Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (78)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Mamici, , Natali nu se impaca deloc cu fructele. I-am dat si proaspete si la borcanel. Nu vrea nicicum. Pana acum am 'mancat' mar, para, piersica si prune. Azi am incercat pere wiliams si prune (pt tranzit) la borcanel. Dupa indelungi tratative, cu pauze multe si maimutareli a papat si ea cam 50g din care cred jumate a fost pe bavetica, in manute, pe fata, par, pe husa de la scoica. Cum sa mai procedez???

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Citat:
citat din mesajul lui palomina

Hola, fetele!!!!

Ilinca, merci pt parola, Racusor, merci pt schema de div- fff interesanta . O sa mi fie de mare ajutor!

Am fost la homeopat. Ne a dat Phytolacca, Thuya si Calcarea carbonica pt problemele cu somnul.... Tratament pt 5 sapt. L a analizat, cica i separe perfect normal. Si ca un facut azi chiar a fost cuminte Nu mai zic la doctor ce cuminte era.

Ramonavlas, pai Raisa doarme Ceva ziua.... Antonito doarme cu totul cred 2 ore toalla ziua daca Nu iese afara. Dar ati inceput tratamentul si tot Nu doarme????

Maine o sa incerc sa l culc si eu la 8. Sa vedem ce mi iese.

Azi am inceput si noi diversificarea Si a fost f incantat de lingurita!

V-am pupat!

PS ce mai face Larisa?

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Azi chiar a dormit mai bine. In seara asta i-am dat cereale (le-am gustat si eu dar nu mi-au placut, ea a mancat tot, 200grame) apoi laptic si acum doarme in patutzul ei Doamne, macar 5 ore legate sa doarma. In casa nici ea nu doarme deloc, asa ca toata ziua suntem cu ea afara.
Fug sa fac dush si in pat. Va zic maine daca a dormit.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Katalina, buna idee cu meniul de dieta

La mine meniul de ieri (ca tot am inceput de ieri) a fost:

mic dejun - lapte cu cereale
pranz - bors de varza cu curcan
cina - gratar (un carnacior subtire, subtire de vita si doua aripioare) cu salata verde, rosii, castraveti si masline deshidratate.

intre mese mai scap un mar, o porto, mandarine

Meniul de azi:

-dimi: lspte cu cereale si jumate de banana
- pranz: borsul de ieri
- cina: cartofi la aburi cu crap fiert in saramura
am mai pacatuit pe la 8.30 cu un lapte cu cacao.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

Citat:
citat din mesajul lui palomina

Hola, fetele!!!!

Ilinca, merci pt parola, Racusor, merci pt schema de div- fff interesanta . O sa mi fie de mare ajutor!

Am fost la homeopat. Ne a dat Phytolacca, Thuya si Calcarea carbonica pt problemele cu somnul.... Tratament pt 5 sapt. L a analizat, cica i separe perfect normal. Si ca un facut azi chiar a fost cuminte Nu mai zic la doctor ce cuminte era.

Ramonavlas, pai Raisa doarme Ceva ziua.... Antonito doarme cu totul cred 2 ore toalla ziua daca Nu iese afara. Dar ati inceput tratamentul si tot Nu doarme????

Maine o sa incerc sa l culc si eu la 8. Sa vedem ce mi iese.

Azi am inceput si noi diversificarea Si a fost f incantat de lingurita!

V-am pupat!

PS ce mai face Larisa?

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Azi chiar a dormit mai bine. In seara asta i-am dat cereale (le-am gustat si eu dar nu mi-au placut, ea a mancat tot, 200grame) apoi laptic si acum doarme in patutzul ei Doamne, macar 5 ore legate sa doarma. In casa nici ea nu doarme deloc, asa ca toata ziua suntem cu ea afara.
Fug sa fac dush si in pat. Va zic maine daca a dormit.

Ramona, o noapte linistita va doresc. Te asteptam maine cu vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Mersi Cris.
Nu mai stiu daca am scris sau doar am vrut dar Raisa e f constipata. Plange cand vrea sa faca kk. Si are un scaun tare. Maine am zis ca incerc para la mic dejun, poate, poate. Az i-am bagat si 1/2 supozitor. Oare prune as putea sa ii dau?

Mergi la inceput

e un mail pe contul comun de la Arissa, 'de ce nu fac mamicile yoga', asta mi-a adus aminte de ce am vazut azi la 'Povestiri adevarate' (se uita mama). era o mamica sau un guru, nu stiu, dar ii aplica la bebe foarte mic una bucata yoga de am zis ca nu mai iese vou bebele din mainile ei. Poate gasesc filmuletul pe youtube, sa-l pun sa vedeti si voi...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

Mersi Cris.
Nu mai stiu daca am scris sau doar am vrut dar Raisa e f constipata. Plange cand vrea sa faca kk. Si are un scaun tare. Maine am zis ca incerc para la mic dejun, poate, poate. Az i-am bagat si 1/2 supozitor. Oare prune as putea sa ii dau?

Eu i-am dat azi de la borcanel. Inceraca si tu

Mergi la inceput

hai ca am gasit si filmuletul. Cine-i slab de inima sa nu se uite...
http://www.youtube.com/watch?v=F6IHjSJfunk&has_verified=1

Mergi la inceput

Am vazut (mail-ul comun) pe Adreiutu cocotat pe o minge uriasa, pe Bianca si familia ei frumoasa si colajul cu Eva de ela superb.

Mysya, voi cum mai stati cu somnicul de noapte? Tu cu moralul?.

Hai ca ma bag si eu la nani, ca vorbesc de una singura p-aci. Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Neata fetele!!

La mult ani sarbatoritilor de azi!!

Sa ne laudam si noi cu una bucata baiat miscaret - aseara facea ture in ppatul mare dupa jucarii.rostogoliri, mers ca rama, ridicat fundu sus ajunge la jucarii..e prima data cand il vad ca se desfasoara asa.Are mama baiat mare!!!Nu-l mai pot lasa singur in pat de acum..s-a terminat smecheria!!

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput