Fluturasi de martie-aprilie 2011 (133)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

fetelor, ati vazut caruciorul, patutul si balansoarul nostru?
am pus link-uri la pag 13, dar am facut un edit si cred ca voi ati parasit pagina inainte de a aparea mesajul meu!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

Ina, arati fffff bine

mandreeac,roxy_s multumim frumos,acum ii dau antibiotic lui Cezar, eu sug homeopate...gust n-am, miros n-am, nici nu imi vine sa mananc, iar de facut mancare nici atat ca nu stiu ce porcarie mi-o iesi

Referitor la nastere, mie medicul mi-a spus la ultimul control ca o sa nasc repede si usor (ceea ce era de asteptat) si de aceea voi merge de la 36 sapt in fiecare saptamana la control si daca apar ceva modificari ma va interna pentru declansara nasterii...

----------------------------------------------------------------------
mami de Cezar - 22 aprilie 2009 si 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui koko_1

Referitor la nastere, mie medicul mi-a spus la ultimul control ca o sa nasc repede si usor (ceea ce era de asteptat) si de aceea voi merge de la 36 sapt in fiecare saptamana la control si daca apar ceva modificari ma va interna pentru declansara nasterii...

exact la fel si la noi!! saptamanal la control si cum apar ceva modificari declansam nasterea.

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan 36 incheiate !!!
AMR: putin....putin.....si mai putin...:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

irinuca da, am vazut, am uitat sa-ti spun. toate sunt foarte frumoase, sa le foloseasca bebelina sanatoasa. si mi se pare ca aiti iesit super la pret.

ina a crescut burticuta si este asa rotunda

S-a intamplat minunea mult asteptata35+

AMR 4 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

ina si eu voi merge pe mana doctorului indiferent daca imi spune cezariana sau nastere naturala. nu voi comenta nimic.
doar ca as vrea sa fiu convinsa ca alegerea pe care o va face doctorita mea nu va avea la baza comoditatea ei.
si... iti sta foarte bine coafura asta

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ina ffffff frumoasa burtica!!

irnuca sa foloseasca bubulina sanatoasa caruciorul, patutul si balandoarul.
mie una mi se par ffff exagerate preturile.....mai ales pt patutul pliabl aproape 10 mil????!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

fetelor dar cum se declanseaza nasterea? nu este mai dureros decat daca nu se declanseaza?

AMR 4 sapt!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Citat:
citat din mesajul lui koko_1

exact la fel si la noi!! saptamanal la control si cum apar ceva modificari declansam nasterea.

Si la Cezar ma programase pe 23 aprilie sa-mi declanseze nasterea, dar printzisorul a vrut sa vina mai devreme...de m-a intrebat dr: "n-ati mai avut rabdare, doamna, pana maine dimineatza?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Cica se rup membranele cu un ...instrument care arata ca o gheruta, insa desi suna f groaznic, se pare ca nu doare deloc.

Cred ca tot pe aici pe forum am citit si asta, dar nu mai stiu pe unde.

Irinuca, sunt superbe patutul si restul de lucrusoare! Sa le folositi sanatosi, felicitari!

Merci pt incurajarile referitoare la tunsoarea mea, fetelor. Sincer eu prefer sa am parul mai lung de linia umerilor, insa era deja foarte deteriorat, ars, se incalcea, etc. Decat 3 latze lungi si arse, mai bine tunsoarea asta medie. Poate se si reface si creste mai usor.

Sotul meu pe de alta parte ....cred ca daca mi-as pune un mop in cap ar fi incantat, atata timp cat lungimea mopului depaseste linia umerilor :))) Ei lasa, ca-i trece lui.

34 +

Mai avem 6 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

fetelor dar cum se declanseaza nasterea? nu este mai dureros decat daca nu se declanseaza?

AMR 4 sapt!!!

Am auzit ca e mai dureros; din cate stiu se administreaza oxitocina ...dar eu ca si la prima nastere voi baga homeopate la greu sa usureze travaliul si sa-l scurteze...si...cu Dumnezeu inainte! Durerile trec si se uita asa repede cand iti tii minunea in brate.

Mergi la inceput