Fluturasi de martie-aprilie 2011 (132)
Raspunsuri - Pagina 2
giuliaa spune:
Buna seara si de la mine, asa cum v-am obisnuit pe la ore din astea.
In primul rand merci la toate pentru lamuririle cu morfofetala. Mie nu mi-a facut niciodata eco mai lung de 15-20 min.
NycoNycoleta, bine ai venit, normal ca te primim, dar va trebui sa scri rapid mai multe mesaje pana scapi de moderare, pentru ca altfel mesajele tale ajung mai tarziu si noi nu le mai vedem. Deci scri rapid mai multe mesaje, si daca scurte, si da-ne si datele tale, ca fetele sunt f dragute si o sa te treaca in lista.
Stefy, am vrut sa iti spun ca eu la nastere la Giulia am preferat-o de 100 de ori pe mama langa mine decat pe sot. El era asa de speriat ca imi transmitea si mie starea aia si de cate ori il vedeam ma apuca plansul. Am nascut la stat si nu lasa aici pe nimeni in timpul travaliului, dar am dat ceva la moasa si a inchis ochii.
Referitor la centura, eu am purtat burtiera din aia tip pantaloni scurti, si ajuta, cum spuneau fetele cel putin la psihic ca nu te mai vezi ca o balena.
Yasmi, portocalele sunt cele mai inofensive fructe, deci papa cate vrei. Si eu bag cate 2 kg de mandarine odata
Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si
27s+
giuliaa spune:
Crema depilatoare am folosit si eu tot pt inghinal de la Farmec, dar nu prea imi place senzatia de crema pe acolo, asa ca mi-am luat aparat de tuns special pt asa ceva.
Felicitari la toate pt eco si pt rezultatele bune.
27s+
strumphitza spune:
pff.. burtoiul cine il cara pentru mine ? ![]()
am mancat cat o
...
bubulina mea nu mai spune nika zilele astea, cred ca am prea obosit-o, abia o simt ... iar si-a cam schimbat programul , s-a intors la programul ei de noapte, chit ca sapt trecuta era foarte foarte activa pe zi si ma shuta pe la coaste... acum iar mai mult noaptea danseaza 
yasmi, eu nu ma fac deloc cu nici o crema ca ma irit tare tare de nu stiu pe unde sa scot camasa, ma fac cu epilatorul si in zona inghilanala cu chestia aia speciala care tunde, rade si frezeaza ![]()
![]()
scrish, prea gospodina ?
nu se egzista asa ceva
trebuia facut, de acum pana nasc alta curateie asa generala si curatat fiecare coltisor si lambriu nu mai fac, mi-a ajuns ieri si azi.. sa vedem daca maine dimineata ma mai ridic din pat
cat despre spital, pfff... as avea de scris romane daca ma apuc , poate mai tarziu sau maine , ca acum am burta plina si vreau sa ma intind oleak sa ma uit la tv , poate revin cu detalii mai tarziu la povestea de seara ![]()

giulia, ti-a trecut raceala? si fetitei tale ?
te-ai gandit la o varianta de carucior pentru Giulia si bebe ? 
_
Mind the Bump!
31+
Sophia Nicole
AMR 9 saptamani
giuliaa spune:
Referitor la suzete, eu la Giulia am zis categoric NU suzetei, si asa am de gand sa fac si acuma. In primul rand ca daca se obisnuieste sa doarma cu ea in gurita, de cate ori o pierde se trezeste si plange ca o vrea inapoi, si tu la fel te trezesti ca sa i-o bagi in gurita. In al doilea rand, o sa vedeti ca orice pediatru recomanda scoaterea suzetei la un anisor, deci exact cand bebe incepe sa iti spuna ca nu vrea sa o lase, si e destul de greu sa il dezveti. Si in al treilea rand ca exista riscul sa deformeze gurita la bebe, plus ca de la suzeta poate face afte si alte chestii.
Deci Viss eu nu stiu ce sa iti recomand silicon vs latex, dar din ce am auzit din alte discutii, depinde si de ce iti accepta bebeii. Pentru ca sunt copii care nu accepta siliconul pentru ca e mai tare si sunt care nu au treaba. De asemenea am mai auzit ca siliconul e mai bun in sensul ca nu deformeaza gurita lui bebe, ca suzetele au forma ortodontica.
27s+
giuliaa spune:
Strumph sa iti fie de bine papa. Raceala a trecuta, dar a ramas deocamdata o tuse seaca pacatoasa care ma scoate din pepeni. Giulia a scapat de enterocolita dupa doua zile, asa ca multumesc Domnului ea e bine.
Ai grija cu curatenia exagerata ca maine iar plangi. Mai bine fa dar in mai multe zile, ca doar nu intra in sac zilele. Asa... azi o camera maine alta
27s+
SSABrya spune:
am vazut si eu ultimele poze adaugate, foarte frumoase burtici[
maine daca tot schimb si eu saptamana o sa pun si poze noi.
am vazut ca vb de centrura postnatala. eu am facut cezariana si am folosit-o de a 2 a zi. pe mine m-a ajutat foarte mult. in afara de faptul ca la 2 luni nici nu ziceai ca am nascut (maine va pun poze) ma ajuta at cand ma incordam,cand ma asezam sau ma ridicam pt ca imi tinea muschii si nu ma mai durea asa rau. si vorba ca ti se lasa muschii pt ca sunt sustinuti, din experienta va spun ca mie nu mi s-a lasat nmk.
Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire
28+ , adica Ayanna
ioanales spune:
buna seara
Mi-am facut si eu o idee de ce e prin oras. M-am hotarat la un trio (fie chicco, fie hauck) pt. ca voi folosi scoica si m-am gandit sa-l culc pe bebe la inceput in landou, care oricum nu o sa i mai fie bun dupa 6 luni, si vedem mai incolo cu mobila si patutul, sper sa fie ok pentru ineput.
Multumesc Dorinuta pentru recomandare, fetelor pentru incurajari, voi incerca sa alung gandurile negre.Imi voi face neaparat o programare si va tin la curent, multumesc mult
Mandreeac, am miopie -7, stabila, dupa control m-am mai linistit.

28+cu
jucaus
SSABrya spune:
viss eu am folosit la brya biberoane si suzete de la avent, din silicon. la inceput aveam bibe mici de 125 ml, nici nu manca mult odata, oricum in primele 3 luni eau pt completare si nici eu nu puteam sa umplu un bibe mai mare cu laptele meu. mai tarziu i-am luat si mai mari de 260 ml, acu depinde si de cat de mancaciosi sunt. si la bry am avut cam 8 biberoane. Am zis sa fie mai multe ca sa nu stau sa fac drumri pt spalat si sterilizat![]()
28+ , adica Ayanna
giuliaa spune:
Referitor la carucior, nu cred ca o sa fac nimic. Buggypodurile alea sunt tare scumpe, aproape cat un carucior, si mi se pare mult sa dau pt 3 luni. Pentru ca de la 3-4 luni o sa il pot pune pe bb2 in marsupiu, si mie asa mi se pare f comod. Iar pe cand nu o sa mai stea bebe in marsupiu, sper sa fie asfaltata strada asta. Sunt promisiuni ca o sa fie anul asta
. O sa vedem.
Iar cele 3 luni, probabil o sa merg cu cineva tot timpul sa ma ajute (sotul, mama) sa o putem duce pe Giulia unde avem de mers.
27s+
SSABrya spune:
scrisesem si eu o gramada si mi s-a anulat, cred ca am apasat pe ceva

nu o mai iau de la capat, ca oricum era mult

la burtici si mai bine va spun maine ca acu mi-e foame si somnik
28+ , adica Ayanna