Dovleceii veseli se simt bine impreuna! (18)
Raspunsuri - Pagina 16
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mimika Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009) www.facebook.com/album.php?aid=199702&id=828628953&l=148be6c59d" target="_blank">poze cu noi |
Mimiko zi draga un descantec ceva ca s-a intepenit forumul la tine . Era sa nu va mai gasesc, cand s-a mai pomenit sa fim noi pe pagina a doua, unde e mandria noastra ?
Eu zic sa ne regrupam
Ma tin de cateva zile sa pup si eu o viitoare mamica implinita si sa o felicit cu mare drag pentru sarcina, Anomis sa ai parte de o sarcina usoara si frumoasa incununata cu o fetita cu codite si fundite. Domnule Anomis va strang mana tovaraseste pentru ca ati facut fata fericita
Ma mai bucur nespus ca a venit acasa taticul lui Andrei si acum savureaza clipe minunate impreuna.
Despre mine si musafirii nostri, fetelor dragi, cuvintele sunt de prisos.
Eu cand am fost la Bucuresti nu am apucat sa stau asa mult cu Ralu cum as fi vrut, nu am avut timp de povesti si altele insa acum am sentimentul ca ne cunoastem de la gradinita.
Atmosfera e una super relaxata si frumoasa pentru mine cel putin, chiar daca in ceea ce ma priveste nu fac ceva iesit din comun insa mai schimb si eu o vorba mai povestim, mai radem, mai glumim.
Dovleceii sunt absolut mortali si cand zic asta cred ca nu va puteti imagina cata afectiune exista in ochii lor dimineata cand se trezesc si se vad....cum rad si li se lumineaza fetisoarele.
Ulterior mai uita ca se iubeau si se imbrancesc si se mai caftesc cate putin dar noi, mamele lor ii invatam numai de bine si stam intre ei sa le impartim jucariile .
Le facem seara baie impreuna si e un spectacol sublim.
Maine mergem la Londra sa ne plimbam si sa vizitam putin si imi doresc din toata inima sa nu mai fie asa vant si vijelie cum a fost zilele acestea .
Va pupam cu drag si asteptam vesti de la restul dovleceilor
lutoniana spune:
daca nu raspunde nimeni, am sa scriu eu zilnic cate un mesaj ca sa ramanem pe prima pagina, pentru mine e foarte important
Am si eu mandria mea, ce naiba
happy_uka spune:
Uite- ma cum bipaie aparatele... It's alive!!! A avut zile mititelu ma!!
Dragu meu DC, promit sa vin sa-ti vorbesc la capatai, daca reintri in coma
Dar cu oameni ca cetateana Luto, care inca bate inima de roman in ea, asa.. ce dracu vroiam sa zic?
Buna seara
uka, pretena lu epi
happy_uka spune:
..moa cat e ceasu!!
bine, va las pe voi cu pacientu' englez, ies din tura..
anunt: ni s-a nascut primul canin e alb, ascutit si e in stanga sus.. si a durut taree
si cica vine si frasu..
mult pa
uka, pretena lu epi
lutoniana spune:
citat din mesajul lui happy_uka Uite- ma cum bipaie aparatele... It's alive!!! A avut zile mititelu ma!! Dragu meu DC, promit sa vin sa-ti vorbesc la capatai, daca reintri in coma Dar cu oameni ca cetateana Luto, care inca bate inima de roman in ea, asa.. ce dracu vroiam sa zic? Buna seara uka, pretena lu epi |
hai ma Uky, chiar ai crezut ca moare saracutul ? Uite a vazut luminita, vezi ...auzi, in coma ....
Te pup si noapte buna
SabinaY. spune:
citat din mesajul lui happy_uka ..moa cat e ceasu!! bine, va las pe voi cu pacientu' englez, ies din tura.. anunt: ni s-a nascut primul canin e alb, ascutit si e in stanga sus.. si a durut taree si cica vine si frasu.. mult pa uka, pretena lu epi |
Bravo mai!Acusica vine si la noi...frasu, ca primu' s-a nascut de mult.E gingia umflata rau,mititica!
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
katteryna spune:
Buna dragele mele!Va salut pe toate si va pupacesc dulce!
Ne-am gasit si noi pe acasa dupa o luna de stat prin spitale...Am fost doua saptamani la recuperare, toate bune si frumoase pana cand ne-am externat pentru ca in aceeasi zi, Raisa a inceput sa vomite si sa faca febra. In seara aia ne-am internat la Matei Bals si am tras trei zile cu febra mare de 40. Am fost la pamant si am stat cu frica in san sa nu faca convulsii.Ne-a ocrotit Domnul si a trecut febra, au ramas doar varsaturile si diareea. Din sectia de recuperare am luat enterocolita cu rotavirus si e-coli. Acum si-a mai revenit, am ajuns acasa, papa binisor regimul si e mai vioaie dar stam pe loc cu gimnastica pt ca are manutele si piciorusele pline de vanatai de la branule.
