LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (135)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Alexandru
Victor

Sa cresteti mari si sanatosi!

Roxana Mandra e super vioaie, dar inca mai haraie din gatut ca nu stie sa tuseasca cu putere. Dimineata parca si fluiera un pic din nas/gat, pana i-am curatar nasul. Mucii s-au mai dus, insa ma dispera cu flegma din gat. Cred ca ii dau si maselele de sus, ca azi noapte am avut show si rodea de zor la paiul de la sticla de apa si e rosie gingia sus.

Multa sanatate bolnaviorilor!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria

Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare tuturor,

aseara am revenit si noi acasa..
Multumim tuturor pentru urarile de LA MULTI ANI! adresate Nazdravanelului...

Mandra e bine, aseara am cantarit-o si are deja 5 kg, e o mancacioasa, s-a cam invatat in brate dar deja am intrat la program de dezvat. Nu mai avem asa de multi colici, ea de fapt plange intre 18 si 21, apoi se linisteste, adoarme la 22.30 se trezeste la 3-4 sa manance si apoi se mai ttezeste la 8.

In schimb Stefan.... trebuie sa intre la program restrictiv: nu mananca.. problema veche, a inceput sa loveasca( trage cate o palma cand te astepti mai putin), nu tine ciorapi/pantofi in picioare si se catara peste tot .. Daca l-am certat plange pana varsa...
Am zis ca merg la psiholog sa ma indrume ce sa fac ca la un moment dat aveam impresia ca nu ma mai inteleg cu el...
Oricum de la 1 martie il iau acasa, si pana atunci il mai iau o saptamana, sa vad cum se acomodeaza( el este atasat de parintii mei.. il striga pe tata mereu).

De vorbit vorbeste destul de mult, deja caca face numai la olita, cere el dimineata... dupa cum am zis avem probleme cu masa ..

Am vazut cateva poze frumoase cu EVA, RAZVI, AIDAN...intru si pe mailul comun ca sa pun si eu poze si ma mai uit si acolo.
Va pupicesc pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Carmen eu as fi mai blanda si mai intelegatoare cu Stefan, tine cont ca pentru el a fost o mare schimbare, mai ales ca a crescut departe de voi, iar acum fetita sta cu voi si el la bunici, poate se simte dat la o parte, probabil de gelos chiar daca nu o arata, dar va trimite semnale in felul lui, respectiv purtandu-se un pic urat. e doar o reactie, un strigat de ajutor, lasa-l sa-si exprime nemultumirile cum poate.

Noi ne-am distrat in weekend cu o conjunctivita si o infectie la ureche:(( prima dupa 6 luni de la operatie, a fost horror pana cand a inceput sa dreneze tubul si sa-i curga din ureche infectia, l-a durat ingrozitor, dar acum e ok (inca ii mai curge si nu stiu dc sa-i pun picaturi cu antibiotic in ureche sau nu). conjunctivita (pink eye) nu e chiar atat de rea, are un pic ochii rosii si i se strang secretii, dar nu pare sa-l mai deranjeze f mult.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Ooofff...multa sanatate lui Aidan! Conjunctivita am avut si noi, doar virala, am tratat-o cu picaturi care doar spala ochiul, la recomandarea medicului oftalmolog.

Daria

Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Miere incerc sa fiu intelegatoare, oricum eu cat stau la mama rar ma ocup de fata, toata atentia este asupra lui.
Oricum de abia astept sa fim toti acasa..
Multa sanatate lui Aidan.. sa treaca toate repede.

Rein pe care dintre strengari ii ai acasa? Multumesc pentru urari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Noi suntem cu colici rau de tot, de la 20.00 pana la 02.30 noaptea nu doarme deloc, stam cu ea doar pe burta, s calvarul se cam continua in timpul noptii. Suntem terminati cu somnul, pe mine ma cam doare operatia.....oare sa fie de la cat o tin in brate??

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

La multi ani Victor!
La multi ani Alexandru!
La multi ani Radu!!!!

Sa fiti fericiti!

Bebelusi sper sa treaca perioada colicilor cat mai repede!

Astazi am vazut si eu cateva filmulete facute cu telefonul de sora mea lui Marius. Parca a mai crescut. Ieri a stat toata ziua cu cumnatul meu, desi a fost petrecere, aniversarea tatalui meu, el s0a jucat doar cu Mihai. Nu vroia nici sa il lase sa plece acasa, cred ca ii simte lipsa taticului lui. Dar nu mai este mult si ne vedem.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Noi suntem cu colici rau de tot, de la 20.00 pana la 02.30 noaptea nu doarme deloc, stam cu ea doar pe burta, s calvarul se cam continua in timpul noptii. Suntem terminati cu somnul, pe mine ma cam doare operatia.....oare sa fie de la cat o tin in brate??

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Oooofff...mititica, nu ati gasit inca nici un remediu pt colici? Pupam burtica micutei sa treaca repede colicii.

Paula ca e un pic si vine Marius acasa!

Daria

Karina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI, Radu!!
LA MULTI ANI, Alexandru!!
LA MULTI ANI, Victor!!

Multa sanatate la toti bolnaviorii si o noapte linistita, fara colici, fara mucisori si orice alte problemute

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
capitol nou de 1 februarie

Mergi la inceput