Buna ziua tuturor!
Am un baietel de 2 ani si jumatate si a venit timpul sa mearga la gradi. Imi poate recomanda cineva o gradinita particulara in zona p-ta Romana - Icoanei? Stiu ca sunt si cateva gradinite de stat dar nu mi-l primesc in timpul anului, ci abia la toamna.
Nu departe de Piata Romana, aproape de Pta Victoriei, este gradinita Little Giants. Noi am avut fetita 4 ani acolo (intre 2 si 6 ani). A fost, privind acum retrospectiv, cel mai bun lucru pe care il puteam alege pentru fetita mea. Seriozitate este cuvantul de baza. Poate ca regulile sunt putin mai stricte, dar se face treaba, iar copilul este in deplina siguranta.
Daca este in zona vizata de tine, merita sa incerci. Dar sa ai in vedere ca inscrierile se fac de acum, in vara nu mai au locuri.
Multumesc mult, Anemona.
Am sunat la Little Giants acum vreo 2 saptamani, eram chiar in zona si am putut sa o vad de afara. Nu mi-a raspuns nimeni. Daca spui ca inscrierile se fac de pe acum pt la toamna,probabil sunt full si de aceea nu mi-a raspuns nimeni. Eu am nevoie sa-mi dau copilul la gradi cel tarziu din 1 martie.Oricum am sa mai incerc acolo pt ca am mai auzit pareri bune si sincer, ma incanta ideea de a vedea, in orice moment, ce face puiul meu.
Am mai gasit in zona gradinitele "Ioanid", "Mami si tati", "Lexicon" si "Hai la Cleo". Imi poate spune cineva ceva despre ele?