Fulgusori de 2009 {2*}
Raspunsuri - Pagina 20
vias spune:
hai ca m-am enervat de numa'...da' sotul tau ce zice??? nu i-a facut un scandal sa-i tremure macar glasul alta data in fata ta???? 
frateeeeeee...da' ce viata ai acolo 

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
A_driana spune:
geti eu fac spanacul ca pt noi....putin usturoi, ulei, faina, lapte si spanacul...puse la fiert...si separat fierb un ou....pasez oul cu furculita, adaug spanacul si gata papica...mai pun si putin miez de paine...
Adriana, mamica pufarinului David
allexa06 spune:
Eu am facut pate-ul pt strumfi,Stefanut a papat cu bucatele de painica
si a fost tare incantat,dupa ce lua o bucatica,cat o avea in gurita,cu mana imi arata felia de paine sa mai iau de acolo si sa-i mai dau
.Pt Razvan am pus si sare.
http://community.webshots.com/user/allexa06
getik1 spune:
camy ma prins cu ary in brate cand a dat si eu incercam sa protejez copilu nu pe mine, ca daca eram fara o casapeam, bine ca dupa a venit soramea si iam dato pe ary si am avut ac de cojocu ei dar nu cum as fi vrut ca ma tinut soramea, ca daca nu cred ca era jale, si cez saracu era la servicii, a fugit de la servicii a venit acasa si a dat si in el nu are limite, este nebuna delegat si betiva pe deasupra asa ca nu ai ce scoate de la ea, si acum nu ne certam cu ea ca este o mahalagioaica din fire si ne rapune. deaceea o evitam si vrem sa plece. nu mai vrem acu sa plecam ca am bagat 200 de milioane in casa si mobila ce ne trebuie, daca plecam ce se intampla cu lucrurile noastre?? pe dealta parte este la tara am o mica gradina, si curte, nu mai vreau la bloc
.
ady la fel fac si eu spanacul data viitoare il fac cu ou nu il mai fac cu carnita.
alexa 
lady
ariciu a facut un anisor 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik
28061982 spune:
Buna
Am trecut sa va salut.
Getik ma e putin si scapi de ea.
Vezi de arici si las-o in plata ei.
O sa te caut pe mess dupa ce imi sosesc si mie margelutele, dar m-au anuntat ca au intarzieri f mari in livrare. Cred ca mai dureaza vreo 2 saptamani
. Eu am comandat de la maria shop.
O zi minunata tuturor
vias spune:
buna ziua si de la Brasov...azi sunt la servici pt putin timp, apoi plec sa stau cu minunea mea 

si cateva zile am liber...abia astept...

Cred ca maine ii fac si eu lui Flavius spanac...si eu il fac la fel ca si voi ![]()
Azi papa linte...e prima data cand ii dau, sper sa-i placa ![]()
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
vias spune:
poate cineva sa faca cap nou????
nu de alta, dar eu de la servici nu pot...si acasa trebuie sa stau cu Flavius care este calare pe mine pana diseara cand adoarme...![]()
![]()
Lady??????????![]()
![]()
![]()
getik1 spune:
[quote]citat din mesajul lui 28061982
Buna
Am trecut sa va salut.
Getik ma e putin si scapi de ea.
Vezi de arici si las-o in plata ei.
O sa te caut pe mess dupa ce imi sosesc si mie margelutele, dar m-au anuntat ca au intarzieri f mari in livrare. Cred ca mai dureaza vreo 2 saptamani
. Eu am comandat de la maria shop.
O zi minunata tuturor
mami e varza maria shop
de ce nu mai intrebat ca iti dadeam situri eu, ca astia sunt si scumpi si intarzie comanda si sunt varza
ia vezi poti sa anulezi comanda??
, intra pe mess si iti dau eu situri de unde sa iei care sunt si rapizi si calitate detoate
ariciu a facut un anisor 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik
A_driana spune:
alexa ai vazut papa baiatu si paine unsa cu pate? ai baiat mare....ma bucur ca le-a placut
eu nu stiu sa fac capitol nou, sorry
Adriana, mamica pufarinului David