ceva pe piele...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Tisina: fetitei mele(are aproape 5 ani) i-au aparut acum o saptamana niste pete rosii pe gat si decolteu care se accentuau la baie. Am crezut ca sunt de la transpiratie si iritata de la perisor. La inceput am aplicat unguent galbenele dar fara rezultat. S-a scarpinat(la gradi nu sunt langa ea sa o opresc), au aparut veziculele si apoi s-au extins pe fatza. Apoi au inceput sa apara pete rosii vizibile doar la baie si pe brate/abdomen.
Diagnosticul dermatologului: dermatita atopica.
Pana acum nu a avut probleme cu pielea, nu a fost sensibila, etc... Doar vara apareau bubite rosii cand traspira(praf in parc, etc...) dar dispareau fara tratament.

Referitor la balsamul de rufe: dermatologul mi-a recomandat sa nu folosesc deloc. Oricum nu foloseam fiindca am piticii mei responsabili cu balsam sau cu orice alta substanta care ramane in tesatura si nu poate fi eliminata prin clatire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Parerea mea este nu ar trebui sa folosesti balsam cand speli imbracamintea copilului.
Eu folosesc doar detergent lichid fara balsam plus un desinfectant tip Amuchina , indicat pentru lucrusoarele copilului .
Imbracamintea copilului o spal intotdeauna separat -asa evit neplaceri .

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput