Dovleceii veseli se simt bine impreuna! (18)
Raspunsuri - Pagina 23
liliac1 spune:
Oh, dragelor, nu pot acum sa ma ocup de faza cu blogul ca eu sunt la munca pana la 4 iar acasa sunt singura cu amandoi pana la sf saptamanii asa ca nici macar nu reusesc sa deschid calc.
Dar ne bazam pe Raluk.
alex25 spune:
Multumim oricum tuturor celor care lucreaza la blog.
Manga face demersuri pe Facebook, o sa creeze si grup deschis unde vom putea discuta cu orice si pagina personala.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia
Da Doamne sa fim sanatoase!
mary_07 spune:
Va pup,fete dragi!
Ma bucur sa vad atata solidaritate din partea tuturor,pentru micuta Raisa.
Katteryna,Doamne ajuta sa se adune cat mai multi bani si Trandafirasul sa aiba parte de cele mai bune tratamente. O sa ma rog pentru voi.
Multumesc fetelor care se ocupa de blog si anunturi.
Eu ma gandeam ca poate si tv-ul ar fi o metoda buna,la "Povestiri adevarate"....daca stie cineva cum se procedeaza pentru a fi alese cazurile pentru emisiune.
Mamica de 2 nazdravani si de pui mic in burtica 14+
selen80 spune:
nu am mai intrat de secole, am citit doar ultimele pagini
Kateryna si un pt trandafirasul scump! sa ramaneti la fel de optimisti si puternici!
pana la urma cum ramane, folosim declaratia care este atasata la blog, sau merge sa va faceti voi un cont personal pe care sa-l trecem in declaratie? sau contul personal ramane doar pt donatii directe?
cand ramane stabilit voi transmite si eu mai departe cunoscutilor..
a vorbit cineva cu vreun moderator sa fie trecut cazul si la umanitare si bazar?
va pe toate
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
liliac1 spune:
Hai ca acum am citit cu atentie...Raluk adaugarea unui link catre un pdf se face de la butonul "Add Media".
Se salveaza local documentul cu pricina, apoi pe Add Media se selecteaza pdf-ul si automat in blog se creeaza un link. Cine va clickui...va deschide fix doc incarcat. Sper ca e destul de clar..daca nu, buzz pe YM.
mimika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mary_07 Eu ma gandeam ca poate si tv-ul ar fi o metoda buna,la "Povestiri adevarate"....daca stie cineva cum se procedeaza pentru a fi alese cazurile pentru emisiune. |
Poate ne spune Mada cum se procedeaza cu TV-ul ca ea a fost la emisiune. Daca o are cineva pe mess, poate ii lasa un me
mary_07 spune:
Mimika,o am eu in lista.Uite acum ii scriu un mesaj
Mamica de 2 nazdravani si de pui mic in burtica 14+
katteryna spune:
Fetelor, blogul este minunat!
Pentru formularele de 2%, ramane contul fundatiei, pentru ca numai prin fundatie se pot depune acei banuti. Dupa ce termina programul de lucru, sotul va merge la banca si va deschide un cont nou pentru donatii cu cerere de derogare de la plata comisioanelor. Iar eu ma voi duce tot dupa ora 16 cand trecem si pe la medicul de familie la Reiffeisen unde am deschis contul de salariu si voi incerca sa deschid un cont pay-pal.
Nu imi vine sa cred ce se intampla!Nu im imaginam sa se ajunga aici!
Cate o pentru fiecare!
RAISA MARIA
monica_dicut spune:
Nu pot ramane indiferenta in fata suferintelor acestui dovlecel luptator si a familiei ei. Asa ca va rog sa contati si pe mine. Ajut cu ce pot.
Momentan nu imi vine nicio idee in plus fata de ce ati spus voi asa ca nu ezitati sa imi cereti ajutorul pe unde m-as pricepe.
Voi distrinui si eu pe FB, mail, mess.
Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
cristina_ana spune:
Katerina, te pup si te imbratisez din tot sufletul! Am citit aseara povestea voastra si nu mai sunt om, te admir enorm pentru curajul si devotamentul de care dai dovada. Raisa este norocoasa cu asa o mamica si sigur se va face bine! O sa reusiti sa strangeti si banutii, sunt sigura de asta!
Pentru a posta un subiect la Umanitare scrie mai jos ce ar fi necesar:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=99019
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI