Ian-Feb2011- Bv Alina! Hai Roxana! (179)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rhynna spune:

ma fetelor dar shines unde o fi?probleme cu bebelu'?

In 38+ cu Sophie Elena (cel mai probabil)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROXANA_82_CT spune:

FELICITARI ALINA!

Eram curioasa sa aflu vesti si despre Ocsanica, dar se pare ca inca nu avem noutati.

Eu sunt pe ultima suta de metri, am bifat din nou necesarul din bagaj, l-am impins mai inspre usa :), l-am trimis pe tati dupa ceva bun pt ca nu am avut nici o pofta ca sa il chinui, si am zis ca fiind ultima seara cu burtica e musai sa stie si el cum e si cu poftele

Ma duc sa ma pregatesc, sa ma gatesc, si sper sa pot dormi la noapte. Maine la pranz trebuie sa fiu la spital, asa ca asteptati vesti de la mine seara sau cel mai devreme dupa amiaza.

Ii spun de astazi LA MULTI ANI! Mirelei

Va pup pe toate! Data viitoare cand voi scrie probabil ca vom avea un membru in plus in familie, si de abia astept!

Sa ne auzim cu bine!

39+ viitoare mamica de Teodor
AMR 1 ZI !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui rhynna

ma fetelor dar shines unde o fi?probleme cu bebelu'?

In 38+ cu Sophie Elena (cel mai probabil)

nu sunt probleme cu bebelu.
azi n-am fost in apele mele.
v-am citit toata ziua, am asteptat vesti de la ocsanica dar nu a dat nici un semn.
nu prea am ce spune..am niste vesti proaste si astept altele mai bune..sper.

va pup

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Monika-stai la pat ca sa o tii pe buburuza macar pana la 38 de saptamani sa mai creasca.
tierry-ai un bebe minunat.sa fie sanatos si papacios.
Fetele...de bebelu ce mai stiti?
Mirela-la cat mai multi ani motanilor.
Fluturash-ma bucur ca sunteti bine si sper sa plecati acasa curand.Asteptam si noi poze cu mititica ta.

Andreea 37+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

hello mamici si burtici. prima zi acasa, am intrat doar sa va zicem ca suntem bine, ne chinuim cu alaptatul... nu am avut lapte si s-a invatat cam lenes. in plus doarme non stop, nu se trezeste nici sa ceara de papa, trebuie sa ma uit pe ceas si sa-l trezesc....

felicitari celor care au mai nascut si bebei sanatosi celor care se pregatesc...

Gabriela
38 saptamani Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

mai da ce liniste pe la voi!
acuma fac bebeii baitza..ha?

Eu am av 3 examene azi..de m-am intors acasa varza...shalele cred ca vor sa ma abandoneze..de la mult satat..aveam niste dureri de stau in pat de la 7
Mai am maine 2 si am scapat..

Urmatoarea o sa fie cu bebe mic daca ma juta DD si il dau la Bucuresti!
Om trai si om vedea!

Simo';pup fata si falcutele lui Edy...capul sus!

Roxana CT';Sa te ajute DD sa scapi repede si sa fiti amandoi sanatosi..multa bafta..asteptam marea veste!

Tierry;hai mai des..pupici pt voi..
alea de masaj s peste 200 lei..mai multe detalii iti da Simo..Ea il foloseste si e f multumita de ea..e altceva nu e R&T..dar ce conteaza!

FLUTURAAASSS!;bine ai aparut..ma bucur pt vesti..saracuta de tine..deja 6 sapt?off..tot te strig..asa ca mai fa-ti prezenta mai des

Missmj;iubita..daca nu se irita pe piele nu te apuca de fiert apa..caci cresteti mai mari si pielea devine si mai sensibila..si cand ajungeti in vana..cum fierb ditai o vana de apa?
Fa-i baie..si masaj cu ulei sau ce folositi voi ca sa calmeze pielea bebeutzului ,sa nu se usuce...Eu puneam un pic de ulei in apa

Gabriela!;welcome home..sa cresteti mari..odihneste-te mult..stai calma..si vine bunul laptutz la tzitzi

Tunde 36 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Mai fetelor, e liniste rau pe aici... mi-e dor de agitatia din lunile trecute!!!
Pe mine ma paste un pui de depresie, nu stiu parca tot nu-mi gasesc locul asa...eu sunt de felul meu foarte activa si implicata in tot felul de chestii, acum parca e totul linear si haotic in acelasi timp..nu cred ca-s foarte c;ara, stiu, nici eu nu ma inteleg, daramite altcineva.
Nu ma intelegeti gresit, sunt fericita de nu-mi incap in piele, dar am o stare ciudata parca nu sunt eu..probabil e perioada de acomodare cu noul statut, spune partea rationala din mine.
Tre sa-mi intru intr-un ritm si sa ma adun ca sunt ratutita rau, am zis ca daca imi mai iau inima in dinti si-l fac pe al doilea, neaparat tre sa nasc vara, imi tot spun ca daca vine primavara si o sa putem iesi mai des si pe perioade mai lungi, o sa fie altfel, n-o sa mai fie asa deprimant..
Uff, cine ma mai intelege si pe mine..
ma duc, ca s-a trezit piticutza (pe care am adormit-o acu 20 min....)

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

BRAVO MISS SEXY! ALINUCA MAMICA PROASPATA! BINE AI VENIT PUI SCUMP ALESSIA-TIMEEA! SA VA DEA DOMNU SANATATE SI MA BUCUR CA ATI SCAPAT RPEDE SI RELATIV USOR!

sa cresteti mari!

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

simo, sper ca nu s-a intamplat nimic grav! ne-ai pus pe ganduri. sper sa se rezolve problema ta,daca exista si osibilitatea asta!

felicitari missexy! sa-ti traiasca micuta timeea! refacere rapida si mult lapte in tzatzici!

roxana, bafta maine! vad ca nu ai morcovei in "dos". apreciem mamica curajoasa! asteptam vesti cat mai repejor! nastere usoara, bb mare, frumos si sanatos!

nici eu nu am decalotat si david pana la 4 ani nu avut probleme. stiu ca pe afara nu se recomanda. si eu am mai multa incredere in sfaturile celor de afara, sunt mai aproape de normal si natural, ei nici nu au auzit de operatie de fimoza. daca gresesc, contraziceti-ma.

si eu l-am spalat pe david cu apa fiarta in care puneam 2-3 pliculete de ceai, dar numai in primele luni. apoi am trecut pe apa de chiuveta. acum o sa-l spal de la chiuveta din start, doar daca are probleme cu pielea o sa iau masuri. mentionez ca apa e de kko la noi, nici macar nu-i potabila, toata lumea in oras gateste cu apa plata . sa ne traiasca primarul!

alte tampoane de lauzie nu stiu in afara de natra care. dar la ceza cred ca poate fi folosit orice tip de absorbant.

subscriu la mamica frumoasa tunde!
vad ca toate suntem paranoia inainte de nascare!

am vazut pozici frumoase de bb de sunshine si tierry. sa va traiasca! sunt minunati!

fluturas, hai ca mai e putin si mergeti acasa. felicitari micutei pt. lupta pe care a dus-o si asteptam pozici cat mai repede cu ea.

ziki, sa stapanesti sanatoasa noile achizitii.poze cu tine nu ne pui, sa vedem si noi asa mamica pregatita...si grabita?

mirela, la multe lunitze micutilor si la multi ani tie! sa fiti sanatosi cu totii! aventuri din sistemul medical romanesc ...nici nu ma asteptam la ceva pozitiv.

doloress, grea decizie. cred ca inclini spre mersul natural al lucrurilor pt. ca e si un soi de nerabdare sa-l vezi pe bb mai ales ca stii ca este de-acum la termen. cred ca trebuie sa faci miscare, o sa-ti prinda bine sa-ti dezmortesti oasele, insa fa pauze cand simti ceva in neregula. eu zic din proprie experienta. doua sarcini cu cerclaj, recomandare de stat la pat, iar eu umblu brambura toata ziua si car tot timpul cate ceva, ridic copilul etc. dar ma asez urgent cand simt presiune mare pe col. si pun pariu ca duc sarcina la bun sfarsit.

despre mine. am fost azi la recoltat sange, urina, secretie, dar am uitat sa intreb cand sunt gata. dar...vineri merg la constanta savad clinica unde nasc si pe bb la tv, si-l intreb atunci pe dr. de analize. i-am spus si lui david sa mearga sa-l vada pe bb si e fff incantat, asa ca vineri are program scurt de gradi.

eu mai am de instalat patul lui bb si in rest suntem pregatiti. cu lenjeria stricata nu am rezolvat nimic, dar imi fac timp sa merg la protectia consumatorului sa reclam curatatoria.

va las,ca ma tot chinui de cateva zile sa culc copilu devreme, caavem probleme dimineata la trezire. ora 10 e maxima,asa ca plec sa-l echipez de somn. daca scap repede, revin pe baricade!

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 36+marc ioan
AMR 22 DE ZILE
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Mai fetelor, e liniste rau pe aici... mi-e dor de agitatia din lunile trecute!!!
Pe mine ma paste un pui de depresie, nu stiu parca tot nu-mi gasesc locul asa...eu sunt de felul meu foarte activa si implicata in tot felul de chestii, acum parca e totul linear si haotic in acelasi timp..nu cred ca-s foarte c;ara, stiu, nici eu nu ma inteleg, daramite altcineva.
Nu ma intelegeti gresit, sunt fericita de nu-mi incap in piele, dar am o stare ciudata parca nu sunt eu..probabil e perioada de acomodare cu noul statut, spune partea rationala din mine.
Tre sa-mi intru intr-un ritm si sa ma adun ca sunt ratutita rau, am zis ca daca imi mai iau inima in dinti si-l fac pe al doilea, neaparat tre sa nasc vara, imi tot spun ca daca vine primavara si o sa putem iesi mai des si pe perioade mai lungi, o sa fie altfel, n-o sa mai fie asa deprimant..
Uff, cine ma mai intelege si pe mine..
ma duc, ca s-a trezit piticutza (pe care am adormit-o acu 20 min....)

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Cine sa nu te inteleaga?mai ales ca aveai alt stil de a trai inainte de a-ti imparti timpul,de a putea conta pe ceea ce iti propui sa faci..sa te culci cand vrei..sa te trezesti cand vrei..sau macar sa ai nopti linistite...lasa ca trece..e super primavara cu bebeii mici..
Si lui MAMI are nevoie sa umble mai mult ..sa se simta oamaintre oamnei

Mergi la inceput