Sezatoarea canadiana (207)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:

Eu am auzit de ei, acum cativa ani, de la frate-miu care e mare fan, dar nu am ascultat deloc, si am dat peste ei la TV "zapand" da' de acum cred ca ma fac si eu mare fan.

eu i-am descoperit abia acum, in decembrie - noroc ca era mama la mine, iar postul ei preferat e "Acasa" (pentru cele plecate de mai mult timp - post cu telenovele, pe care eu nu-l frecventez ). asa am vazut reclama la concertul transmis pe acest post (cel de la teatrul grecesc) si mi s-a parut c-ar merita vazut. de la prima melodie am ramas cu ochii tinta la tv. intre timp am reusit sa am cd-uri cu toate albumele lor (dvd-uri doar doua, dar ma straduiesc sa le gasesc si pe celelalte), si saptamana asta astept cartea lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Hi hi am dat un search pe google.ca cu mqqm ca am zis ca dau peste forumul cu pricina si am descoperit ca mqqm e un dll de la microsoft

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikiion

Hi hi am dat un search pe google.ca cu mqqm ca am zis ca dau peste forumul cu pricina si am descoperit ca mqqm e un dll de la microsoft

Me too! N-am incercat insa advanced search, sa selectez limba romana

Mergi la inceput

Eu am gasit forumul cu pricina , dar astept ca Cristina sa actioneze cum vrea ea..... Dar sunt pe baricade la nevoie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

E flower_power aia. Am facut pace cu ideea.Cu sau fara link la blog, eu cred ca odata ce cunosti virtual o persoana, nu mai poti desparti nickul de personalitatea persoanei initale.

Ana, eu as ridica o spranceana daca as gasi o AnaStroe pe quebec.ro si inca una daca as realiza ca acea usera ti-a luat nickul dupa ce te-a cunoscut aici. Despre asta vorbesc. Nu e o coincidenta simpla.
O gasiti pe un alt forum de parinti, pe unul de decoratii interioare si pe cel de unde a pus linkul.

Si da, e de ras ca la cautare pe google vine primul mqqm.dll, parte din msmq, , insa pt mine a fost un atu la vremea cand l-am "inventat". Sa nu pot fi urmarita asa usor, dintre mine si MS am fost convinsa ca gugal ma ascunde.

Asta este, surprinzator si suparator, dar lumea-i plina de hahalere frustrate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Cristina, cred ca uneori `sticla` ne deformeaza mesajul, eu am ris, cum sa spun, autoironic; e clar ca pentru fata aia esti un role model, de aia a imprumutat nickul; apoi totul devine altceva, si nu-i placut deloc; da``am postat in fuga de dimineata.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

MQQM, suntem alaturi de tine, indiferent de decizia pe care o iei. Si pe mine tare ma mananca deshtele sa-i zic de una dou, asa...

Dolores...inca putin hein!!!

Si preferintele mele musicale:

Imi place Sting...m-as duce si maine la un concert

Si Holograf:

Melodia asta ma face sa ma simt bine mereu, imi da buna dispozitie:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Ana, stiu exact ce spui. Si eu ma fac vinovata de aceleasi, macar un emoticon sa fi pus cand am dat exemplul, sa tradez tonul, ceva asa .

Doloress, ce tare e Kevin, acu nu se mai grabeste, eh? io-ti zic nastere usoara just in case.

Mergi la inceput

Sa privim si partea frumoasa a lucrurilor, s-a dezlegat misterul nick-ului lui mqqm.
Acum serios, nu cred ca trebuie lasata asa, mai ales daca se da alta persoana.... Nu am reusit sa ii vad profilul pe forumul ala pt copii, ca n-am cont, dar sunt curioasa daca se da si ca locuieste in Canada?
Stiu ca mai a fost mai demult o tipa care lua poze cu copii de la altii si le punea in albumul propiu.

Noi am fost azi la muzica clasica pt copii: .
http://www.jeunessesmusicales.com/

Am vazut ca dau si la Ottawa spectacole. Si cam aceleasi spectacole sunt si la http://pdajunior.com/

Noi am fost la Flonflon. http://www.jeunessesmusicales.com/fr/main_nav/concerts/jeune-public-famille/programmation/famille-et-en-salle-spectacle/la-musique-c-est-de-famille/

Erau trei animatori si foloseau o marioneta, Fonfon si cantau la diferite instrumete si cu vocea.....pe fondul povestii. Mi-a placut ca sala era micuta si intima....Si suntetul nu foarte puternic( Marc a ramas cu o sensibilitate la urechi, pt. el la circ era prea tare sunetul si a trebuit sa plecam la pauza).
Va recomand sa mergeti.Nu e nici f. scump.
Vreau sa mai merg la FIESTANGO. Mai vine cineva? E langa metrou Mont-Royal.
O saptamana placuta si fara frig!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Ce se mai intampla www.antena3.ro/romania/femeia-sfasiata-de-caini-a-murit-dupa-trei-operatii-printre-care-si-un-transplant-de-piele-117624.html" target="_blank">uneori.
Am ramas fara cuvinte, mi-a zis mama astazi.
Si posibilul start al unei anchete

Mergi la inceput