Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (78)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Eladea, super e chestia aia. Merci. Dar si scumpa...275 de lei. Dar nu ma mai tin mainile si atunci cred ca tb sa o iau...
Dar tu ce ai patit? Ca nu am prins discutai pe Fb?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

hello girls!!!

am inviat din morti...cum ziceam si pe FB...nu doresc nimanui sa treaca prin astfel de stari si dureri...groaznic...anyway, sper sa ma refac incet incet...

Paula, si mamicile interesate, chestia asta (jumper) e buna pt bebeii saltareti...eu am folosit-o mult la Eric:

http://www.youtube.com/watch?v=Rc4DQjFZPjc

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

foarte tare :)) cat de mare trebuie sa fie bebe ca sa il poata folosi? si unde se gaseste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Eladea- super dispozitiv dar si daca da un cap de tocul usii ...

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Denisa: Scaunul auto Espiro OPTIMA PRO - nu cred ca e bun - sunt inca mici copilasii - o sa le cada capsorul daca adorm - asa am patit eu cu BeSafe - va fi f bun mai tarziu un pic. NU am avut de ales am luat altul pentru acum mai ales ca plecam cu masima 1600km. Si uite asa avem scoica de la 3 in 1 Neonato, scaunul dela BeSafe si azi a venit MaxiCosi Opal. Cred ca asta va ramane la tati in masina dupa ce noi vom trece la BeSafe dar oricum am facut o risipa... nici nu vreau sa ma mai gandesc.

Neonato - prindere in centura - f mic.
Be safe iZi Combi X3 ISOfix - e de la +0kg. Nu sta bine in el -ii cade capul cand doarme in piept desi e grupa 0/1.
MaxiCosi Oplal - e de la +0kg,grupa 0/1 sta f bine in el (am testat) DAR nu i se poate atasa baza izofix.

Din pacate n-am timp sa scriu mai mult.
Diana, baza www.maxi-cosi.com/no-en/carseats/baby/familyfix" target="_blank">FamilyFix merge la Maxi-cosi Pearl, are si Iso-Fix.
Durable, easy to use and requires only one base for two successive car seats, the Maxi-Cosi Pebble (baby*/0-13kg) and Pearl (toddler/9-18kg).
Denisa nu stiu ce scoica ai tu dar dupa cum vezi sunt cazuri cand baza poate fi folosita la 2 categorii de scaune.
Cel mai sigur eu as zice asa, in ordinea in care consider eu:
- sa fie cu spatele la directia de mers
- sa aibe Iso-Fix masina dar si baza care se prinde in ea
- sa se prinda baza in centura
- sa aibe suport pentru cap daca e scaunul mai maricel

Asa vad eu situatia insa din pcate nici eu nu am asa ca am schimbat masina nu si scaunele. Eu am scoica cu spate, pusa peste o baza cu picior care se prinde in centura masinii. Suport nu mai folosim ca nu mai e necesar, scoica e fixa acum in latime ma refer.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Oti - E MaxiCosi Opal!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

CRIS de pe la 7 luni am reusit sa introducem gustarica de dupa-amiaza, nu e chiar cina, ca e la ora 5-6. altfel nu imi mai mananca bine dupa baita. ii dau iaurt, compot, mere coapte cu branzica...mai vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonasin spune:

Paula, uite www.littlebaby.ro/71-jumper-osann-bounce.html" target="_blank">aici un pret mai bun

Ramona,mami fericita de Daria-Cristina

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonasin

