Ce facem cu distanta ?
Raspunsuri - Pagina 12
calipso_zeus spune:
Bravo dar ai grija.Intradevar sicilienii sunt naspa si zgarciti.Unchiul meu era..zic era ca acu` e mort sicilian,casatorit a patra oara cu matusa-mea.Zgarcit...vai de mine numara si ultimul leut cand facea cumpraturi pentru el lua pentru matusa mea nimic,daca trebuia ceva ii dadea bani ficsi,numarati de trei ori.Ma rog runda asta ai castigat-o tu.Urma alege.
babyblue spune:
pai momentan e de bine!
doamne ajuta!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
11+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.
Dahriana spune:
Da , e de bine fetelor . A iesit cum nu ma asteptam .
Sincer eram ferm convinsa ca renunta la mine decat sa faca schimbarea asta asa brusc ..
Dar m-am inselat ...
Va tin la curent cu ce se mai intampla in continuare.
E o surpriza si pt mine.
..Dahri...
a_alinta spune:
ce faceti cu distanta? pai asa veti vedea daca chiar va iubiti.
tremina scoala intai. iubirea exista indiferent de distanta.
daca exista iubire, nu exista distanta.
Dahriana spune:
Da...sunt ...ok ...sa zicem .
Mi-am dat seama ca , lucrurile intre noi devin cum nu-mi doream sa devina vreodata.
Mai exact , el s-a schimbat din acea seara de cand cu telefoanele inchise.
Acum 2 zile a plecat la niste colege sa invete. Obiceiul lui din fiecare an este sa mearga la niste colege acasa sa invete impreuna pt examene . Mai dormea la ele anul trecut . Anul asta cica nu mai face asa.
Ok..pleaca la 18 se intoarce la 12 noaptea.
El de vreo 3 zile inainte de asta tot scria cuiva in timp ce vorbeam noi pe webcam , dar niciodata nu l-am intrebat cu cine vorbeste asa intens . Devenea chiar neatent la ce vorbeam eu si simteam uneori ca vorbesc singura.
Eram pe webcam cand primeste un mesaj . Se face ca nu aude telefonul. Ma fac si eu ca nu am auzit...Apoi 2 apeluri . Se face ca ploua.
Imi spune ca merge la culcare , ii spun noapte buna , inchidem convorbirea , dar el nu mai iese de pe net , desi trecusera vreo 15 minute...
Pun o poza cu niste colegi de-ai mei la avatar , la care el a sarit ca ars , ca ce-i cu poza asta .
De acolo a cam inceput totul .
I-am spus ca nu-i in masura sa faca asa dupa ce el se face ca ploua cand primeste mesaje la 1 noaptea.
Explicatia a fost : Era o prietena a unei colege m-a intrebat daca am ajuns bine acasa.
De 2 lei explicatia...Eu as fii mintit mai bine in locul lui .
Din acel moment mi-a fost mai clar ca ziua ...incotro se indreapta lucrurile.
Ce m-a deranjat a fost faptul ca s-a facut ca nu aude tel. Daca il lua f frumos , citea mesajul ( asa cum facea pana acum ) si imi dadea o minciuna frumoasa , nu aveam ce sa mai spun .
Dar atitudinea lui mi-a dat de banuit.
S-a enervat ..nu mai stia ce sa spuna , incerca sa ma acuze pe mine , ca sunt paranoica , ca el nici a bagat in seama mesajul etc.
I-am spus ca aici se incheie totul , ca asa este cel mai bine.
A doua zi el m-a cautat sa-mi spuna ca se gandeste la mine si ca trebuie sa il cred.
El a luat totul ca pe o cearta , nu credea ca ne despartim .
Ieri eu am plecat in oras cu colegii mei. El a ajuns acasa de la "Studiu" cu colegele fix inainte sa plec eu . Are ore fixe de studiu de la 6 la 12 noaptea , de vreo 3 zile.
A sarit ca ars ca eu plec in oras , ca sunt fericita fara el , ca de fapt asta a fost un plan de-al meu sa-l las si mii de alte prostii pe care nu credeam vreodata ca le poate gandii .
I-am cerut webcam sa il salut pt ca presimteam ca va fii ultima data cand o s-o fac ...dupa insistente mi-a dat si apoi am plecat in oras.
Astazi , a venit el extrem de decis ca e mai bine cum am spus eu , sa incheiem pt ca , prioritatea lui acum este masterul si serviciul si ca relatia cu mine nu-l implineste in totalitate pt ca este la distanta . Ca ..desi cand suntem impreuna este foarte fericit , la distanta nu se simte implinit.
Asa ca....dupa toate astea . S-a incheiat o poveste care parea promitatoare , dar care nu a trecut de bariera distantei si nu a trecut testul increderii si al fidelitatii probabil .
Sunt trista , am impresia ca toate corabiile s-au inecat , dar ma consolez cu gandul ca , daca isi dorea cu adevarat si el ce imi doream eu , nu ajungeam aici si ma consolez cu faptul ca , e mai bine acum , decat mai tarziu , cand sentimentele erau mult mai mari.
Nu-mi ramane decat sa trec mai departe si sa trec aceasta relatie la amintiri. Au ramans poze , filmari si amintiri ! Atat !
..Dahri...
oana_lex82 spune:
CE nasol... imi pare rau pt tine, k ti-a dat atatea sperante desarte..se pare ca numai tu vedeai de viitor relatia pt ca tu deja te gandeai cum sa faci sa fie bine..a renuntat prea usor...Imi pare rau pt tine dar zic sa nu suferi pt ca nu merita..s-a dovedit ca nu stie sa lupte...o sa gasesti un barbat care sa te merite cu adevarat... Stai linistita...o sa treaca!
Dahriana spune:
Mersi oana
Ma consolez cu ideile cu care se consoleaza orice om cand se termina : ca nu ma merita , daca s-a terminat inseamna ca asa e mai bine , daca era sa fie dragoste adevarata - trecea de toate , daca era sa fie persoana potrivita nu renunta la mine ..etc etc. :)
Probabil a fost influentat f mult de cei din afara , mai ales "prietenele astea a lui " , despre care el mi-a spus cand ne-am cunoscut ca sunt geloase pe mine si ca il sfatuiesc sa lase balta tot.
Acum ..ce mai conteaza cine si cum l-a influentat. Conteaza ca-i genul de om care se lasa influentat . Deci nu-i pt mine . Eu nu suport oamenii slabi .
..Dahri...