Fluturasi de martie-aprilie 2011 (132)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui Picky_toto

Fetelor cititi si faceti-va o parere http://mamepentrumame.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=55%3Arevista-unica-home-delivery-ana-maita&catid=35%3Anasterea&Itemid=54&showall=1

Eu nu pot spune decat felicitari ca a avut curajul sa nasca exact cum si-a dorit si nu a avut complicatii la nastere

Antguess ma bucur ca ai luat decizia asta..eu zic ca e cea mai buna

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 31+ o printesuca mai mica

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

stiu povestea...dar nu stiu daca e de armirat sau nu. bravo ei ca a avut curajul si puterea,dar totusi un medic sau o moasa care sa stie ce sa faca in caz ca intervine ceva ar fi trebuit...stiu ca in romania (cipru si multe alte tari)nu este posibil sa nasti acasa si medicii sau moasele nu au voie sa asiste o nastere acasa la alegere si ar fi superb ca sa se dea o lege prin care ar avea aceste drept si noi,gravidutele,sa avem dreptul sa alegem unde si cum vrem sa nastem,dar inca nu-i posibil si eu una nu as risca sa nasc fara un medic langa mine doar de dragul "artei"....parerea mea

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 34+

5+ weeks to go

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

'neatza gagici!
Haideti la cafea, ceai, caputzin

Noi suntem consemnati la domiciliu...Cezar are pneumonie iar eu sunt racita bocna.

O zi frumoasa va doresc

----------------------------------------------------------------------
mami de Cezar - 22 aprilie 2009 si 32+ cu

Mergi la inceput