Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

Si bebelina mea este tare agitata in ultimele zile cred ca are un puseu de crestere...repet cred pt ca papa 2 sani la masa si tot se zbate, plange...

Papa din san apoi il scuipa apoi iar il cauta... plange si tot asa..m-am gandit ca e posibil sa imi fi scazut mie cantitatea de lapte desi beau zilnic ceai de lactatie....oare ce sa fac sa revenim la vechiul nostru program de masa ?

Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
Doamne ai grija si de noi

si al meu face asa, primele dati m-am speriat si am zis ca nu am lapte ca nu se satura baiatul si am incercat sa-i dau lp dar l-a refuzat. deci nu era flamand. apoi mi-am dat seama ca il chinue gazele, si trebuie sa-l pun pe umar ca sa elimine aerul de vreo 2-3 ori in timpul mesei, nu doar la final. sau mai face asa cand urmeaza sa faca kaka.

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Elfica eu am lista facuta, asteptam sa vad dak mai sunt fete care vor...dak nu, putem comanda doar noi...din cate am inteles cele care s-au inscris ar fi: eu, tu, Beatrice si Sashenka a zis ceva parca, nu mai stiu cum s-a hotarat ... deci maine stabilim cine vrea concret si facem comanda...maine e ultima strigare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Dana, azi bebe al meu a stat cu capul in jos, a pasit,a stat in fund, a facut tot felul de exercitii si acelasi gand am avut si eu, dar apoi m-am relaxat si am zis ca stie kineto ce face, ca doar asta ii e meseria. Bebe a ras azi pt prima data in hohote, in timpul exercitiilor. Azi a facut mai multe exercitii, pt ca din cauza bronsitei nu am facut scufundari. Oricum, are o forta bebe de nu-mi vine sa cred. Pe minge mai protesteaza, dar la masaj ii place. Are cu cine semana

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

andreea multumesc mult de recomandare...sper sa slabesc si eu

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

salutare mamicilor!
Vad ca sunt va faceti probleme ca faceti botezul tarziu la 5 luni, daca e pe asa, se pare ca eu sunt cea mai "intarziata" ...
Eu am pus botezul la fix 6 luni
Si nici nu-mi fac probleme
Nu am vrut sa fac botezul in timpul postului si nici in februarie nu-mi convine, asa ca a ramas luna mai disponibila, deci pe 1 mai avem botezul, exact cand face fetita 6 luni
Ce daca e tarziu, eu nu-mi fac probleme, ba chiar imi convine, ca nu o sa mai fie fetita asa mica, o sa fie mai cald si frumos.
Ce daca o sa fie mai grea si ca o sa-i fie mai greu preotului, atunci am hotarat ca-l facem si cu asta basta !

de Adina Maria
poze Adina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonique

Elfica eu am lista facuta, asteptam sa vad dak mai sunt fete care vor...dak nu, putem comanda doar noi...din cate am inteles cele care s-au inscris ar fi: eu, tu, Beatrice si Sashenka a zis ceva parca, nu mai stiu cum s-a hotarat ... deci maine stabilim cine vrea concret si facem comanda...maine e ultima strigare!

Spuneti-mi si mie, va rog, despre ce este vorba, ca am citit din urma dar nu am gasit despre ce cumparaturi este vorba, plsss

de Adina Maria
poze Adina

Mergi la inceput

se pare ca mamici sunt ocupate acum
a mea, ca niciodata doarme la ora asta
asa ca am profitat si eu si am intrat sa vad ce mai e pe aici ...

si fetita mea are momente cand imi plange la san, mai ia sanul, suge putin, iar plange si tot asa ....
eu cred ca o doare burtica, sau poate am mancat eu ceva si nu-i place ce gust are lapticul ...
asa ca o las in pace si ii dau sanul mai tarziu ...
la mine a functionat asa

de Adina Maria
poze Adina

Mergi la inceput

somnic pufos la bebelusi si mamici!
o noapte cat mai linistita!

de Adina Maria
poze Adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Corina,Dana, Andreea, realizez ca voi faceti ceva mai complex: masaj, gimnastica, scufundari.
Numai fata mea face masaj la talpite si atat. Fiindca chestia aia la gat: intinderi si intors stanga/dreapta, dureaza fix 5-10 min, cu plansete cu tot.
Vai, sunt asa dezamagitaaaaa! Si mai dau si 100 lei/ora.
Voi cat platiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonique

Dar de pe ce site sa facem cumparaturile? Ca ne-ai pus la dispozitie doua

Mergi la inceput