Ce facem cu distanta ?
Raspunsuri - Pagina 10
n/a spune:
Io nu am cerut amanunte. I-am spus doar ce cred legat de sex. Atat. Ea a simtit nevoia sa sublinieze mai mult sau mai putin niste aspecte.
Laura, imi place ce ai scris, e bun si pentru mine......
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui noideea Io nu am cerut amanunte. I-am spus doar ce cred legat de sex. Atat. Ea a simtit nevoia sa sublinieze mai mult sau mai putin niste aspecte. Laura, imi place ce ai scris, e bun si pentru mine...... |
Cu placere! Nu m-am referit la tine cand am spus ca unele persoane cer prea multe amanunte fara nici o relevanta.
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
Dahriana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui noideea Asa este.... tre sa ne punem increderea in cineva la un moment dat. Dar nu in oricine si nu de la inceput. Ca sa acorzi cuiva incredere tre sa dovedeasca ca o merita, tre sa o castige. Mai ales cand procedezi asa si ti-o furi. Nu poi sa spui ca ai incredere oarba in cineva despre care nu stii nimik. Asta e naivitate. Sau incredere de principiu, daca vrei, si e gresit. Nu poti sa pui un lant de aur in mana unui hot si sa spui "da, am incredere in el ca vorbeste bine el depre el si nu cred ca e hot. El tot hot ramane si tot va fura lantul si-ti v trada increderea. Daca sti dinainte daca e hot nu-i mai pui lantul in mana si nu-i mai acorzi increderea. Deci inainte sa acorzi increderea in cineva e bine sa-l cunosti, in special ca de el poate depinde toata viata ta. Asta e parerea mea. Eu am pe cineva in viata mea si inca nu are toata increderea mea, dar il cunosc suficient cat sa mai astept sa bag mana in foc pentru el, mai are multe de demonstrat. Pacat ca nu te iuti la un barbat si dupa cat de realizat si potent este financiar pentru ca in asta consta sa nu-l ai tu pe el in carca financiar, cel putin, nu mai vorbesc sa iti ofere un anumit standard de viata. Cand esti cu cineva si vrei o relatie solida si serioasa care sa duca la o eventuala casatorie tre sa realizezi ca tre sa fie capabil sa plateasca o intretinere, sa ia de mancare, sa iti ia un cadou, sa etc. Nu e deajuns sa iubesti ca viata se intretine cu bani. NU zic sa cauti un nabab, dar macar sa fie capabil sa nu iti ceara tie de tigari sau de abonament la mijloacele de transport in comun. Intelegi ce vreau eu sa zic? Nu se stie niciodata unde duce o relatie asa ca obisnuieste-te sa cauti acea persoana care sa te ajute pe tine sa selectezi ce ar di potrivit pentru a intemeia o familie si a face copii. Un barbat realizat financiar nu e tocmai pe toate strazile si in cazul in care dai de el ai siguranta ca ai copii asigurati si ca nu duc lipsuri. Bineinteles ca tre sa fi si tu independenta financiar, sa nu stai la mana lui sa te joace cum vrea el, dar nici sa iti platesti tu barbatul nu e tocmai bine. |
noideea , iei lucrurile prea personal si raportezi tot la experientele tale negative.
Nu e nimeni " hot " . Nu poti acuza un om ca nu merita atata timp cand nu a avut inca timpul necesar sa-ti demonstreze daca merita sau nu .
Nu e nimeni perfect , nu e nimeni catalogat mincinos si nenorocit , doar pt ca toti barbatii pe care i-ai cunoscut in trecut au fost asa.
Nu poti face un om "nou" sa plateasca pt toate greselile celor " vechi" .
Nu se pune problema sa-l intretin eu pe el , sau el pe mine.
Ai deviat prea mult..
Daca e pana acolo , el are o situatie mai stabila decat a mea financiar. Are job`ul lui plus firma aia mica .
Nu se pune problema sa-i dau eu lui bani de tigari , sau el mie de tampoane.
Prea personal raspunzi , raportezi totul la tine , nu esti obiectiva si vezi in toti barbatii dusmani . ( Nu te superi ..dar asta reiese din tot ce scrii ).
Consider ca , banii nu ma pot face fericita , atata timp cat omul care ii are nu reprezinta nimic in sufletul meu.
Daca omul pe care il iubesc , are si bani , atunci e norocul meu, dar criteriul dupa care aleg nu este cel financiar.
Asta nu inseamna ca as accepta un om fara o stabilitate materiala . Si cand spun stabilitate materiala ma refer la un job de care sa se tina si care sa ii asigure un trai decent , nu la palate si limuzine.
Pe mine alea ma lasa rece !
Daca as fii vrut palate si limuzine , le-as fii avut .
Dar nu fac parte din genul acela de femei care renunta la dragoste si demnitate pt bani!
..Dahri...
n/a spune:
"Asta nu inseamna ca as accepta un om fara o stabilitate materiala . Si cand spun stabilitate materiala ma refer la un job de care sa se tina si care sa ii asigure un trai decent , nu la palate si limuzine."
Daca citeai mai atent asta iti atrageam si eu atentia. Nu ti-a zis nimeni sa cauti un nabab, ci un om care e pe picioarele lui financiar. Ca tu ai inteles ce ai vrut, ca zic eu ca ar trebuis a vezi daca e bogat sau nu..... Oricum tot ce zic ti se pare aiurea si contrazici ca apoi sa ma asiguri ca ai luat in considerare exact ce iti atrag eu atentia, dar..... Nu se pune problema sa consider ca toti barbatii sunt din start niste prosti, porci ssmd. Se pune problema sa nu mai ai incredere gratuit in cei cu care interactionezi. Sa fi mai cu bagare de seama pentru ca naivitatea nu face casa buna cu oricine. Itit mai atrageam si ca e doar un strain, nu ca nu e din tara, ci ca nu-l cunosti si pana la o adica el poate sa aiba o anume insemnatate in viata ta. Conteaza foarte mult sa vezi daca e de buna credinta sau nu si ca e bine sa te lamuresti in timp asupra acestui aspect inainte sa te implici prea repede si prea mult in relatia cu el. Nu am zis ca nu trebui sa ai o relatie cu el sau ca aceasta nu poate sa fie absolut superba si nici nu ma pun in calea fericirii tale bagandu-ti tot felul de fitile. te-am indemnat la o atare precautie, care din cauza indrgostelii de la inceput e posibil sa nu o consideri importanta (nu zic ca efectiv asta faci si nu te acuz ca nu esti precauta). Doar ti-am pus in vedere sa ai grija. Atat. E doar o simpla parere. Nu trebuie sa crezi ca asa cum zic eu, gata asa tre sa faci sau sa fi de acord cu mine sau nu, sa incepem sa ne contrazicem sau sa-mi aduci argumente ca e bun ce zic sau nu, sa stai tu sa te gandesti de ce am eu aceasta mentalitate sau nu.
Asta, pentru tine e irelevant. Tu, fara sa justifici cuiva poti sa asculti puncte de vedere si sa extragi din multitudinea celor expuse ce te intereseaza pe tine.
Eu pot sa vin sa spun aici orice, absolut orice. Si o mitocanie, si o aberatie, si de incurajare si de descurajare. De tine depinde sa selectezi ce iti place si ce nu iti place.
Daca ai fi cautat doar incurajari sunt sigura ca ai fi cerut doar incurajari, dar nu crezi ca e bine sa vei toate punctele de vedere sa te lamuresti exact la ce te expui. Eu cred ca te expui unui strain si consecintele, pe cat de pozitive, pot iesi si negative. E bine sa fi pus in tema. Sau poate nu este. Nu stiu nici eu ca nu detin adevarul suprem. De ce-ti scriu? Pentru ca poate daca mi-ar fi atras si mie atentia cineva cand eram lulea dupa barbata-meu poate as fi fost mai atenta si as fi preintampinat toate astea. Dar pentru ca nimeni nu a facut-o mi-au fost furate inocenta si calcat sufletul in picioare si visele si m-a tras inapoi din toate punctele de vedere.
Nu dau vina pe nimeni din exterior, sa nu inteleaga nimeni gresit, doar ca imi pare rau ca eu nu am avut destula experienta sa inteleg anumite lucruri si nici altii care au vazut lucrurile asa cum le vad eu acum nu au avut curaj sa imi spuna desi vedeau unele lucruri pentru ca ma vedeau cat de fericita eram si cat de plina de speranta eram ca mi-am intalnit sufletul pereche. Nici mama nu a avut curaj sa-mi spuna la ce anume sa caut la un barbat ca sa vad sau nu ca e pentru mine, sufletul pereche, mi-a zis doar ca nu e de acord sa ma casatoresc, iar eu pentru ca nu am primit nici o explicatie am luat-o la fel ca e ea frustrata si are boala pe relatii si a iesit ca draq.
Dar repet, nu trebuie sa ma crezi pe mine.
Eu ti-am spus 3 mari chestii (numai ca ti-am dat prea multe explicatii si ti-am dat prea multe detalii): Sa nu lasi facultatea, sa ai rabdare sa-l cunoscti mai bine si sa te asiguri ca nu e un coate goale ca sa pleci la o relatie. Punct. Tu faci ce vrei cu viata ta. Tu esti singura evaluatoare.
Eu ma retrag ca deja devin penibila si am impresia ca desi incerc sa iti fac un bine, ma insel amarnic.
Iti doresc sa fi fericita, cu oricine doresti, sa nu mai vi aici pe forum sa spui decat ca te-ai implinit pe plan sentimental, mandra ca viata ta e asa cum ai visat sau chiar mai bine.
babyblue spune:
1. de ce nu poate veni la 2-3 sapt el? nici mkr un wk prelungit? isi poate lua concediu de la serv, vineri si luni si iata, un wk prelungit, pe care si-l asuma si EL. o data el, o data tu.
dc el nu poate, ca trebuie sa munceasca zilnic, si tu trebuie sa te duci zilnic la facultate, dc e sa o iei pe asa, ca si jobul si facultatea sunt la fel de importante.
2. singura chestie din toata povestea ta, care mie nu mi suna ok, este ca am impresia ca doar TU iti faci prea multe prb cum sa va vedeti mai des, cand mi se pare de bun simt, sa-si faca el.
pe perioade scute, eu am avut un fel de relatie la distanta (era vb de cam 200 km), cu 2 tipi, perioade diferite. unul dintre ei venea si el, dar presa sa vin eu mai mult la el, altul n-a comentat niciodata si venea el wk de wk la mine, ba chiar imi sugera sa nu ma efortez eu, nici locativ, nici financiar. ba l-am chemat si in toiul noptii in timpul saptamanii, pt diverse prb pe care le aveam si venea dupa serviciu la 9 seara si se scula la 5 si pleca cu masina ca sa ajunga la serviciu. ghici care s-a dovedit la final BEST MAN?
3. mie nu-mi plac joculetele astea de cine suna primul, cine il joaca pe celalalt, cine il face gelos.
4. nu pricep cum o persoana NU poate avea credit la tel, cand de tel depinde toata relatia, se putea duce la prima benzinarie sa-si incarce cartela si sa dea un sms, sau dc chiar nu putea, cu atat mai mult se eforta sa intre pe net si sa dea un semn. pana la ora aia n-a vazut ca i s-a terminat creditul? nu putea din timpul zilei sa si incarce cartela...
5. nu inteleg de ce mama lui nu stie de relatia voastra???
_
Babyblue va pupa pe toti!!
11+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.
babyblue spune:
ca sa nu mai zic ca iti poti incarca electronic telefonul, deci, dc iti pasa de sanatatea mintala a iubitei de la 2000 km, la 2 dim deschizi calc, iti incarci tel si dai un sms. whatever...
nu vreau sa pun paie pe foc, sa insinuez nu stiu ce, iti dau un singur sfat, agita-te mai putin pt el, din cauza lui si a reactiilor sale, fi mai indiferenta si mai lucida, ca altfel o sa pici intr=o mare capcana.
_
11+
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.
calipso_zeus spune:
Eu zic ca cel mai bine e sa lasi timpul sa decida....pastreaza distanta un pic cel putin pentru sufletul tau,continua sa comunici cu el si incearca sa vezi cum poti pleca cateva zile la el.Si o sa-ti dai seama de mai multe chestii numai rabdare.Ce se poate intampla?Sa se rupa totul si atunci nu ai pierdut nimic.Decat un orgoliu poate ..si de chestiile astea vei rade peste ceva timp.
Dahriana spune:
babyblue , n-am nici o idee de ce mama lui nu stie de mine .
