Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (78)
Raspunsuri - Pagina 8
pufescu spune:
Buna fetelor...apuc si eu sa respir un pic inainte sa ma apuc iar de treburi(am un chef de servici ce nu va spun...).Bubu doarme pe balcon,desi e un frig de numa numa...dar nu m-am inteles cu el sa doarma in pat.
Cu productia de lapte sunt pe finish..abia am scos dmineata 60 de ml...pe vremuri scoteam 350 :(. Asta e,am facut tot ce am putut;pai trag vreo saptamana si dupa aia pun pompa la pastrare pt bebe 2 :) .
Am cateva intrebari exisentiale:
-de unde iau in Bucuresti faina FARA GLUTEN (integrala am pt painea noastra,am si de secara,ovaz,mei,etc).Faina de mei nu are gluten, dar ma gandesc ca poate exista si de grau 'prificata'.Mai studiez,oricum nu e urgent a nu am ajuns la biscuiti. Carmen,retete sunt multe pe net,eu o sa fac fara zahar.O sa fac o transa pt noi si dupa ce ii gust analizez cu ce pot fi imbunatatiti(gen piure de fructe in compozitie ca sa fie un pic dulci).Cand ajung la o concluzie postez
-de unde iau carne de GAINA, preferabil de tara
Si cel mai presant...de unde fac rost de o bona :((. Mi-e groaza sa il las pe bubu cu altcineva,dar sunt semne de intetire a activitatii la servici si probabil va trebui sa reincep(eu sper doar cu jumatate de norma,si sa zicem 3 zile de acasa si 2 la birou).Chiar daca lucrez de acasa tot trebuie sa stea cineva cu bubinel.Nu stiu pe nimeni,din ziar/de pe net mi-e cam teama...puteti sa imi dati eva sugestii?Racusor tu cum ai gasit?Ce program are,cat costa?
crispro spune:
Si eu am o prietena care naste azi, cezariana, ca si prima a fost la fel. E tipa din Canada care mi-a recomandat cartea cu dormitul... Legat de Canada, citeam zilele trecute ca in Sua si Canada nu se gasesc premergatoare- au fost interzise de cativa ani si nu se comercializeaza deloc. Cica in Canada e mai recenta treaba (cam de un an, doi nu mai sunt). am citit pe un forum. Nu stiu daca e adevarat. Dragaica???
Ilinca, da, se smechersc copilasii... ca tot ziceam la inceput ca nu stiu ei de brate, asa a fost... dar acum cica stiu de brate, stiu muuuult mai bine unde e placut si unde e ariciul...![]()
am reusit cu curat o baie.. aleluia... ca era un jeg... nu e de lauda jegul, dar nu reusesc nici cum.. merg ca poate o apuc si pe cealalta, plus aragazul...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
carla_2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui paula_m Am revenit cu www.youtube.com/watch?v=mEEpPJKQAHc" target="_blank">video cu sariturile lui Raul. Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010poze luna 6 |
uauu ce energie are Raul.Fiecare bb simte cand e cazul sa se ridice in fund,in picioare,sa sara,daca nu sunt fortati nu e nici o problema!!!bravo Raul!!!esti un scump!!!
Paula nu-ti fa probleme,e o etapa,acum a descoperit ce misto e sa sara,o sa-i treaca si va descoperi ce misto e sa mearga in 4 labe,apoi ce misto e sa stea in picioare etc...

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
Cris2010 spune:
Ramona, tare ma bucur ca ati avut o noapte buna! Am avut gura aurita ieri
.
Ilinca, vreau si eu neaparat sa incerc si autodiversificarea, sa imbin cele doua metode ca si tine. Urmaresc si forumul de la autodiversificare, numai ca n-am postat acolo. DAR mai intai trebuie sa iau scaun de masa, ca n=-am unde sa i le pun bucatelele.![]()
Pufescu, legat de bone, ma gandeam sa intri pe forumurile cu copilasi mai mari si sa intrebi pe-acolo. Poate ai noroc si-ti recomanda cineva o bona 'probata'
.
Denisa, intrebai de scaune de masina. La un moment dat fetele ziceau de www.smart-bebe.ro/scaune-auto-copii-grupa-01/483-scaun-auto-espiro-optima.html" target="_blank">espiro otima care e in jur de 5oo lei.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
tina_80 spune:
| citat din mesajul lui katalina e o idee buna sa notam fiecare ce maninca pt dieta,asa cum facem pt bb(eu inca nu) ![]() Crispo ![]() |
Ca bine spui!!!
Eu nu spun ce am mancat ieri ca mi-e rusine
....hai ca va spun un pic :d,....printre ciorbe, racituri (ce sa fac daca soacra-mea le face si mie mi-e pofta

) cand am iesit la plimbare cu Raducu am bagat si o shaorma de la colt....dar de-acu am sa mananc mai usor si mai putin ca o sa-mi fie rusine sa scriu "n" feluri de mancare
Azi e zi de post si aici in casa se tine post, unii...altii deloc! Dar am sa mananc si eu ghiveci, ca doar ce l-a terminat soacra....si sper fara paine.
Cris2010 spune:
Tot legat de scaune de masina, espiro optima este pt gr 1 si 2 (0-25kg) mai este varianta www.babyshops.ro/33-scaun-auto-espiro-optima-pro-.html" target="_blank">espiro optima pro pt gr. 2 (9-25kg).
laurika1982 spune:
| citat din mesajul lui crispro Si eu am o prietena care naste azi, cezariana, ca si prima a fost la fel. E tipa din Canada care mi-a recomandat cartea cu dormitul... Legat de Canada, citeam zilele trecute ca in Sua si Canada nu se gasesc premergatoare- au fost interzise de cativa ani si nu se comercializeaza deloc. Cica in Canada e mai recenta treaba (cam de un an, doi nu mai sunt). am citit pe un forum. Nu stiu daca e adevarat. Dragaica??? Ilinca, da, se smechersc copilasii... ca tot ziceam la inceput ca nu stiu ei de brate, asa a fost... dar acum cica stiu de brate, stiu muuuult mai bine unde e placut si unde e ariciul... am reusit cu curat o baie.. aleluia... ca era un jeg... nu e de lauda jegul, dar nu reusesc nici cum.. merg ca poate o apuc si pe cealalta, plus aragazul... ![]() ![]() ![]() Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Mai noi am primit din SUA premergator...exista, se vand..iar nu nu sunt f convinsa sa-l pun...l-as lasa asa natural sa vad ce face , ca tot ridica funsu susss, suuuss si poc se intoarce...eu zic ca natural e celmai bine.
Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
Cris2010 spune:
Meniu Natali
- 9.30 piure de pere, prune ( de la borcanele), mar copt si suc de mandarine.
- 13-13.30 piure de legume (dovleac, telina, patrunjel, dovlecel) si carnita de curcan.
in rest 
Meniu dieta:
- mic dejun: cereale cu lapte si jumate de banana
- pranz: sup[a de curcan
- cina: salata greceasca
tina_80 spune:
| citat din mesajul lui paula_m Am revenit cu www.youtube.com/watch?v=mEEpPJKQAHc" target="_blank">video cu sariturile lui Raul. Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010poze luna 6 |
Ce fel face!!! e atat de haios

Tare frumos mai e!
bamboletta spune:
broscuta mica