daca gasesc ceva mai ieftin si nu Cuba te anunt, dar mi-am cam pierdut sperantele. Apropo, voi cand vreti sa mergeti?

Va pup,

Cristina - mama lui Alexander si Kaitlyn

Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristip71 spune:

Denisam,

Spune-mi si mie tie care statiune ti-a placut Cayo Coco ori Varadero ca nu am inteles. Cred ca sunt eu mai grea de cap.

Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasuc spune:

Pitilache multumesc tare mult!
Am cautat pe internet, am fost si la posta sa intreb...
e prea scump! Cred ca ebay e cea mai rezonabila solutie.

ar trebui sa scriu mai marunt asa, sa nu 'bruiez" discutia despre nisip, soare, valuri...
pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Crsitip-Varadero mi-a placut,dar am fost 1data si ultima data in Cuba-dar dc pt voi pretul e primul criteriu,uita-te la last minute, ca poti gasi si in Dominicana sau Mexic dealuri bune.
Nasuc-ce mai faci,cum e in Europa?

Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Pitilache, Tudora e mica. Nu i-a placut la inceput, dar eu am dus-o acolo la grup, ca daca tot stateam dupa Agata... Tudora avea picioarele subtiri si nu mergea pe jos pentru ca spunea ca o dor picioarele, eu cred ca gimnastica si patinajul a ajutat-o in acest sens. Am dus-o o ora pe saptamina pina iarna asta. Acum, a inceput sa se alunece frumos pe gheata, a trecut ecusoanele alea care se dau la grup si, dupa competitia din decembrie, unde am luat-o si pe ea, mi-a spus ca vrea si ea sa faca patinaj.

Toata vacanta de Craciun mi-a tot spus, asa ca, i-am luat miercurea si ei privat. Acum face miercurea jumatate de ora cu profesoara Agatei si apoi ramine inca vreo ora si lucreaza singurica (e dulce rau, ca incearca sa ridice si ea piciorul si e incintata cind nu cade si vine si-mi arata, a inceput sa-i placa) si vinerea cu grupul. Daca va vrea, la anul va merge si ea la competitiv. Mai ales ei ii trebuie asa ceva, pentru ca o va ajuta la multe... desi, Tudora a facut progrese mari pe toate planurile, si-a invins timiditarea, socializeaza foarte bine... ce mai, sint incintata de ea.

Denisa, nu stiu preturile de la voi, dar si aici daca faci de performanta, totul urca. Cu cit pregatirea este pentru un nivel mai ridicat, cu atit totul costa mai mult. Noi facem de placere si sintem la club care apartine primariei, pentru ca daca vrei sa mergi pe privat si sa platesti tu gheata fara sa fii inscrisa la un club... atunci se schimba situatia. Sint care fac si asa pentru ca atunci cind apartii de un club, ai niste obligatii fata de acesta, iar medalia cistigata e si a clubului... nu stiu eu detalii, dar spun din ce aud vorbindu-se in jurul meu.

Tenisul, da, asta e iubirea Agatei. Si sa stii ca dintre toate sporturile, la tenis o vad cea mai buna pe Agata. A fost in vacanta la un unchi de-al lui Octav care e un antrenor cunoscut de tenis din Alba si a invatat-o multe miscari, se misca Agata... natural. Mi-a spus ca ar trebui sa o dam la tenis si mi-ar placea, ne-am interesat... dar e imposibil sa te atingi. Pina acum, cred ca cel mai costisitor sport pe care poti sa-l faci asa, fara sa vizez performanta. Dar e mica inca, vom vedea pe parcurs, poate ca va ajunge totusi si la tenis. Nici la schi nu am ajuns din acelasi motiv.

Nasuc, nici eu nu am solutii la ce ai intrebat pentru ca nu am avut nevoie, dar tot mai tin sa te intreb: ce cauti tocmai acolo? V-ati mutat?

Cristip71, woau! Ce performante ai avut! Pai, du copila la patinaj, ca si talentul asta se mosteneste... Si Octav strimba un pic din nas cind aude de Lisandru la patinaj artistic, asa-s barbatii astia, cu idei preconcepute... dar daca il vrea la aikido sau kendo, mi-l da la patinaj si ma lasa cu hockey... Bineinteles ca daca baiatul va vreala hockey, va merge acolo, dar macar acum micut l-a vrea un pic mai ferit de toate alea. Sint atit de frumosi baietii la patinaj, cu costumele lor de gheata si facind tot felul de figuri pe gheata, ii ador!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Ariel si Persil in toronto este. Poate e mai ieftin transportul asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

mimitete, , e ca nou pepitzelul, a avut febra o noapte si atat. Acum e mama bolnava. Le-am zis sa mai inceteze odata ca vreau sa aduc marfa proaspata, virusul asta deja e boring.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

am avut o seara de cosmar.of. cand sa ies aseara cu fetele la o plimbare pe la 5:30 (eram deja imbracate la usa) suna bona lor - vecina gard in gard cu noi; il las pe M. sa vorbeasca si noi plecam. ne intoarcem dupa vreo 3/4 de ora congelate, M. zice plecati ca am sunat la astia la gaze ca miroase de la contuar si a zis sa nu fie copii in casa. ne mai plimbam vreo juma de ora cat sa termine bona lor de mancat, timp in care eu ma gandeam la tot ce am avut si pierdem intr-o secunda daca explodeaza si ma bucuram ca am fetele de mana;T. a plecat imediat la un 'prieten' cu care eu nu prea il las, dar a prins ocazia...; stam vreo ora la femeie, le da ea sa manance, ele mananca SINGURE, TOT si cu seconds... si intr-un final apare M. cu unul de la gaze la usa, ca nu e nici o scurgere de gaze, ca ala a masurat si la noi si la vecini si nu e nimic. of. si a mirosit pana cu vreo 10 minute inainte sa apara ala sa verifice. sa ma vedeti acum de cate ori ma duc sa verific gazele prin casa si prin afara casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristip71 spune:

Wow,

Cu gazul asta nu e de gluma. Sper ca totul a fost doar o sperietura.
Succes si numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

Nelia, nu m-am exprimat eu bine, eu stiu ca tu esti super dedicata copiilor si ai ceva mai mult timp, nu la timpul tau ma refeream ci la a-l copiilor. Noi venim de la scoala si dupa ce mincam si ne facem lectiile, alea multe nu mai ramine decit o ora pina la culcare si asta la David, Anne invata pina tirziu ca are proiecte si multe altele de terminat. Deci si daca as fi eu mama dedicata, ceea ce nu sint, tot nu vad cind i-as duce la atitea activitati. Activitatile sint in weekend si daca mai adaugi si skiul in familie s-a dus weekendul de tot. Pai ei cind se mai joaca, asa ca pe vremuri, un om de zapada, bataie cu bulgarii, etc? Am senzatia ca alerg tot timpul si nu fac nici 10% din activitatile alea pe care le-ai enumerat tu.

Eu am senzatia ca traiesc pe o alta planeta, despre ce preturi vorbiti voi acolo 2000-2500$ pt 4 persoane in Sud? Poate pt o persoana, mai ales in perioada de sprink break. Vara am inteles ca sint mult mai ieftine sau in perioada ploilor...dar cu riscul de rigoare pe care ti-l asumi. Stiu ca in To sint mai ieftine.

Ana, cum mai esti?

Voi ati lasa o fetita de 14 ani singura prin Paris in timp ce mama denaturata e la conferinta/meetinguri ca eu nu dar mademoiselle incearca sa ma convinga....

Mergi la inceput