Strumfi de iul-aug 2007 (209)
Raspunsuri - Pagina 10
snowbunny spune:
FEtelor sa va raspund si eu....deci alex de cand se duce la gradinita cu greu reushesc sa il culc mai devreme de 12 ...orice as face la orice ora l.as baga in pat are ceas si nu ADOARME MAI DEVREME DE 12...Da doarme cu noi in pat si sincer nu ma deranjeaza.Educatoarea lui e o tanti super de treaba si super profi...si vorbeam cu ea intr.o zi de baietii nostrii ..m-a linishtita ca ea a scapat de fisu din pat la 5 ani jumate
DEEECIII....
Kariris spune:
Dana eu am aflat ca am hernie de disc si ca a mea coloana e cam varza cand s-a operat mama mea si au descoperit ca are cancer. Eram in Brasov si m-a vazut un neoruchirurg bun care o operase si pe mama de hernie de disc cu multi ani in urma. Ei data fiind imprejurarea eu nu m-am mai putut gandi decat la mama si nu la operatia mea. oricum medicul mi-a recomandat sa aman cat pot operatia, sa ma menajez si sa o lungesc cat pot pana la cutit pentru ca aveam fetele mici 1 an jumate si nu era cazul de operatie la coloana. Trebuia sa le ridic zilnic de foarte multe ori si nu aveam cine sa ma jute cu ele. Apoi s-a dus mama, fetele inca mici, am asteptat sa mai creasca putin macar sa poata intra singure in cada, sa se poata sterge singure la toaleta si imbraca/dezbraca singure. Baie le poate face sotul dar cu ele acasa tot eu voi fi si am vrut sa nu mai fie 100% dependente de mine.
Oricum e o operatie pe care nu e recomandat sa o faci cand ai copii mici si nu ai nici un ajutor pentru ca ai restrictii mari dupa aceea cam un an si, dupa oricum stilul de viata trebuie schimbat, deci tot cu restrictii. Eu am vrut sa aman cam pana fac ele 10 ani, dar nu se va putea. Azi m-am hotarat sa ma opererz anul acesta. Imi voi cauta pe cineva sa stea cu noi si sa ma ajute cu fetele si o voi face pentru ca nu imi pot distruge ficatul cu antiinflamatoriile pe care le iau si analgezicele. Pai acum am luat arcoxia 90+ nurofen forte si azi noapte am luat si un fortral pentru durere. Toate sunt foarte tari si coloana o mai pot opera dar ficatul, nu. Ramane distrus.
Ramane acum sa ma interesez aici in Bucuresti la cine ma voi opera si sa vad cat trebuie sa slabesc pana atunci pentru ca sa fie recuperarea mai usoara.
Vorba ta, iau taurul de coarne si rezolv o problema.
Eu scriu rau si lung, din criza de timp.![]()
Antoanela23 spune:
Dana, Simo, Musso, multumesc pentru raspunsuri
.
Nu i-am scos somnul de dupa-amiaza Soniei pt ca e clar ca inca are nevoie de el. Dar cel mai bine e sa-l faca la o ora corecta, chestie care se intampla , numai la scoala, acasa cand nu doarme deloc cand doarme aiurea . Dar nu rezista mai mult de doua zile fara somnul de dupa-amiaza. L-as fi scos daca o vedeam ca nu-i mai trebuie, insa nu e asa.
Si nu m-as stresa daca uneori nu ar avea cearcane si ea si Victor cand ii iau de la scoala; dar chiar si cu cearcane tot sar in pat ca iepurasii duracell la zece seara. Si dupa ce reusim sa-i calmam Victor adoarme mai repede, insa maimutza mica staaaa cu ochii pe pereti inca vreo ora. Si cum zici tu Dana, in timpul asta mie-mi merg rotitele cu ce mai am de facut dupa ce adoarme ea. De cele mai multe ori incerc sa le termin pe toate cand ma bag in pat cu ei, dar uneori nu se poate, sau mai vrem sa vedem si noi un film (avem vreo 10 cumparate, inca in tipla ), un serial dupa ce adorm copii, insa ori adormim cu ei o data, ori e prea tarziu ca sa mai dam drumul la tv.
Stiu ca va trebui sa me destresez eu si probabil in timp se va regla situatia. ..sper.
Simo, imi pare bine ca ne scrii mai des.
Kariris, multa sanatate. Poate gasese doctorul o solutie sa-ti mai amane operatia, niste infiltratii, ceva.
Somn usor,
musso17 spune:
neatza
haideti la o cafea!!!eu sunt deja la zat...am examen la 9,fii-miu nu s-a trezit,sper sa ajung in timp util.
mychydutza spune:
neatza........eu sunt la un ceai fierbinte de codita soricelului.am un frig in oase...brr
georgiana, bafta la examen!

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"
Vivela spune:
neata
bafta, Georgi, tinem pumnii
.
va rog mult, poate repetati pentru a 50-a oara cum se face ceaiul de ceapa
. ala bun de tuse.
damian a tusit zilele asta rau de tot, sambata spre duminica de la ora 1 la ora 6
, fara intrerupere. o tuse foarte iritativa, cand productiva, cand seaca, cand latratoare, nici nu stiu cum s-o categorisesc. am fost pe punctul de a ajunge la urgente, ca nu se oprea din tusit deloc. dar cum stiu cam ce e la urgente, nu m-am inghesuit.
azinoapte a mai avut o repriza, dar de vreo 15 minute, sper sa fie pe drumul cel bun.
mai nasol e ca nu prea reusesc sa-i dau nimic, strange buzele si saracul plange cand ma vede cu seringa (i-am dat stodal si plantusin pana acum, nu altceva).
asta e, ma duc sa mananc ceva ca cine stie daca mai apuc pe ziua de azi daca se trezeste.
pupici, sanatate multa tuturor.
Traiesc in Orasul Alandala
mychydutza spune:
pai ceapa in coaja bine spalata, taiata in 4 si cateva nuci crapate, cu tot cu coaja, le fierbi bine cu putina miere sau zahar. eu n-am fiert pana a devenit mai gros, am fiert pana s-a colorat bine apa.
greierash spune:
'neata!
Vivela, sanatate multa lui Damian.
Musso, bafta!
greierash mamica de Andrei si
27+
- "Traieste clipa" -
mychydutza spune:
vivela, daca ai galbenele fa-i bine masaj pe gat si piept si leaga-l cu o batistutza(daca vrea). in crizele de tuse ei ii dau lui andrei putin ulei de masline.