Sezatoarea canadiana (207)
Raspunsuri - Pagina 12
ankalaura spune:
Delphinule - uite www.csdm.qc.ca/RechercheEtablissement.aspx?recherche=codepostal&codepostal=H2T2T4" target="_blank">aici poti cauta, daca ai un cod postal de referinta, scolile din CSDM. Cu verde ti se afiseaza cele secundare, cu rosu cele primare.
In dreapta ai un link spre harta, cu toate scolile, daca nu ai cod. E pdf, te plimbi si tu pe ea
Simonna spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui iselin
Ce plan super! ... ce plan meserias cum zice DanaP. Multumesc de recomandare! Cat de incepatoare esti? ( ca sa vad daca ne putem asocia sau nu) Simonna, de ce mergeti voi la Internationala si nu la Regina? DE ce a pierdut Regina ? |
Regina a pierdut pe doua considerente mari si late: financiar, unde eu de banii aia, avind de ales intre 2 scoli bune, prefer sa ma duc in Mexic (nu vb. numai de bani de scoala, mai e transportul, activitati para scolare, uniforma, carti, programul in care computerul inlocuieste cartile face si-ala 1000 de dolari pe an!). Criteriul 2: proximitatea. Eu sint la biking distance de Internationala, walking e juma de ora in pas alert, deci posibil, in timp ce Regina presupune autobus - metrou. Internationala are si autobus scolar. Voila.
Cit despre schiatul meu, Dana supraliciteaza, dar schiez din copilaria mica si imi place de mor. Drept ca am inceput sa evit pistele f. dificile, ca ma lasa genunchii si am cazut de citeva ori pt. ca pur si simplu n-am putut face cristiana pina la capat. Dar Mont R. e super daca acum incepi sa schiezi... Cel mai bun din ce-am vazut pe-aici. Cred insa ca incepatorul o sa aiba un soc dupa ce-a coborit pe pista neagra la M.R. si se muta pe aia neagra de la M. Habitant, de exemplu, nu luam Sutton si altele in consideratie ca ar fi prea mult. Cred ca, spre deosebire de Ro, aici fiecare statiune isi evalueaza propriile piste, ca altfel nu se explica diferenta de dificultate intre doua piste negre din doua statiuni diferite...
Radu ma mosteneste, are-o bucurie sa coboare ca o bomba pistele alea, ma termina! A facut 2 ani schi cu grupul la Mont Habitant si pe urma mi s-a parut ca arunc banii pe geam. Imi tot promit ca-l duc la curs 1 to 1, dar de cind cu asta mica ni s-au schimbat prioritatile :)
No, eu am mai scris ieri toate astea o data dar cumva am pierdut mesajul... Weekend fain va diresc!
Simonna
ankalaura spune:
Delphinule, tot eu. Dar la secundar, copilul poate merge si reveni singur acasa. Te intrebai de proximitate, in ideea de a nu-i lua mult timp? Sau planuiesti sa ii duci/aduci pe amandoi?
Harta respectiva am pus-o ca sa iti faci o idee despre distante (cu nivelul de performanta, ... alte surse)
columbiana spune:
eu am cumparat bilete la recitalul lui Hrebenciuc; au schimbat intre timp filmul cu unul pe care l-am vazut de 10 ori si-l am acasa: De ce trag clopotele, Mitica?; oare de ce nu sunt surprinsa....
in alta ordine de idei, clinica de cartier se deschide la 10, la ora 9 eram deja nr.11 la rind; afara;
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
delphin spune:
ANKA, merci! Bien vu! Eu sunt mama closca! Nu ma vad lasandu-l pe Seb sa mearga si sa vina singur de la scoala. Nu ma vad acum
eu tot mic il vad si la 11 ani. Dar la 11 ani dupa sistemul Qc e inca la primara nu?
Donc tot dupa primara trebuie sa ma uit! Bun asa! Mai ma restrang putin!
ankalaura spune:
Da, in anul in care implineste 12 ani va fi ultimul an la primar. De la 12 ani ai voie sa il lasi singur pe strada (cf legii), interesant e de facut un sondaj printre mamicile cu copii mai mari, pana la ce varsta le-au dat ei voie mamicilor sa ii mai insoteasca la scoala, pana in fata.
