Prietene la bine si la greu - 102

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

Mai ce fete petrecarete, eu va spun somn usor cand nu mai puteti ca tre sa las calculatorul
Monis- hai ca nu esti batrana, sufletul conteaza care la tine sigur e mai tanar decat la multe tinerele din zilele astea

Raluci- mersi de muzica

Many- sa i veniti repedeinfectiei de hac

Lyly- pupici

Strumphita- felicitari

Natalia, fericita de Amalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

ia sa vedem noi care mai e pe aici sa povesteasca cum adoarme tati puiul
tati de Renus sta cu el in scaunul de alaptare se leagana si spune povesti inventate, sau in pat la noi, il mangaie pe spate pana adoarme

gata cu muzica ca vine militia

mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

azi a fost femeia la curatenie asa ca a trebuit sa ma car de acasa si cum era frig am dat o fuga in Plazz de unde mi-am cumparat un sutien cu iepuri . Nu stiu ce o sa bag in el dupa ce n-oi mai alapta, dar ce conteaza?

Tina ia zi tu repede aici in fata clasei, de unde ai tu atitia cocosei din care tot faci ciorbe? hai?
Daca beau lapte dupa palinca, vomit pana mor , asa ca nu amestec bauturile .

cine stie ce e cu Dana? cand trebuia sa ajunga in RO?

Many imi pare rau-rau ca e bolnav Firicel si ca tzatzica ta iti face necazuri. Hai curaj si optimism ca astea-s baza . O sa fie bine curand!
Si eu vroiam sa intreb de unde ti s-a nazarit de analize....

Angi multa sanatate si voua

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

tati de Renus sta cu el in scaunul de alaptare se leagana si spune povesti inventate, sau in pat la noi, il mangaie pe spate pana adoarme

eu l-am dat in gat pe tati pe blog

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

iuuhuuuuuuuuuuuu
eu am mancat, baut, dansat. ce mai urmeaza?

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Mergi la inceput

Raluci ce tare e Bubu cu animalele . Auzi, lasa-l pe VITADEVIE ala, ca e expirat, nu vezi ca nu mai canta nika de neste ani?

Strumfy felicitari! hai cu spritul

Dozz sper ca sub sacou ai doar un top decoltat si plin de paiete . Hai arunca-l si fa-te-ncoa. Te pup mami obosit si alergat . Vezi ca-ti las un offline .

Na_bo si visinata aia ar merge, dar nu peste palinca. Maine la pranz, bine?

Cristina sanatate lui Andrei. Si eu i-am luat cana cu pai dar nu stiu sa-l invat sa bea din ea, sper sa invete singur micul explorator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Buna intrebare. La noi se intampla destul de rar (Andrei inca adoarme la tzitzi), dar se mai intampla......

Il ia in brate, il leagana si ii canta. Bineinteles ca iese din camera sa nu-l aud . Noi nu suntem niciunul mari cantareti, nu prea avem voce, ureche muzicala sau repertoriu.

Ma duc si eu la rutina de seara: spalat, schimbat in pijamale si adormit. De cina a avut gris cu dulceata.

Sper sa mai revin dupa ce-l culc.

Distractie faina in continuare!!!!!!!!!

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:

iuuhuuuuuuuuuuuu

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Ce ganduri are Monis!!! Oare o fi de la palincutza???????
Ma duc sa culc copilul, sa iau si eu o gura, poate poate.......

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Sper ca n-ati terminat petrecerea!

Je sunt singura cu copilul,asa ca a trebuit sa bag entertainment la greu de la 6 pana acum. Iar are 2 somnuri,dar ma oftic ca al doilea e pana la 6 si nu mai adoarme la 8:30... Acum ma striga "mamaaa",dar o ignor .

M-a terminat,deja are "aere" de domnisoara. A gasit un colier de-al mea alaltaieri,de atunci numai cu el la gat sta(cand o schimb/scot afara/pun la culcare se lasa cu bocete cand i-l iau!, are o geaca pufoasa,moale, ar sta toata ziua in casa numai in aia, de dimineata de la 7,a sarit din pat,direct la clamitele de par- dupa ce ii satisfac doleantele,imediat merge la oglinda....cred ca se face pitipoanca

Am barfit-o destul....sau nu? Ma turbeaza cu mersul pe pat,canapea...pe canapea se urca singura,langa e masuta de sticla... Merge cu spatele(nu merge bine cu fata,si ea da cu spatele deja),se impiedica si cade peste tot ce e tare: piese lego,funny cups etc....ieri si-a spart buza(salutam colegul Iulian),plus vreo 4 vanatai pe la picioare....

Si sa scriu si ceva util
Dimineata: banana+mar+mandarina+biscuiti
Pranz: am executat la cuptor o mancare care a iesit super: dovlecei,carne de pui fiarta in prealabil,fennel,ardei rosu,jum rosie,ou,smantana,putin cascaval,oregano,busuioc verde si patrunjel verde - am gatit pt amandoua,nu doar pt ea
Ora 18: cereale cu lapte
A avut bibe la 7 dimineata si la 9...si inca e treaza....deci trebuie sa merg la ea sa ii mai cant nitel.

Vad ca mananc litere,scriu aiurea....grrrr! Ma scuzati...o fi de la lipsa de alcool....dati ceva si la mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:

iuuhuuuuuuuuuuuu

la cin'se poa', ca la mine e ocupat

raluci, seara no way sa adoarma Alex cu tati
ziua il adoarme leganat da' seara nu vrea sa stea cu el

Mergi la inceput