Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (78)
Raspunsuri - Pagina 7
paula_m spune:
Racusor, merci . O sa vb cu ea. Ca eu nu stau sa suport asa ceva...O sa-i dau si un tricou, dar i-am zis sa isi aduca haine si vad ca nu si-a adus
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6
crispro spune:
Neata!
S-a foit pustiulica azi noapte.. la 8 l-am pus in pat, abia a adormit la 9, s-a trezit la 12, apoi la 2, la 4, la 6, 6juma, la 7 (cand l-am luat cu mine ) si la 8 de tot...
Cris, daca ii place dovleacul, fa combinatie- mar cu dovleac, para cu dovleac.. si incet, incet ii scazi portia de dovleac si maresti fructul..
Laurika, felicitari pt nazdravanul miscaret!!!
Super scump Raul cum sare.. broscuta!!!
Rodi, tinem pumnii sa aiba sora ta o nastere usoara, recuperare rapida, o fetita sanatoasa si voioasa si laptic garla!!!
Hai ANCA!!!!
Am pus copilul la somn... merg sa ii pregatesc supica...
Meniul de azi:
-fructe: mere, caise, piersici, branzica
-legume: supa crema din morcov, patrunjel, telina, ardei...
Meniul meu:
- dimi: cereale
-pranz: ciorba taraneasca de vacuta
-seara: tot ciorba.. ca am facut o oala mare si cineva trebuie sa o manance...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
laurika1982 spune:
Paula : cand il tin pe al meu in picioare letine drepte si face pasi.nu cred ca e o problema ca Raul topaie.isi mai intareste musculatura.si al meu topaia la inceput.fiecare copil e difeit , are modul sau de dezvoltare..euzic ca e foarte bine atata vreme cat vrea sa se miste, se agita, e vesel..o savedeti voi cand ne-or alergaprin casaa,o sa ne gandim ce bine era cand statea pe spate cuminti..
Hai ANCA!!!!
Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
paula_m spune:
Laura, ciudat e ca pana acum o luna, si Raul pasea si isi tinea picioarele drepte. De cand a descoperit sariturile, acum o luna, nu mai vrea sa paseasca. Chiar ma intrebase dr, daca l-am pus in premergator, se pare ca atunci sar bbii, dar nu l-am pus...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6
giorgia23 spune:
Neata
Pe mine ma termina Antonia la culcare...ii ia cam 2 ore sa adoarma...m/a zapacit cu intorsul...ce bine era cand era mica ca nu se putea intoarce...pe la 23 l/am trimis pe sot sa o adoarma ca eu nu mai aveam rabdare si tot zicea Antonia tata tata...la 23.30 a adormit/o...cred ca il prefera pe el...s/a mai trezit la 4.30 pt papa apoi la 9
Paula ce scump e Raul...si Antonia are momente cand face exact asa
Bumblebee ce frumos e Victor...iar tortul arata bestial
Oana da ce frumosi sunteti...musai sa faci si o fata sa fie tabloul si mai frumos
Ochidut bine ati revenit din vacanta si felicitari pt dintisori
Rody nastere usoara surorii tale Hai Anca
crissy77 spune:
rodyka, naste usoara surorii tale!
Hai Anca!
paula, de la kineto citire: pe burta, il ridici usor de burtica si ii misti mana cu piciorul opus (il inveti ca aia e pozitia corecta de mers), poate va ajuta asta
ilinca79 spune:
Buna dimineata,
Am dormit binisor azi noapte, dar pe la 4 l-am luat cu noi in pat pentru ca se trezise si n-a mai vrut nicicum sa se linisteasca in patut...bine poate daca insistam adormea, dar eu eram rupta de somn si tata-so l-a adus cu noi in pat unde a tacut ca prin miracol ...deci crispro ai tu dreptate ca el simte si e smecheras...numai sper sa nu se invete asa, la noapte incerc sa nu-l mai aduc De habauca ce sunt, ieri nici nu ti-am multumit pentru lista cu introducerea alimentelor
Rodyka, nastere usoara Ancai! Sa vina pe lume usor nepotica!
haide ANCA!
Cris2010 si Victor mananca foarte prost fructele, adica el mananca foarte prost in general, dar parca legumele totusi un pic mai bine. De ce nu incerci la fructe sa-i dai bucati ca la autodiversificare, poate o sa ai surpriza ca le papa mai bine.
Paula, ce simpatic e Raul Eu zic sa nu te stresezi ca o sa vina si momentul in care va pasi, are abia 6 luni. Iar despre bona, eu zic ca poti sa-i faci cadou un set din ala de cosmetice care sa contina si deodorant, asa nici nu o jignesti. Sau ideea racusorului mi se pare excelenta.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
rodyka spune:
multumesc fetelor ptr sustinere
paula, nu e cezariana. la controlul de sapt trecuta i-a spus ca mearga luni iar (normal ca vroia sa-i provoace nasterea...), dar ea a amanat pe azi... am ras de ea ca vrea sa o nasca pe Katia de ziua de nastere a Impuscatului
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Cris2010 spune:
Buna dimineata, mamici!
LML Bebe de peta!!!
Rody, nastere usoara surioarei tale,un bebe mancacios si necolicos si mult laptic!!!
HAI ANCA !!!
Cristina, merci de ideea cu dovleacul. Azi am gasit o alta solutie pt papat fructe. Am pus si suc de mandarine, care ii place foarte mult, deci a mers mult mai bine. a papat cam 120ml.
Laurika, gata, ai baiat mare de-acum. Grija mare la cazaturi.
Paula, si eu cred ca e doar o etapa de trecere in miscarile lui Raul. Ca sa stai deplin linistita, poate iei 2-3 sedinte de kineto.
Prune am luat de la hipp. Din pacate au zahar, dar macar e bio si scrie pe borcanel ca se poate da de la 4 luni.
Cat despre bona, intradevar sensibil subiectul. Daca nu merge pe cai ocolite si prin apropouri, poate o sa mearga sa porti o discutie deschisa, dar cumva nu pe un ton de repros ci mai degraba ca un sfat. Incepi prin ai aprecia calitatile, etc si ajungi la puctul sensibil... Analize medicale i-ai cerut?
Racusor, te intreban intr-un post anterior cand ai inceput sa-i dai lui Andrei mancarica si la cina???
O zi buna, mamici si delfinasi!
de Solnushka Natali - 13.07.2010