Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (78)
Raspunsuri - Pagina 9
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Si eu am o prietena care naste azi, cezariana, ca si prima a fost la fel. |
nastere usoara si prietenei tale
ce repede au trecut vremurile in care scoteam zilnic turele de majorete la treaba , uite ca acum si mezinul odiseei a implinit 5 luni...
cris, dar nu ai intrebat-o pe prietena ta de premergatoare?
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
bamboletta spune:
citat din mesajul lui rodyka buna dimineata, delfinariu am avut o noapte dormita intreaga, dar tare rau... am tot visat prostii, cu gandul la sora-mea care naste azi , si cum imi era dor de motate, sper sa nu va suparati daca le pun la treaba aici... am niste emotii de parca merg eu sa nasc... Hai ANCA delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
m-au apucat si pe mine emotiile am pielea de gaina
Hai Anca nastere usoara
Crispo- nastere usoara prietenei
CarmenAlbu spune:
Neata si de la noi mamici!!
Carla , daca te pot statui, pt drum lung sa ii pui inca in scaunele de bebelusi ca celelalte sunt pt categoria stat bine in fund, tinut ferm capul chiar si la frane bruste, plus ca cele pt grupa a doua se uita la drum in fata si la frane copilul vine in fata , gatul lui nu are muschii asa de puternici, daca ai inca pernuta aia sub fundic, da-o jos si vor avea mai mult loc.
O frana brusca se pune frecvent totusi , motiv pt care sunt recomandate dupa 9 luni. Eu inca o inghesui pe Leti in maxi cozi 1, desi am cumparat si 2, 2-ul in schimb e scaun si nu vad ca ar fi pregatita, mai ales cand am drumuri lungi.
Pupam si noi toate mamicile!
carla_2008 spune:
citat din mesajul lui Cris2010 Tot legat de scaune de masina, espiro optima este pt gr 1 si 2 (0-25kg) mai este varianta www.babyshops.ro/33-scaun-auto-espiro-optima-pro-.html" target="_blank">espiro optima pro pt gr. 2 (9-25kg). de Solnushka Natali - 13.07.2010 |
multumesc Cris
asta era unul din scaune si parca mai era unul Concord sau ....nu mai stiu!l-ai notat si pe al doilea?
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
bamboletta spune:
Neata
Azi noapte am bagat fara numar fara numar...maraia prin somn...saracutul il dor gingiile...el nu a marait niciodata in somn
Abia m-am dat jos din pat...sunt zombi pana la urma am adormit cu el in pat deci toti 4 intr-un pat de 160 pe 200
carla_2008 spune:
citat din mesajul lui CarmenAlbu Neata si de la noi mamici!! Carla , daca te pot statui, pt drum lung sa ii pui inca in scaunele de bebelusi ca celelalte sunt pt categoria stat bine in fund, tinut ferm capul chiar si la frane bruste, plus ca cele pt grupa a doua se uita la drum in fata si la frane copilul vine in fata , gatul lui nu are muschii asa de puternici, daca ai inca pernuta aia sub fundic, da-o jos si vor avea mai mult loc. O frana brusca se pune frecvent totusi , motiv pt care sunt recomandate dupa 9 luni. Eu inca o inghesui pe Leti in maxi cozi 1, desi am cumparat si 2, 2-ul in schimb e scaun si nu vad ca ar fi pregatita, mai ales cand am drumuri lungi. Pupam si noi toate mamicile! FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA Doamne Ajuta-ne!!! |
Da Carmen ai dreptate.Insa in scaunele de grupa o nu mai incap.Adica tu cum o pui?e cu spatele la directia de mers,prins scaunul la centura masinii,dar cu picioarele stau proptite de spatarul banchetei din spate.Ceea ce nu mi se pare ok.La un eventual impact doamne fereste,picioarele se indoaie si se pot rupe astfel.Nu stiu daca ma exprim bine sau daca este vreo alta pozitie a scoicii atasate la masina.
carla_2008 spune:
Aa Carmen si drumul e de 2 ore,deci la limita ar fi pt statul in asa pozitie in fundulet la 45grade.
carla_2008 spune:
Paula delicat subiectul cu transpiratia bonei.Adica poate femeia are si o boala de glande ceva...
dar totusi ai vazut-o curata in rest??Se spala pe maini cand intra in casa,sau dupa ce mai umbla prin casa cu diverse obiecte si apoi il ia pe Raul???Adica eu tin f mult la chestia cu spalatul pe maini,mi se pare o chestie f importanta!(spalatul cu sapun!!!!!ca tampita de soacra are si momente cand nu se spala cu sapun ca cica nu ii se pare ca trebuie!!!si dupa ce pune mana pe bani ii se pare cateodata ca nu trebuie!!!in fine)))).Adica si eu ma spal de zeci de ori pe maini in casa la mine cand umblu cu diverse,de la mancare ,la bebelusi,la facut curat.Atunci astept si altul sa faca la fel.
Dar ideea lu' Racusor e f buna!
CarmenAlbu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carla_2008
Da Carmen ai dreptate.Insa in scaunele de grupa o nu mai incap.Adica tu cum o pui?e cu spatele la directia de mers,prins scaunul la centura masinii,dar cu picioarele stau proptite de spatarul banchetei din spate.Ceea ce nu mi se pare ok.La un eventual impact doamne fereste,picioarele se indoaie si se pot rupe astfel.Nu stiu daca ma exprim bine sau daca este vreo alta pozitie a scoicii atasate la masina. Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
Da, cu spatele la directie, scaunul se fixeaza pe suportul lui si mai are loc de picioare, el nu se misca in eventualitatea unui impact adica nu merge catre spatar, leti are 8600 g si 75 cm, am mers cu ea la viena si mi-am multumit ca nu am trecut la urmatorul scaun pt ca au fost vreo 2 frane care mi-au strans mie centura tare, la ea scaunul fiind ou si ea cu spatele nu s-au simtit deloc.
Nu stiu pretul scaunelor pe la voi dar maxi cozi m-a costat 150 euro, zic eu un pret normal. Pt mine nu pozitia in fund e problema ci echilibrul in situatii putin mai periculoase.
btz_ovi spune:
Bambo Nu cereale deoarece Paul si asa are kg mai multe.Un pic mai tarziu poate!!!
Meniul de astazi:
-6.30
-11.00 branzuca cu mar si pruna
-11.45 ca urla dl dupa iubirea vietii lui (TITA)
-la amiaza in jur de 15-16 supica din morcov,dovleac verde,ceapa (doar la fiert),pastarnac,patrunjel,telina si piept de pui de tara.
-iar de la 11.45 pana a2a zi de cate ori are chef muschiul cracaniciului.
Eu meniu:
-suc de soc si 2 felii de placinta cu branza si o gogoasa,plus restul de la Paul
Paulaaaaa imi vine sa-l pap pe Raul :X:X
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010