Dovleceii veseli se simt bine impreuna! (18)
Raspunsuri - Pagina 14
biaz29 spune:
Lullaby, mi-a placut tare turul tau de forta prin forum. pentru Alexutul cel cumintel. Ai grija ca o sa-ti cerem toate sa ne dai voie sa ne frecam dovleceii de al tau, poate se ia.
Fragutza si Luto, ceva relatari din miezul evenimentelor?
Diamar, cred ca butonul refresh s-a mutat undeva pe creier.
crocodana spune:
ziua buna ladies, e o liniste de imi aud gandurile..
bia , asta incerc si eu sa-i scot alaptatul ziua, dar nu-i convine deloc. Uneori reusesc, alteori nu. Cu mancarea la fel procedez, bucatele mici, lingura, tot tacamul....si cat papa ea cu mana sau mesteca cu lingura eu ii dau. Doar asa avem ceva spor. Iti multumesc din suflet pentru sfaturi, o sa reusim si noi incet incet...De adormit ziua tot la san adoarme Mosorel? Sunt la capatul puterilor iar moralul e undeva jos.....jos de tot.Nici spatele nu ma lasa sa-l ridic ca ma doare tare.
ladies va sarut si sper ca sunteti bine si ocupate doar cu lucruri frumoase!
mamideandrei spune:
hai salut! ce fac fetele? azi n-ati baut cafeaua, sau ati baut-o in liniste, fiecare? hai ca dau si eu una, asa mai pe la amiaza, sau trecut de amiaza de-acum fierinte si aromata!
in rest, bine sanatosi? noi suntem din ce in ce mai activi, iar eu cand doarme Dey de pranz, ma ocup de impachetarile mele de slabit, apropo, Elle, tu ce proceduri faci?
Irina, mami implinita si fericita de nazdravanul ANDREI
mimika spune:
Saluti! Hai sa iau iau o cafea de la mami lui Andrei, sa nu se raceasca degeaba. Ce mai face Dey? Ce imi mai faci bun de papa? edit: (gura pacatosului, adevar vorbeste:)))) De fapt intrebam ce ii mai faci bun de papa lui Andrei.... Vorbea foama din mine....edit a doua oara...foamEa! De groaza sunt, cred ca trebuie sa ma las de tastarnita...
Fragutza spune:
Bun gasit, dragelor!
Nu va mai tin in suspans, am ajuns cu bine la David si mama lui. Pisi a fost ok in avion, n-a dormit deloc, si-a facut de lucru, spre final s-a plictisit un pic. Dar i-a trecut tot cand l-a vazut pe David asteptand-o cu flori. Am iesit si pe afara putin, prin zona. E foarte frumos aici, abia astept sa facem plimbari luuuungi in parc.
Va pupa fata!
Pentru puiul tau
Lullaby_2009 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diamar78 Salutare! Lull, ce rau imi pare ca nu am fost prezenta la tuica fiarta dar am ajuns tarziu acasa pt ca am fost la patinoar. Ce bine ca se joaca Alex singur si tu sa mai faci una alta prin casa. Dar cum de a adormit singur, l-ai pus la el in pat si a adormit? Cand am timp o sa pun pe email un filmulet cu strengarii mei sa vezi cum se inteleg ei de bine cateodata. Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea. (Psalmul 33:13) |
Hello!
Ce fain ca ati fost la patinoar, cred ca v-ati distrat pe cinste. Vin sau tuica fiarta facem oricand.
Dupa cum v-am spus, a fost o zi mai speciala, de atunci am mai incercat reteta, dar n-a avut succes. A adormit singur in balansoar cu biberonul de lapte, cred ca era prea obosit. In patut n-a mai dormit de cand era micut. Uneori il legan in balansoar pana adorme, alteori adorme cu mine in pat, depinde cata energie are, sunt seri in care ne chinuim si doua ore sa-l adormim. Sper ca odata ce va avea camera lui, sa-mi fie mai usor sa-l obisnuiesc sa doarma singur, desi mi-e teama ca daca se va trezi in timpul noptii ii va fi teama si va plange tare.
Asteptam filmulet cu nazdranii.
Lullaby_2009 spune:
Buna seara!
Crocomam off, ce greu este la voi cu mancatul. Si noi avem zile cand e foarte dificil, uneori am impresia ca nu-i place mancarea, alteori sunt convinsa ca nu are rabdare sa stea in scaunel sa manance. Ama a luat foarte bine in greutate. Ai observat ce ii place mai mult sa manance? Fructe, legume? La joaca ii place sa ia cate o bucatica de banana sau mar? Acum am citit ce a scris Bia, la fel procedam si noi, il mai las pe Alex sa ia o lingurita si sa se joace in timp ce ii dau sa pape.
Irina ce-mi place ca mergi la impachetari, mi-am luat si eu acum un cupon ce curinde si impachetari cu parafango, suna interesant , dar inca n-am apucat sa merg sa vad cum e. Tu de care faci? Au efect?
Fragutza bine ati ajuns! Distractie placuta si vremea frumoasa!
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lullaby_2009 Buna seara! Crocomam off, ce greu este la voi cu mancatul. Si noi avem zile cand e foarte dificil, uneori am impresia ca nu-i place mancarea, alteori sunt convinsa ca nu are rabdare sa stea in scaunel sa manance. Ama a luat foarte bine in greutate. Ai observat ce ii place mai mult sa manance? Fructe, legume? La joaca ii place sa ia cate o bucatica de banana sau mar? Acum am citit ce a scris Bia, la fel procedam si noi, il mai las pe Alex sa ia o lingurita si sa se joace in timp ce ii dau sa pape. Irina ce-mi place ca mergi la impachetari, mi-am luat si eu acum un cupon ce curinde si impachetari cu parafango, suna interesant , dar inca n-am apucat sa merg sa vad cum e. Tu de care faci? Au efect? Fragutza bine ati ajuns! Distractie placuta si vremea frumoasa! mami fericita de Alex |
nu merg la salon sa fac impachetarile, ca n-as avea nici timp, si nici bani cat vor ei pe 10 sedinte; eu fac acasa, singurica, mi-am luat produse profesionale de aici , asta e kitul ce-l folosesc, dar intreg site-ul e plin de produse bune; daca au efect, da, au, dar trebuie perseverenta, eu de 3 sapt fac in fiecare zi, si pe langa astea am mai folosit si asta alternativ cu cel de mai sus, plus prestez stepper 20 min/zi cat sunt impachetata; lac de apa las in urmal sper sa iasa ceva pana la primavara
bafta multa si tie si spor la impachetat!
ma intreba Mimika ce mai papa bun Dey! dar ce nu papa? Ciorba cu multe legume si galuste e preferata, iar in rest mananca cam ce mancam si noi, bineinteles nu prajit, sarat, piperat! dar cum mai nou eu sunt tot o dieta , tati e singurul cu regim special, eu si Dey mancam cam acelasi lucru
hai va pup ca ma bate sotz pe umar ca e tarziu, cica e ora de culcare! noapte linistita sa aveti!
Irina, mami implinita si fericita de nazdravanul ANDREI