durere de bazin
Buna.Sunt insarcinata in 37 saptamani si am dureri de bazin ,pelvis.Am nascut doi copii dar nu am avut probleme de acest gen ,insa sarcina asta am avut multe problemeiar aceste dureri devin insuportabile;ma doare cand ma ridic cand ma intorc pe o parte chiar si cand merg,mai exact la orice efort fac.am vrut sa o intreb pe dr. dar mi a fost oarecumm-am gandit ca poate stie vreo mamica despre ce este vorba sau poate ca v-ati confruntat si voi cu aceasta problema
Raspunsuri
oanap85 spune:
si inca ceva :oare as putea avea probleme la nastere din acest motiv?eu ar trebui sa nasc normal sper ca aceasta durere sa nu -mi faca nasterea mai grea
Tisina spune:
Oana, eu am avut astfel de dureri cu cateva zile inainte sa nasc (si am nascut cu 10 zile inainte de termen). Mare grija! Mai bine intreaba medicul. De ce sa iti fie rusine?
Sanatate multa si nastere usoara!
Tisina spune:
Am uitat sa specific ca si eu am nascut normal, iar nasterea (adica partea aia cu contractii nasoale) a durat vreo ora. Atat! Si unde mai pui ca eram si la prima nastere. Bebe a fost bine si nu a avut nici un fel de probleme. Doctorita mea mi-a zis ca durerile de bazin le-am avut pentru ca deja oasele se pregateau pentru nastere.
Mindy spune:
eu la ambele sarcini le-am avut din saptamana 37. Unele dureri erau ca de ciclu, altele contractii de aproape un minut, altele mai mult in josul spatelui. Le-am avut aproape zilnic, mai ales seara sau noaptea pana in ziua in care am nascut (prima la 41s, a doua la 39 s).
Mie imi spunea Dr ca durerile sunt normale, se pregateste corpul de nastere, imi zicea sa beau multa apa, sa ma odihnesc pe stanga, si sa iau zilnic supliment de Magneziu.
nu iti fie jena si vorbeste cu Dr ta despre asta. eu mergeam cu lista cu intrebarile la unele vizite. totusi nu e OK ca durerile sa fie insuportabile.
mai ai si alte simptome in rest? cum e tensiunea?
iti face acum analizele la urina saptamanal?
Mindy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanap85 si inca ceva :oare as putea avea probleme la nastere din acest motiv?eu ar trebui sa nasc normal sper ca aceasta durere sa nu -mi faca nasterea mai grea |
eu una nu cred, dimpotriva dupa toate contractiile astea corpul ar trebui sa fie mai 'antrenat' pt travaliu si expulzie. ti-a verificat doctorita colul?unii medici estimeaza dupa un examen de col uterin daca vei avea un travaliu scurt sau lung.
eu am nascut f usor, la prima a durat sub 30 min impinsul, la a doua 2 minute. travaliul a fost o nimica toata av. in vedere ce obisnuita eram cu contractiile.
andacos spune:
Aoleuuu...e zona crespusculara pe forum!Am trimis un mesaj si...nu e !
Eu am avut aceste dureri de prin luna a 7 si am trait cu ele pina am nascut!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
briza_marii spune:
Si eu am avut durerile astea de prin luna a 6a. Era crunt dimineata, ma ajuta sotul sa ma dau jos din pat ..dar au trecut, parca le-am si uitat deja. Si eu ma speriasem, dar dr mi-a zis sa stau linistita ca nu e nimic, doar oasele bazinului care isi modifica pozitia pt a face loc bebeului. Pe mine m-a mai ajutat dormitul pe un rulou de ala de se pune la geam sa nu intre frigul: pe un capat imi sprijineam burta pe el, pe celalat il bagam intre picioare. Sau iti poti cumpara o perna speciala. Uite aici cam cum arata: http://pernegravide .weebly.com/ (am pus un spatiu inainte de "." ca imi ia siteul ca pe reclama, si habar n-am sa il ascund).
Sarcina usoara si un bebe sanatos
_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
oanap85 spune:
m-am linistit,ma bucur ca totusi e ceva normal; au inceput cam din luna a6 -a ,dr mi-a zis ca port si sarcina destul de jos poate si din aceasta cauza mai ales ca bebe e destul de dezvoltat...
acum stiind ca e ceva normal am sa-i zic dr.
oricum nu sunt dureroase ca si contractiile de nastere ,adica nu se compara cu contractiile care stiu ca ma asteapta
iar daca asta inseamna ca ma "antrenez"pentru ceea ce urmeaza suport
mie dr nu mi-a facut decat ecografii pe tot parcursul sarcinii,nici o altfel de consultatie