Fluturasi de martie-aprilie 2011 (132)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

picky, antguess felictari pt vestile bune de la eco!!

cris, o sa cumpar oridecare gasesc.

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan in sapt 36!!!
AMR: putin....putin.....si mai putin...:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Dorinut voi incerca dar nu promit. Multumesc
Ssabrya vad ca aici intri des si pui si pozici..nu ne arati si noua burtica si pe Bryana ca nu am mai vazut-o de zile bune
Strumphita oau, nici mie nu-mi vine sa cred ca exista astfel de spitale asa dotate ptr nastere. Intr-adevar zic si eu ca tine..am ramas cu gura cascata Si daca ar fi sa alegeti un salon privat doar ptr tine sot si bebe, cam cat veti scoate din buzunar? Ai idee cam cat va costa asa in mare toata nasterea si spitalizarea? Asigurarea de sanatate plateste o parte din cheltuieli?

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 31+ o printesuca mai mica

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralukab spune:

Citat:
citat din mesajul lui antguess

buna dimineata fetelor
am venit ieri de la eco direct in laptop sa va scriu si m-am trezit cu net-ul suspendat pt neplata...pana l-am platit, pana l-au reconectat...s-a facut seara si nu am mai reusit sa intru pe forum asa ca va povestesc acum

Fetita mea este minunatam dnpum e pe 06.04 si dnp dupa eco e 25.03
are 1522grm , sanatoasa, mi-a cautat-o dr la toate organele...inimioara e bine, membrele sunt bine...dar cand a ajuns la cap, la nu stiu ce vena importanta ne-a intrebat daca exista o incompatibilitate de grupa de sange intre mine si sotul...din momentul ala nu am mai inteles eu totul f bine dar concluzia e urmatoarea...tre sa ma duc sa fac dozarile de anticorpi si trebuie monitorizat fluxul de sange cu doppler-ul mai des pentru a vedea daca este ok, acum e la limita inferioara si daca mai scade, va trebui sa imi scoata fetita mai devreme pentru ca altfel se va naste cu o puternica anemie...asta e cea ce am inteles.
mi-a zis sa il sun pe dr si sa vrb cu el
L-am sunat, si el a zis sa stau lin si sa ne vedem cum am stabilit, la 32 de saptamani si facem dozarile alea atunci si stam de vorba.
dr de la eco a zis sa stau linistita ca nu se va intampla nimic grav, a zis ca sansele sa scada fluxul sunt mici....deci...fetita e bine dar trebuie monitorizata mai des

Nu am reusit sa ii vedem fatuca pentru o poza de calitate pt ca e cu fata spre uter dar a reusit sa ii vada fata pe bucatele cat sa vada ca nu exista nici o problema cu cerul gurii, buzele, ochii, si nasucul....si a zis dr ca este frumoasa:))

AMR: 9 SAPTAMANI
Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 7 a

Si exista incompatibilitate de grup sangvin intre voi? Ca nu ai specificat. Daca tu ai grupa de sange 01 si sotul are orice altceva in afara de 01 atunci trebuie sa iti faci anticorpii. Din ce am citit pe net singura problema ar fi ca se poate naste copilul cu un icter pronuntat. Nu stiam de asta cu fluxurile. S-a mai vb si aici pe forum despre acest subiect. Eu am o1 si sotul meu are A2. Eu imi monitorizez anticorpii, alte mamici de pe forum de aici se pare ca nu se streseaza.
Apropo, daca ajungi sa iti faci anticorpii am inteles de la medicul meu ca se pozitiveaza foarte usor proba si da rezultate false. De aceea el mi-a recomandat sa le fac la Institutul de Hematologie. Pana acum mi-au iesit negative, nu am anticorpi. Am repetat o data analiza si la Medlife si la ei mi-a iesit pozitiv. O fi stiind si medicul meu ceva de m-a trimis la inst. hemato :)
Oricum, nu te stresa foarte tare, in principiu trebuie sa monitorizezi fluxurile. Momentan fetita e in grafic, nu?

Mother to be 33+ Vlad

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

ralukab
eu am 01 sotul b3
problema asta cu incompatibilitatea o stiam de la primul copil pt ca fostul sot tot b3 avea..si dani s-a nascut cam galben,
am facut atunci dozari de anticorpi

acum cu actualul sot....am aflat grupa lui de sange tarziu....si mi-am amintit ca dr de atunci...de cand l-am nascut pe dani mi-a zis ca la primul copil nu sunt probleme dar cu fiecare copil conceput intre noi doi...era vrb de mine si fostul atunci, problemele se agraveaza...nu am inteles eu f bine cum atunci...si acum nu mi-a zis nimeni asa....
o sa ma duc sa fac dozarile alea dupa ce vrb cu doctorul.

AMR: 9 SAPTAMANI
Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 7 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

ralukab, mie mothercare din plaza mi se pare ft bun, dar de departe cel mai complet si mai aprovizionat e cel din dorobanti. si eu caut costumas din acela de cosmonaut de scos bebe afara si nu am gasit, vreau sa dau o fuga la cel din dorobanti sa vad daca mai au. daca nu, mai vazusem frumoase si la z si la cocodrillo!

s 30, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Good morning!!!

Coffe, tea ?? milk and biscuits ? cine mai doreste, cine mai pofteste ?

eu de la ora 6 sunt treaza zici ca mi s-a setat ora la 6 , nu mai pot dormi dupa ... am luat si eu pastila si dupa am incercat sa dorm , da de unde !!! as fi vrut eu... m-am foit si invartit pana pe la 7 cand s-a trezit nick sa mearga la munca l-am admirat cat s-a imbracat , mumos mai e si-a luat costum frumos pe el si cravata ca doar azi are de mers in House of Commons , ieri a fost in House of Lords !

Azi iar am de treaba , alergat intr-o mie de parti... sper sa mai apuc sa ma mai asez si eu un pic pe scaun undeva sa odihnesc fundu si spinarea, ca deh dupa 2 zile de curatenie generala in casa azi dimineata "nu ma durea nimic" cand am coborat din pat cum am simtit cum ma taie prin shale si ma tranteste inapoi in pat, dar ce sa facem, mergem inainte nu ?

Scrish, ma bucur ca ti-a placut povestea mea de seara si da, cam ce conditii au astia aici la spitalele de stat nu sunt in Ro la privat, dar na, acum ce putem compara RO cu UK? Romania mai are multa mamaliga de mancat pana sa ajunga din urma tarile din vest, sa nu mai spun de romani si mentalitatea lor... deci mult malai

Gata, am plecat ca e ora 9 si ceva si eu am de alergat azi si rezolvat multe treburi

Va pup si sper sa mai ne auzim curand , nu promit exact cand , nu stiu

_
Mind the Bump!31+ Sophia Nicole

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Mada am sa intreb si iti zic
tipa aduce marfa misto , cum am zis...unele cam scumpute avand in vedere ca la magazine mai sunt si reduceri. dar sunt de la h&m, zara pregnan (nu stiu daca am scris bine)

yasmi , pai acasa folosesc tampoane normale , eu cred ca m-am exprimat gresit, am vrut sa zic torsoane ca nu mai folosesc acasa

picky si antguess feliciteri pt sa fie bine pana la final
Ally si tu sa vii cu vesti bune ....si cu sacosile pline de la sopinguit
si daca tot faci asa mult soping ...trimite-mi mie costumul de care tot zic fetele ca-i frumos, ca eu si asa nu am gasit nimic

ralukb , paturicile din C&A mie nu imi plac...sunt din alea prea flausate , gen jucarii de plus care tin praf in ele , iar scamutele nu sunt indicate la bebe....eu cel putin asa am vazut ca sunt...
asta de am luat eu e din material din acela de jucarie speciala de bb...nu stiu cum sa explic....pe o parte si bumbac pe partea cealalta....

mada ai vazut la razvani&dani pe bilic??
a zis ca putem bea cafea si ceai verde cand alaptam ca nu-i nici o problema....o cescuta doua pe zi,sigur nu le face rau la bebeline

eu de la luna a 7a am zis ca ma las de cafea cu cofeina, dar nu am putut..parca eram in sevraj toata ziua

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....33 cronologic....wow am ajuns la luna a8a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralukab spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

ralukab, mie mothercare din plaza mi se pare ft bun, dar de departe cel mai complet si mai aprovizionat e cel din dorobanti. si eu caut costumas din acela de cosmonaut de scos bebe afara si nu am gasit, vreau sa dau o fuga la cel din dorobanti sa vad daca mai au. daca nu, mai vazusem frumoase si la z si la cocodrillo!

s 30, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Ai dreptate, uitasem de cel din Dorobanti. Am fost o data, mai demult, la ei sa iau un cadou si aveau intr-adevar multe lucruri. O sa trec si pe acolo. Mersi!

Mother to be 33+ Vlad

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

fetele care am ales numele la bebeline sofia oare pe ce data le serbam onomastica???
eu nu ma lamuresc de loc
am gasit in calendar 22 mai si 17 septembrie?????????????????

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....33 cronologic....wow am ajuns la luna a8a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Vai Picky-toto am citit povestea nasterii printesei tale. Mi-au dat lacrimile sincer prin ce ai trecut si tu si minunea. Ma bucur ca D-zeu a vegheat asyupra ei si acum e o fetita sanatoasa care va umple casa de bucurie . Iti doresc ca la nasterea asta sa-ti fie mult mult mai usor.

EDIT: Sa mai crezi in ecograf cu greutatea...
------------------------------------------------------------------------------------------
34+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 5 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput