Ati citit asta?
Raspunsuri - Pagina 19
mianna spune:
am izbucnit eu (in ras) - reactia mea fireasca atunci cand vad pe cineva care se considera mai cu motz decat alti 10
buli spune:
mda, tot romanesti, dar mult mai daunatoare sunt alea cu "pe copil sa-l pupi doar cand doarme" si "nu-l lauda, ca i se suie la cap"
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca74 Voilą! Welcome to the club! |
si eu care credeam ca se intelege care post m-a amuzat...
anca74 spune:
Dar eu care credeam ca ironia nu este chiar atat de greu de sesizat in randurile mele...?! Eu ce naiba sa mai zic?!
Se pare ca multa lume citeste si intelege exact ce se scrie, dublul sens fiind ceva gen SF.
anca74 spune:
citat din mesajul lui buli mda, tot romanesti, dar mult mai daunatoare sunt alea cu "pe copil sa-l pupi doar cand doarme" si "nu-l lauda, ca i se suie la cap" |
Una este sa-ti lauzi copilul acasa, sa-l pupi pe toate partile si sa-i boost-ezi increderea in el, si alta este sa te dai rotund(a) pe un forum public, intre alte mame, cum e in cazul de fata.
Eu ma "luam" de a doua varianta, in caz ca nu se pricepe din start.
Prima e ceva mai acceptabila, daca isi atinge scopul.
In alta ordine de idei, tu chiar crezi ca tot romanul care se naste este de o genialitate sclipitoare, ca restul populatiei de pe glob paleste in fata lui si ca altul mai breaz nu "se face" pe lumea asta? Astea-s povesti vanatoresti si ceea ce este tipic romanesc e ca ne laudam aiurea, doar-doar o crapa pipota-n ascultatori de ciuda.
Bizar este ca mereu se gasesc ascultatori din astia care cred ca tot ce zboara e musai sa se si manance.
Ce mai pot sa adaug?! Admir eforturile supraomenesti pe care multe din voi le faceti ca sa iesiti in fata cand e vorba de copii. Asta este cu adevarat laudabil.
Partea mai putin laudabila este ca nu se prea cunosc limite rezonabile cand e vorba de ridicat in slavi genialitatea proverbiala a copiilor romani.
Stiu ca musc cu intransigenta din dorsalul virtual al multora dintre voi - scuzati-mi impertinenta crasa - dar eu una stau tare prost la capitolul toleranta in ce priveste "fudulimea" asta tipic romaneasca, ca are vreo baza reala sau nu.
Si inca o chestie in care cred cu tarie: daca ar fi cat de cat reale genialitatea si calitatile peste medie ale copiilor romani, in mod sigur multi s-ar intreba cum se face ca tara noastra este in halul in care este in prezent. O natie de genii sa ajunga in coada Europei?... Cam tras de par.
anca74 spune:
citat din mesajul lui buli n-o sa am nici un dialog cu tine, nu merita efortul. |
E ok, desi ma gandeam ca a-ti expune ideile in scris nu necesita un efort iesit din comun. Dar daca spui tu, eu nu mai zic nimic.
columbiana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui olympia
Iti doresc sa-ti gasesti aceeasi fericire ca economist, pe care ai fi avut-o ca artist. Eu am pe cineva apropiat care se visa actor si a jucat mult in liceu chiar impreuna cu doi din marii nostri actori de azi. Pe atunci ii punea in umbra, fiind mult mai talentat ca ei(zice el si ei nu neaga, ca-s prieteni la catarama si azi). Numa' ca intre timp s-a facut contabil, ca sa aiba o situatie solida financiar, si asta i-a reusit dar, din pacate pe plan personal, familial, a esuat lamentabil, a jucat teatru toata viata, intr-o permanenta demonstratie de putere si dintr-o foame cumplita de atentie, narcisistica as spune. Ceilalti n-au existat decat ca public sau ca proiectii ale egoului sau, nici copiii nici sotia n-au fost intelesi si perceputi ca persoane cu nevoi si trasaturi proprii, ci numai ca figuranti in piesa lui. Pene colorate... cate putin din toate! album gradina |
Eu cred ca am dezvoltat o sensibilitate la povestile si glumele cu si despre economisti/contabili ;
Olimpia, sa fii contabil bun inseamna sa ajungi la nivelul la care cifrele alea anoste si plicticoase iti vorbesc; prin ele poti creiona de exemplu profilul de management al firmei (un indraznet are plan de investitii mai mare, si diversificari un conformist merge pe profit sigur pe drumuri/domenii batatotite, etc; si de aici pot dezvolta la infinit pentru ca da, economia e faina; incorporarea unei intreprinderi careia i-ai preluat controlul la bursa e o arta, sa stii; si uneori e mai fascinanta decit Dali
scuzati oftopicul)))
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
mianna spune:
citat din mesajul lui anca74 Dar eu care credeam ca ironia nu este chiar atat de greu de sesizat in randurile mele...?! Eu ce naiba sa mai zic?! |
repetatele tale afirmatii ca tot ce-ai priceput din acest topic e ca toata lumea se da rotunda cu ce are acasa erau ironii? ma bucur pentru tine atunci. dar ma-ndoiesc.