Sezatoarea canadiana (207)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Mesdames, cine-a fost in Dominicana, bagati-ma-n-seama un picut:

Citesc reviews (drept ca 4 stele, ca a cincea se intoarce cind m-oi duce la job) si toata lumea mentioneaza ca in weekend localnicii au voie in hotel, la bar, la plaja etc. E practica curenta chestia asta in Dominicana? E al 4lea hotel la care gasesc asta.

Sarmina'
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Roxana pai nu stiu daca sa le scoateti sau nu, eu una m-am cam saturat de stat in casa, tare as vrea sa nasc odata. Eu sunt pregatita psihic din noiembrie sa nasc. In fiecare zi am stat cu gandul ca gata, poate maine... Asa ca acum la 38 de saptamani mi se pare de-a dreptul culmea ca tot 2 in 1 sunt, desi normal ma bucur enrom ca am ajuns pana la termen.
De o saptamana ma misc continuu, imi gasesc mereu ocupatii, spal vase, rufe, fac curat, aranjez haine, sertare, ma joc cu piticul, si nimic, nimic. Un smecher si jumate bb Kevin.

Mami de Patrick(29.04.2008) si 38+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Time is priceless, yet it costs us nothing; you can do anything you want with it, but you can't own it, you can spend it, but you can't keep it. And once you've lost it, there is no getting back, it's just gone!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress
Un smecher si jumate bb Kevin.

Asa-s varsatorii astia... te joaca pe degete! Bine ca sunteti ok amandoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Simonna eu am fost la un resort de 4 stele se numeste Grand Paradise Bavaro si nu am vazut nici un localnic.
Plaja este cu nisip alb, apa albastra, palmieri este la 5 minute de mers pe jos pe plaja de Grand Bahia Principe (5 stele) pe care Dana P l-a recomandat si care-i pentru mine perfect.
Diferenta dintre cele doua este la ground , mincare , activitati depinde ce cauti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaMario

Simonna eu am fost la un resort de 4 stele se numeste Grand Paradise Bavaro si nu am vazut nici un localnic.
Plaja este cu nisip alb, apa albastra, palmieri este la 5 minute de mers pe jos pe plaja de Grand Bahia Principe (5 stele) pe care Dana P l-a recomandat si care-i pentru mine perfect.
Diferenta dintre cele doua este la ground , mincare , activitati depinde ce cauti.

Dana, vorbim de Punta Cana? La Romana? Intreb ca tocmai am clicat ca hotelurile de care citeam eu toate sint la Puerto Plata...

L-am vazut pe G.P.Bavaro prin cronici, nu reusesc sa depistez daca are sau nu aer conditionat in restaurante.

Dana P, B. Principe al tau e ala din la Romana? Tu pe redtag iti iei biletele?

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Simonna, la unul i-a lasat (LR), la celalalt nu (PC). Si cred ca nici la gran bahia in PP. Dar sunt pasnici cei pe care i-am vazut eu, nu fac nimic, se bucura si ei de ce-i al lor. AC la masa: probabil ca ai fost numai in vara in sud, iarna temp sunt faine, se mananca pe terase. Am auzit de la cei care merg vara ca atunci nu e suportabil sa mananci afara. Do I make any sense?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simonna

Citesc reviews (drept ca 4 stele, ca a cincea se intoarce cind m-oi duce la job) si toata lumea mentioneaza ca in weekend localnicii au voie in hotel, la bar, la plaja etc. E practica curenta chestia asta in Dominicana? E al 4lea hotel la care gasesc asta.

Sarmina'
Simonna

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72985

Simonna, nu este obicei, cred ca doar o parte din resorturi fac asta, la Puerto Plata, la Sunset Beach nici vorba de localnici, in schimb la Santo-Domingo au vindut bilete localnicilor pentru noaptea de rev; au aparut seara, la tinuta:)) si aveau bratari de alta culoare; a fost ok, s-au pierdut printre turisti,
eu stiu doar ca voi cauta data viitoare resort departe de zone locuite (preferat Cuba pe insule: Cayo Coco, Santa Clara, Cayo Largo etc)

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Simonna hotelul este in Punta Cana
Uite asta http://www.grandparadisebavaro.com/
Aer conditionat da era in camera si estaurant
Cind am ajuns in camera nu fuctiona aerul conditionat dar l-au reparat imediat.
Eu la alte hoteluri de 4 stele nu am fost dar la asta sigur nu erau si chiar linga hotelul asta este altul care are water park pentru copii si poti merge nu-ti zice nimeni nimic.

In Puerto Plata mie personal nu mi-a placut deloc deloc (nu mai merg acolo niciodata) am fost la Iberostar (5 stele)
Nimic de reprosat resortului dar nu mi-a placut plaja, apa , palmieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Simona eu am fost de 2 ori la bahia Principe in Punta Cana.Excelent, dar e 5 stele, intre timp au mai tot construit pe acolo drept ptr care plaja s-a cam aglomerat (am urmarit poze pe tripadvisor dupa ce se intorsese Mihaela si-mi spusese ce nu i-a placut ei). Am mai fost mai la sud tot in Punta Cana la catalonia (unde a fost Oana de vreo 4 ori). Nu am vazut in nici unul localnici pe plaja.

Aer conditionat iti doresti vara, e adevarat ca e cam cald seara la bufet. dar toate a la carte aveau aer conditionat.Tu cind vrei sa pleci?
La catalonia m-am lovit de chestia asta, bufetul era in aer liber.

Eu mi-am luat intotdeauna de pe selloffvacation.com dar platesti pe loc pretul. Anul asta (plecam in vara) am luat prin travellastminute.com si am platit doar un avans de $200/pers. Diferenta o platim inainte cu 6 sapt sa plecam.

Nu am fost in Samana sau Puerto Plata dar cind cautam resorturi intelesesem ca fiind pe partea vestica soarele rasare de pe uscat si nu din apa.Deci cumva stai pe invers la plaja (ma rog noi suntem obisnuiti ca la Marea Neagra-aia e normal la noi). Am vazut poze de pe plaja si palmierii aia lungi aveau toata umbra pe sezlongurile oamenilor.Nu m-a atras,. (fiecare cu pasarica lui)

Doloress ce simpatic e bb Kevin, ne-am ingrijorat toate si acum nu mai vrea sa iasa. Eu iti tin pumnii oricum.

Delia ce zici tu acolo de depresie? Vin-o aici si varsa tot ce te nelinisteste, te alinam noi cu o vorba un .Esti tinara, frumoasa, fericita, ai asa o familie frumoasa, depresia nu are ce cauta la tine.

Iselin mai ai vreun subiect pe aici? De ce zice Doloress???
Dormi doar 4-5 ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simonna

Sarmina'
Simonna

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72985

Nicidecum, never heard of desi eu una i-as prefera altor natii. Stelele ele insele sint inselatoare, eu am fost la citeva 5 stele care erau cu mult mai jos decit altele cotate la 4 stele, citeste reviews la greu.

Eu intrasem sa vad daca a nascut Doloress.

mqqm, cum se simte pepitul? Furtul nickului este cireasa de pe tort dar link dat la blogul tau tine deja de nenea doctoru' if you know what I mean...

nelia, ma bucur ca ai rezolvat cu Agata. Sincer vorbind nu stiu cum gasesti timp sa faci atitea activitati, ziua ta are mai mult de 24 de ore? Vorba cuiva care zicea ca ii da cu virgula, pai eu sint deja la a treia zecimala in cautarea timpului liber. Si imi e somn tot timpul.
Ah, sa nu uit, si la mamografii e lista de asteptare? De ce nu se pot face daca alaptezi, sa nu mor proasta?

pitilache, port numai cerceii de la tine

F. frumos filmul "the king's speach". Oscar scrie pe el.

Da sa nu furtuna de zapada peste noi?

Mergi la inceput