Apelez si eu la voi cu o mare rugaminte! Cunoasteti pe cineva care locuieste aproape de Spitalul Marie Curie si care e dispus sa ne inchirieze o camera pe perioada recuperarii. Noi mai avem programare pe 7 martie dar mi-e tare frica sa ma mai internez cu ea ca sa nu se imbolnaveasca de altele. Stiti cum e cu suflatul si in iaurt... Si as vrea sa mergem in ambulatoriu pentru ca profesoarele de gimnastica de acolo sunt minunate si nu vreau sa renunt la ce am inceput...Daca ne-ati putea ajuta cu ceva ar fi super, pentru ca eu acum sunt atat de nebuna si de disperata incat ma vad luand toate casele si vilutele din zona la rand, bat din poarta in poarta si ii intreb daca ne inchiriaza o camera
Va doresc o duminica frumoasa si va pupic cu mic cu mare plus piticii din dotare!
RAISA MARIA
diamar78 spune:
citat din mesajul lui lutoniana daca nu raspunde nimeni, am sa scriu eu zilnic cate un mesaj ca sa ramanem pe prima pagina, pentru mine e foarte important Am si eu mandria mea, ce naiba |
Asa te vreau!
Asa-i ca e bine cu partener de joaca? Nu ati imortalizat momentul cand ii dadea David floarea Nataliei? si sa va simtiti bine.
Katteryna, e bine totusi ca nu a facut convulsii de la febra. manutele intepate si sa nu se mai apropie nicio boala de puiul mic. Din pacate eu nu pot sa te ajut in problema ta decat cu o rugaciune.
kawaichan spune:
Dragelor va pupescu' si eu pe fuga asa,ca nu-s in mood pana nu-mi gasesc job.Am avut o saptamana cam naspa,cu vreme urata,tremurat de frig prin statiile de autobuz furtuna de zapada si altele.De presata ce is,m-am relaxat de tot si n-am mai facut nimic la un moment dat,pur si simplu nu am mai avut putere,asa ca acum (teoretic ) trebuie sa trag tare si sa recuperez(a se citi CV-uri,CV-uri si iar CV-uri,adaptate postului respectiv,chestie care ma oboseste teribil).
Ca veni vorba de dinti,tocmai am facut o mare descoperire azi-lui Joshulin ii dau (inca)2 canini si doua masele,sus.Dragul de el,tot de cate 4 deodata a avut bafta de la inceput,cu exceptia incisivilor de jos care au iesit cate 2:) Una peste alta,eu is fericita tare ca am scapat,parca de data asta n-a mai fost asa rau.A stat vreo sapt cu degetele-n gura si a marait un pic,dar nu se compara cu primul set,nebunie curata.
Simona draga,draga,vino sa te imbratisez!(uf,de fapt il voiam pe ala cu bratele deschise de pe yahoo)Felicitari din suflet pentru Samburel,sarcina usoara si sa vina fetita cu codite mult visata Ai grija de burtik,sa stai cumintica primele 3 luni,da?
Luto,Fram,distractie placutaBagati repede si niste poze va rog,pentru babele curioase Mi-l si imaginez pe Davidelu' la patru ace cu florile-n mana
Nu mai stiu ce-am mai vrut sa zic..neuronu ma lasa la ora asta dar vreau sa-i urez multa sanatate printesei Raisa si mamei ei multa bafta cu camera,tinem pumnii!
Mamideandrei,mai primesti cu 'La multi ani'-ul? Scuze ca-s intarziata la scris dar pe 25 sa stii ca am bagat un ochi si m-am gandit cu drag la tine Te pup cu drag si-ti doresc un an reusit,multa iubire si liniste sufleteasca
Uka,superbe pozele cu nepotica,tare mult mi-au placut.Spor la bebelusit in continuare si felicitari pt canin.Three more to come,auch..
Gata,ma duc.Va las si eu un video de azi,cu noile trenduri post-gradi
http://www.dropshots.com/joshua0909#date/2011-02-05/17:56:30
V-am tzucat,o duminica placuta
Mihaela,mami de Joshua scump si drag 09.09.2009
raluk16 spune:
Buna, fetelor!
Eu azi mi-am facut ordine in linkurile favorite si am gasit blogul colegei noastre de la odisee, MariaI, mamica de Mihail, dus prea repede la ceruri. Din randurile ei mi-am dat seama ca e insarcinata si asteapta o fetita dintr-un moment in altul. M-am bucurat enorm si am vrut sa va spun si voua. Doamne ajuta sa fie sanatoasa mica printesa si sa o faca fericita pe mami.
Katteryna, m-am cutremurat cand am citit prin ce ati trecut, de parca nu va erau suficiente problemele spitalicesti... Ma rog pentru voi sa fie totul bine cat de repede, iar acum sa gasiti chirie pe langa spital.
O saptamana frumoasa!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra."