Sezatoarea canadiana (207)
Raspunsuri - Pagina 15
mianna spune:
| Citat: |
Eu am auzit de ei, acum cativa ani, de la frate-miu care e mare fan, dar nu am ascultat deloc, si am dat peste ei la TV "zapand" da' de acum cred ca ma fac si eu mare fan. |
eu i-am descoperit abia acum, in decembrie - noroc ca era mama la mine, iar postul ei preferat e "Acasa" (pentru cele plecate de mai mult timp - post cu telenovele, pe care eu nu-l frecventez
mikiion spune:
Hi hi am dat un search pe google.ca cu mqqm ca am zis ca dau peste forumul cu pricina si am descoperit ca mqqm e un dll de la microsoft![]()
ankalaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mikiion Hi hi am dat un search pe google.ca cu mqqm ca am zis ca dau peste forumul cu pricina si am descoperit ca mqqm e un dll de la microsoft www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> www.dropshots.com/mikiion2009" target="_blank"> Virsta Marc-Adrian |
Me too! N-am incercat insa advanced search, sa selectez limba romana
mikiion spune:
Eu am gasit forumul cu pricina , dar astept ca Cristina sa actioneze cum vrea ea..... Dar sunt pe baricade la nevoie 
CriPOD spune:
E flower_power aia. Am facut pace cu ideea.Cu sau fara link la blog, eu cred ca odata ce cunosti virtual o persoana, nu mai poti desparti nickul de personalitatea persoanei initale. ![]()
Ana, eu as ridica o spranceana daca as gasi o AnaStroe pe quebec.ro si inca una daca as realiza ca acea usera ti-a luat nickul dupa ce te-a cunoscut aici. Despre asta vorbesc. Nu e o coincidenta simpla.
O gasiti pe un alt forum de parinti, pe unul de decoratii interioare si pe cel de unde a pus linkul.
Si da, e de ras ca la cautare pe google vine primul mqqm.dll, parte din msmq,
, insa pt mine a fost un atu la vremea cand l-am "inventat". Sa nu pot fi urmarita asa usor, dintre mine si MS am fost convinsa ca gugal ma ascunde.
Asta este, surprinzator si suparator, dar lumea-i plina de hahalere frustrate...
columbiana spune:
Cristina, cred ca uneori `sticla` ne deformeaza mesajul, eu am ris, cum sa spun, autoironic; e clar ca pentru fata aia esti un role model, de aia a imprumutat nickul; apoi totul devine altceva, si nu-i placut deloc; da``am postat in fuga de dimineata.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
delphin spune:
MQQM, suntem alaturi de tine, indiferent de decizia pe care o iei. Si pe mine tare ma mananca deshtele sa-i zic de una dou, asa...
Dolores...inca putin hein!!!
Si preferintele mele musicale:
Imi place Sting...m-as duce si maine la un concert 
Si Holograf:
Melodia asta ma face sa ma simt bine mereu, imi da buna dispozitie:
CriPOD spune:
Ana, stiu exact ce spui. Si eu ma fac vinovata de aceleasi, macar un emoticon sa fi pus cand am dat exemplul, sa tradez tonul, ceva asa
.
Doloress, ce tare e Kevin, acu nu se mai grabeste, eh?![]()
io-ti zic nastere usoara just in case.
mikiion spune:
Sa privim si partea frumoasa a lucrurilor, s-a dezlegat misterul nick-ului lui mqqm
.
Acum serios, nu cred ca trebuie lasata asa, mai ales daca se da alta persoana.... Nu am reusit sa ii vad profilul pe forumul ala pt copii, ca n-am cont, dar sunt curioasa daca se da si ca locuieste in Canada?
Stiu ca mai a fost mai demult o tipa care lua poze cu copii de la altii si le punea in albumul propiu.
Noi am fost azi la muzica clasica pt copii: .
http://www.jeunessesmusicales.com/
Am vazut ca dau si la Ottawa spectacole. Si cam aceleasi spectacole sunt si la http://pdajunior.com/
Noi am fost la Flonflon. http://www.jeunessesmusicales.com/fr/main_nav/concerts/jeune-public-famille/programmation/famille-et-en-salle-spectacle/la-musique-c-est-de-famille/
Erau trei animatori si foloseau o marioneta, Fonfon si cantau la diferite instrumete si cu vocea.....pe fondul povestii. Mi-a placut ca sala era micuta si intima....Si suntetul nu foarte puternic( Marc a ramas cu o sensibilitate la urechi, pt. el la circ era prea tare sunetul si a trebuit sa plecam la pauza).
Va recomand sa mergeti.Nu e nici f. scump.
Vreau sa mai merg la FIESTANGO. Mai vine cineva? E langa metrou Mont-Royal.
O saptamana placuta si fara frig!
ankalaura spune:
Ce se mai intampla www.antena3.ro/romania/femeia-sfasiata-de-caini-a-murit-dupa-trei-operatii-printre-care-si-un-transplant-de-piele-117624.html" target="_blank">uneori.
Am ramas fara cuvinte, mi-a zis mama astazi.
Si posibilul start al unei anchete