Am vorbit mai pe la inceput cu el de mama lui , si mi-a spus ca e f geloasa si posesiva , ca el a dus o singura femeie in casa lu` maicasa , o saptamana , iar maicasa nu a vorbit cu el dupa , o luna.
Nu stiu acum cat timp se intampla asta...
Eu banuiesc ca nu-i spune de mine din cauza ca e prea devreme si pt ca e posibil ca el sa stie ca ea nu este de acord.
Fratele lui stie de mine . Vorbesc cu el pe net , ne salutam pe webcam . Dar mama lui....pana acum nu am interactionat.
Nu ma deranjeaza f tare . Pana la urma nu il iau maine de barbat si trebuie anuntata soacra.
Dar mi-ar placea intr-adevar sa stie . Mai astept insa , sa vad cand o sa-i spuna.
babyblue , si eu am gandit la fel ca , daca vrei sa nu-ti ingrijorezi iubita , gasesti o modalitate de a o anunta asa cum faceai de obicei , dar el posibil nu s-a gandit ca ma voi supara . Ma stie destul de maleabila si stia ca am incredere in el . Probabil nu s-a gandit ca iese asa nasol...zic probabil .
Oricum am trecut cu vederea , fiind primul incident . Nu pot sa spun ca mai am fix aceiasi incredere . Ma astept si la alte faze acum, dar sper ca nu o sa mai fie.
Si daca stau bine sa ma gandesc , era mai ok pt el sa ma minta ca e acasa si deja doarme , dar el sa fie in alta parte , decat sa-si inchida tel si sa dea de banuit.
Zic si eu..nu vreau sa-i caut scuze . Eu in locul lui as fii gasit o modalitate sa o fac. Dar eu sunt eu , el este el.
Nu ma agit in legatura cu el prea tare . Nu ma ambalez . Las lucrurile sa curga.
Cand o sa vrea si o sa poata sa vina la mine , il primesc.
Cand o a vrea sa-i spuna la masa , o sa aflu si eu.
Cand o sa vina cu o idee in legatura cu noi , o sa o discutam.
Pana atunci , astept sa vad , cu ce vine el .
Pt ca nu vreau sa-mi bat capul numai eu.
Pana atunci imi vad de sesiune . In 2 saptamani reincep cursurile si nu o sa-mi mai bat atata capul ca acum , pt ca o sa fiu cu colegii , cu treburi , nu o sa mai am timp sa ma gandesc ce fac cu el.
Pana la urma ce trebuie sa se intample , se va intampla.
PS : Mama nu mai are obiectii la adresa lui de cateva zile . Desi nu-i incantata ca e sicilian pt ca ei pur si simplu nu-i plac ca oameni , cel putin nu imi da sfaturi fara sa i le cer.
Mi-a spus ca , daca eu sunt fericita atunci sa fac cum e mai bine pt mine , ca are incredere ca n-am sa fac un lucru necugetat pt ca nu mai am 18 ani sa cred ca tot ce zboara se mananca.
..Dahri...
babyblue spune:
sper sa iasa bine si sa fii fericita, dc el este cel pe care il iubesti!
_
11+
v_florina spune:
Eu nu prea-s de acord cu afirmatia 'Il iau pe el de sot, nu pe mama lui'. Nu stiu cum este la alte case (ba da, stiu, cu cazuri din ambele variante) dar eu tin foarte mult la relatia mea si a sotului meu cu parintii. Am invatat din experienta altora ca daca parintii se pun contra, apoi fac ei ce fac si tot iti aduc probleme. Ca nu se ajunge la divort se prea poate, dar sigur ies discutii in casa.
Eu am avut noroc in treaba asta, in sensul ca nici ai mei si nici ai lui nu s-au pus contra, ba chiar ne sustin si ne ajuta cum pot. Daca ar fi fost altfel, nu prea stiu cum as fi reactionat. Probabil ca as fi incercat macar sa dsicut cu partea 'adversa' si sa vad unde este problema, ca apoi sa o rezolt.
Bine Dahri, este prea devreme pentru tine sa te gandesti la asta. Insa in general sa stii, daca unul e contra, se duce pe apa sambteie totul.
In rest, cu relatiile la distanta am atat o experienta personala, cat si a surorii mele. Pentru sora mea s-a lasat cu maritis.
_
10+