Sezatoarea canadiana (207)
Raspunsuri - Pagina 10
Podeanu spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui iselin
Ce plan super! ... ce plan meserias cum zice DanaP. Multumesc de recomandare! Cat de incepatoare esti? ( ca sa vad daca ne putem asocia sau nu) Simonna, de ce mergeti voi la Internationala si nu la Regina? DE ce a pierdut Regina ? |
Eu cred ca R e incepator, Simona e deja ...meseriasa la schiat.
rocs02 spune:
Nelia, Luca a fost 2 luni cu bunicii in Ro cind abia avea 2 ani. De fapt, o luna jumate ca ultimele 2 saptamini am fost si eu cu el. Si era, si inca este, tare mamos. A fost ok, primele zile au fost mai grele ca nu prea pricepea el ce cauta acolo si de ce o aude pe mami numai la telefon, dar apoi nu ar mai fi venit acasa. Bunici, verisori, matusi se intreceau care pe care sa ii faca poftele, asa ca a uitat repede sa isi manifeste dorul.Dar dor i-a fost de mine, cind am ajuns la el, vreo 2 zile tot venea la mine si am mingiia sa se asigure ca sint reala. Noi vrem sa repetam experienta cu trimisul copiilor si anul asta, sa vedem daca ne iese. Ei abia asteapta, nu si eu ca imi amintesc acum 3 ani vreo saptamina ma miscam prin casa fara rost si mi se parea ca e prea liniste. Dupa aia mi-am revenim si am inceput sa ma relaxez, asa ca Ana...
Iselin, eu am stat in Westmount inainte de a ne muta in Vancouver. Trimite-mi pe pm daca vrei pe unde exact te intereseaza si apoi vad daca romanul pe care il stiam consierge pe acolo mai este. El era intr-un building pe linga parcul din Westmount.Daca da, te pot pune in legatura cu el.
Noi nu am avut scoala azi, asa ca ne-am facut de cap.
Sanatate si o zi buna tuturor!
iselin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rocs02 Nelia, Luca a fost 2 luni cu bunicii in Ro cind abia avea 2 ani. De fapt, o luna jumate ca ultimele 2 saptamini am fost si eu cu el. Si era, si inca este, tare mamos. A fost ok, primele zile au fost mai grele ca nu prea pricepea el ce cauta acolo si de ce o aude pe mami numai la telefon, dar apoi nu ar mai fi venit acasa. Bunici, verisori, matusi se intreceau care pe care sa ii faca poftele, asa ca a uitat repede sa isi manifeste dorul.Dar dor i-a fost de mine, cind am ajuns la el, vreo 2 zile tot venea la mine si am mingiia sa se asigure ca sint reala. Noi vrem sa repetam experienta cu trimisul copiilor si anul asta, sa vedem daca ne iese. Ei abia asteapta, nu si eu ca imi amintesc acum 3 ani vreo saptamina ma miscam prin casa fara rost si mi se parea ca e prea liniste. Dupa aia mi-am revenim si am inceput sa ma relaxez, asa ca Ana... Iselin, eu am stat in Westmount inainte de a ne muta in Vancouver. Trimite-mi pe pm daca vrei pe unde exact te intereseaza si apoi vad daca romanul pe care il stiam consierge pe acolo mai este. El era intr-un building pe linga parcul din Westmount.Daca da, te pot pune in legatura cu el. Noi nu am avut scoala azi, asa ca ne-am facut de cap. Sanatate si o zi buna tuturor! Roxana, mami de Julia ( 10 oct. 2003) si Luca( 31 mai 2006) |
Am impresia ca nu ai PM activat, dar am scris ceva spre un email.
Multumesc
ralu80 spune:
Va multumesc mult pentru raspunsuri, m-ati luminat..ramane de vazut spre ce scoala ne indreptam.
Dana, eu recunosc, ma stresez, dar asa sunt eu, un mic tauras care despica totul in tzaspe.
delphin, cum zici ca e cu "r"-ul acela cu limba intinsa? ca nu pot sa-mi imaginez...are sotu un amic frantuz, o sa-i dau intalnire sa vad cum tine limba..nu va ganditi la prostii
Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)
iselin spune:
citat din mesajul lui after After, si cu cine vorbesti in casa in franceza? Cu sotul, cu copiii? Felicitari, dar nu e oare, totusi, un pret cam mare? Quebecosii vorbesc engleza acasa ca sa-si imbunatateasca accentul? Nelia, in casa vorbesc cu sotul meu care e tot roman: eu franceza, el engleza, eu imi imbunatatesc engleza, el franceza, romana e pentru parinti. Si ce anume zici ca sacrifici? nu se uita romana asa de usor, stai linistita. Sa vrei si nu poti..: ) quebecosii perfect bilingvi vorbesc in casa, normal.sau de foarte mici. |
Si vrei sa spui ca ai un accent bine lucrat datorita acestei experiente?
Eu cunosc pe cineva care vorebste cu sotul in engleza, ea in ro, accentul ei lasa mult de dorit, dar vocabularul ei e f bun.
Eu vreau sa vorbeasca copilul si romana, deci restul limbilor straine se afc in afara casei, daca avem musafiri ne raportam la ei, la fiecare in parte.
Dar nu esti clona, nu?
rocs02 spune:
citat din mesajul lui iselin Am impresia ca nu ai PM activat, dar am scris ceva spre un email. Multumesc |
Se dezactivase ca nu l-am mai folosit de mult. Primit mesaj, raspuns pe
adresa data de tine
Andy08 spune:
Cristip, Simonna, multumesc . E bine ca nasc la inceput de vara sa pot sa o scot pe micutza la aer. Andrei e nascut pe 22 decembrie si am stat muuult si bine in casa pana am putut sa-l scot. Dezavantajul e ca vad ca duc mai greu sarcina iarna decat vara, sunt mai sensibila la frig decat in mod normal si ma pazesc de rece de rad toti prietenii de mine (umblu cu o perna dupa mine tot timpul). Dar mai un pic si gata iarna. Chiar ma uitam la niste poze de anul trecut si la sfarsit de martie, desi era inca frig, nu mai era pic de zapada si aveam iarba in curte, am plantat ceapa verde, usturoi...
Cu numele inca suntem in negocieri. Al doilea prenume va fi Ioana, probabil.
Andy, mami de Andrei si 21+
mamaana spune:
mQQm sper ca ati ajuns cu totii la concert
tu ai incercat sa-i dai motrin in loc de tylenol? ca fetele mele reactioneaza una la motrin, una la tylenol. pepitel
andy felicitari pentru pereche. ei, ce mi-am dorit si eu copil nascut primavara / vara sa-l tin afara de mic dar n-a fost sa fie, ii am pe toti in decembrie
diana12 spune:
Nelia, multumesc de raspuns.
20 de ore de antrenament la 14-16 ani as putea accepta. La varsta aia deja stiu ce vor si pentru ce se antreneaza. La 10 ani, e enorm, parerea mea personala.
Legat de invatat, citit, responsabilitati, eu zic ca orice copil care e crescut intr-un mediu sanatos, devine mai devreme sau mai tarziu un copil responsabil. Bineinteles ca sunt si exceptii. Eu imi aduc animte ca pana in clasa a sasea nu am citit prea multe carti, iar in vacanta de vara dintre clasa a sasea si a saptea nu mai stiau ai mei ce sa imi faca sa ma opresc din citit.
Eu sunt de parere ca pasiunile si responsabilitatile intotdeauna vin mai tarziu.
Andi08, sarcina usoara in continuare.
Doloress spune:
Andy ce varsta are baietelul tau? Eu am vrut neaparat copil nascut iarna de data asta. Pentru ca la Patrick - nascut primavara, primele 3 luni (de vara) le-am stat in casa. Avea niste colici de speriat si voma permanent. Asa ca ieseam din casa cam 10 minute pe zi, numai cat apucam sa cobor si era ori vomat tot, ori incepea concertul de colici. Sa ma vezi apoi cum impingeam carutul cu burta si leganam copilul in brate pana in casa, nu mai nimeream usa. Cand in sfarsit a scapat de toate - venise toamna, am apucat sa iesim putin insa nu cum am fi vrut. Apoi toata iarna in casa, cand el deja era atent, statea in fundulet si am fi profitat enorm de plimbari.
Asa ca - am zis ca fac orice si pe-al doilea il nasc iarna. Sa fie deja marisor cand iesim la aer. Oricum, m-am inscris la cardio-poussette de pe 28 martie. Sper sa nu mai fie zapada atunci.
mQQm - Si la noi merge Advil mult mai bine decat Tylenol.
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!