Strumfi de iul-aug 2007 (209)
Raspunsuri - Pagina 20
mychydutza spune:
neatza...........
o cafea....de cicoare?![]()
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"
blue_night spune:
Buna dimineata,
Imi cer scuze ca dau buzna, sunt o mamica de la buburuze de ianuarie februarie 2011 si vreau sa va intreb daca nu aveti nevoie de niste lapte praf Humana contra diareei. Am primit doua cutii care expira acum la sfarsitul lui februarie si alte doua care expira la sfarsitul lui aprilie, nu le folosesc si nu as vrea sa expire la mine in dulap, este pacat.
Detalii aici: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=15838&n=Lapte-praf-HUMANA-contra-diareei---2-cutii
Va rog daca sunteti interesate sa imi dati PM, nu prea mai am timp sa intru pe forum. Multumesc si o saptamana minunata!
Anca, mamica fericita a Dianei Maria (02 ian 2011)
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)
Timi07 spune:
Kariris bafta, curaj si recuperare usoara.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
Vivela spune:
neata
Kariris, fii barbata! trebuie sa gasesti resurse, si sigur o sa le gasesti uitandu-te la fetele tale
.
iti tinem pumnii si ne gandim la tine, o sa fie bine pana la urma
.
mi-e somn, copiii s-au trezit azi la 6, parca-s vrabii, cum vad o raza de lumina li se aprind si lor beculetele. david m-a trezit la 6 si 10 minute cu o foaie in mana : "mamiii, uite, e soare, l-am desenat pentru tine"
. cum as putea sa ma mai supar?
damian s-a trezit si el, si-a inceput discursul...asa ca la 8 noi eram deja la plimbare pe-afara.
am decis sa anulez programarea la renumitul doctor. am stat si m-am sfatuit cu mai multa lume. se pare ca nu era alegerea cea mai buna, nu pt noi (poate doar pt mine, da' nu la homeopatie, ci la psihiatrie direct
).
ma tratez cu lavanda (mychy,
). si cum nu-mi prea plac licorile astea, nu le diluez, le iau asa, sa scap mai repede. si ieri, in loc sa iau ulei de lavanda, am luat ulei de pin. nu stiu cum naiba n-am sesizat diferenta. imi venea sa alerg in jurul blocului, ca ala e mai tare. am dat repede cautare pe net sa vad daca mor sau mai am o sansa (pe ala il luasem doar pt inhalatii, nu pt baut). si se pare ca doar am scapat de viroze pe sezonul asta
, ca cica e f bun antiviral.
zi frumoasa! 
Traiesc in Orasul Alandala
mychydutza spune:
Vivela, esti culmea!
da, e bun uleiul de pin contra virozelor, ca si cel de eucalipt. lavanda nu se ia diluata in multa apa, doar intr-o linguritza cu putina apa/ulei. eu n-as putea s-o iau asa.....nuda
. ce dragut david cu soarele lui. mi-am amintit de citatul tau din montesori cu trezitul de dimineata al pruncilor nostri.

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"
Vivela spune:
poftiti la capitol nou.
striga dupa mine un morman urias de vase nespalate, ma duc sa le "linistesc"
.
Traiesc in Orasul Alandala