Eu ma pregatesc la ideea ca fie-mea nu o sa mai vrea sa merg cu ea la 12 ani, la scoala, si de fapt, abia astept momentul! Mai ales ca si noi avem intervalul asta... Doar pt 2 ani se vor suprapune (in aceeasi scoala, sper), in rest, as avea de facut curse de colo pana colo, cum fac si acum...
delia79 spune:
Neata
Si eu in grupul celor cu urechile ciulite la discutiile despre scoli. Pot indrazni sa sugerez sa se puna link pe prima pagina la discutiile astea?
Nelia, sunteti tare frumosi, merci pt poze , am facut turul pana prin vara . Mie mi se pare ca toti seamana cu tine, dar mai ales Lisandru
Fainoc tare si Brad , e prima data cand il ascult.
Eu am avut o saptamana grea, abia ma tarai cu oboseala, copila bolnavioara, sotz cu accident de masina, la munca sunt total ineficienta si fara chef....oh, well...or veni si vremuri mai bune. M-a mancat in fund sa ma uit de site-ul ala cu depression hurts si m-am cam regasit pe-acolo, sper sa nu-mi trebuiasca tratament :(
Va pupa fata
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
maru spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nelia Ma bucur ca v-ati simtit bine si concertul a fost pe masura asteptarilor. A mers bine cu ! Coincidenta sau nu, cintecul merge perfect cu discutiile noastre... Iar baiatul tau are un suflet foarte sensibil daca ii place atit de mult stilul asta de muzica, voce si mesaj transmis. Iar eu spun ca are o voce super baiatul, calda si foarte placuta pentru auz. Nu-l stiam, de la tine am auzit prima data de el. Si arata... ca vocea. Si daca tot sintem la muzica, in spate era pus Roch Voisine. A fost si este unul din preferatii mei! Dar nici eu nu l-am mai ascultat de ceva vreme, asa ca le-am readus in actualitate. CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon) |
nelia, are Brad niste melodii de dragoste de te indragostesti de prima broasca pe care o vezi cand le auzi:
asta i-l cantam lui Andrei cand e necajit
ankalaura spune:
Dar ati vazut aseara cele doua concerte www.youtube.com/watch?v=GYMLMj-SibU&feature=fvsr" target="_blank">Il Divo de pe Musicmax? (Barcelona si Grecia)
Doloress spune:
Delia ce-ati patit mai, ce accident de masina? Nu pot suna acum ca doarme piti, te sunt mai incolo putin...
Nelia foarte faine filmuletele! Tare am mai visat eu la o fetita care sa faca patinaj artistic, dar poate il dau pe Patrick, cine stie. Ca si asa nu-l vad deloc la hockey luandu-se la bataie pe-acolo. Chiar, cand ne mai uitam la meciuri, e foarte intrigat de ce se bat aia pe gheata. Am ametit cand am vazut cate activitati face Agata! Lisandru ce face? Cand incepi si cu el activitati? Am inteles ca merge la piscina. Al meu a fost odata si nu i-a placut. Baita e chin de ceva vreme. Ma gandesc si eu la patinaj si ceva muzica sau dans, ca astea ii plac lui.
Andy deci si iarna are riscurile ei, eu sper ca in martie sa fie OK cat de cat si sa iesim la aer, dupa vreo luna deci. Patrick a inceput gradi de anul trecut, de la 1 an jumate, ii place tare (mediul familial). Vrem sa il dam la una mare de langa noi, Montessori, insa nu stim inca daca avem loc, ne-a chemat numai sa ne vada, dupa aproape 3 ani de la inscris pe lista, si sa vada si Patrick gradinita. Am sa incep sa-i pistonez luna de luna, pana ne primesc. Nu stiu cat va fi de usor pentru el, cand era mic era mult mai adaptabil, acum e tare refractar la nou, orice schimbare il da puternic peste cap. Se va suprapune probabil si cu adaptarea la bb 2 ...
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!