Fulgusori de 2009 {2*}
Raspunsuri - Pagina 18
vias spune:
Lady..cand merge Becca la gradinita?????? acum din toamna????
Adica ma intereseaza cam cu cat timp inainte trebuie inscris copilul la gradinita...ma pregatesc si eu...
Eu o sa-l dau de la anu' din toamna abia..

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
vias spune:
Allexa mai ai nr meu de telefon???/ sa-mi zici daca nu, ca sa iti trimit PM, sa ma anunti cand sosesti...o
tot o sa bem impreuna...si poate de data asta ne insoteste si Roxyaly
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
allexa06 spune:
Daca este acelasi, da, il am .Doar daca nu la-i schimbat
Legat de pateu...am sa incerc sa-i dau asa cum ati spus voi, adevaru-i ca nu am incercat.
http://community.webshots.com/user/allexa06
My_Lady0091 spune:
camy, eu o voi da la particulara.
merg sapt viitoare sa ma interesez, din octombrie o voi duce putin cate putin..(cu o luna inainte de sfarsitul CIC..)SA SE OBISNUIASCA!
Ady..esti eco pt ca faci totul in casa, natural, ma refer la papa!
Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
A_driana spune:
lady aha...pai fac si eu ce pot...nu-ti inchipui ca David papa numa ,bio'...dar ce nu-i greu de facut in casa, fac...
camy pai daca toata ziua sunt acasa cu el, am timp...
auzi, da tu nu mai esti in CIC?
alexa a iesit treaba?
Adriana, mamica pufarinului David
busymummy spune:
Camy, ai PM cu adresa de la agentie. Pentru site-ul hotelului da pe Google Obzor Beach Resort.
Vlad a fost deja 2 ore la gradi saptamana trecuta (am avut noi treaba cu directorul)
- i-a placut enorm. Iar Andi a mers de la 1 an si 4 luni... succes total
de Vlad -
11.11.2009 si Andi -
5 ani.
POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD
BoboMom spune:
Busymummy, sanatate multa baietilor! 
My_lady, m-am tuns acum vreo 3 saptamani si a fost o schimbare majora, pt ca aveam parul lung de multi ani. M-am tuns cand era Keith in KS, cu 2 zile inainte sa se intoarca si pana a venit el m-am spalat pe cap dupa tunsoare si s-a incretit. Mi-e greu sa mi-l indrept singura, asa ca ieri m-am dus la coafor sa mi-l indrepte iar, sa ma vada si el si asa
De regula il am cret/ondulat (mai cret imediat dupa ce ma spal, iar a doua zi e doar ondulat). Credeam ca imi va fi mai usor sa-l indrept acum ca e mult mai scurt, dar din contra. Nu cred ca ne-am obisnuit fara Daddy acasa... ne descurcam, dar ne e dor de el cand nu e cu noi. Chestia e ca Nicholas e atat de atasat de mine (mai mult decat inainte) si nu prea mai vrea sa adoarma cu el si alte chestii de genul asta. Azi-noapte pana la urma a stat un pic cu daddy si a adormit intr-un final, pt ca nu mai eram eu in stare, dar tot cu mine vrea.
Azi dimineata a venit la noi in camera, l-am luat in pat un pic, dupa care l-am lasat sa se joace cu ce era pe noptiera, sa mai stam noi un pic in pat. A inceput sa scoata servetele din cutie si l-am lasat. Scotea cate unul, il punea la nas si gura, se facea ca-si sufla nasul si ca tuseste, dupa care il punea pe noptiera si tot asa. N-am mai putut de ras. :)) Keith dormea si nu l-a vazut, dar l-am filmat un pic. Bine, pana am luat eu camera nu prea mai avea chef, asa ca n-am prins prea mult, dar oricum a fost f funny.
Camy, si eu sunt f obosita. In ultimele 2 nopti s-a si sculat mult si dup-aia s-a sculat f devreme. 
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui allexa06 Daca este acelasi, da, il am .Doar daca nu la-i schimbat ![]() Legat de pateu...am sa incerc sa-i dau asa cum ati spus voi, adevaru-i ca nu am incercat. http://community.webshots.com/user/allexa06 allexa,mami de baietei Razvan Ioan 29.03.2006 si Stefan Teodor 21.12.2009 |
ala este...acelasi...deci astept un semn!!!
vias spune:
...cu gradinit...si eu ma gandesc sa incep sa adun pareri despre gradinite, sa ma interesez putin....pt ca si eu zic deocamdata gradinita particulara, dar daca gasesc una cat de cat ok la stat, il dau si acolo...
Bussy merci de pm 
A_driana e o chestie complicata treaba cu CIC-ul...sunt...si nu sunt in CIC...daca vrei detalii..pe PM 
Pustache iar lucreaza mult, pustiul a adormit...si eu am ramas pe net...dar poate totusi o sa merg sa ma uit si la tv
noapte buna!!!

vias spune:
LauraG..dar niste poze ceva??????? ca as vrea sa te vad si eu creata ![]()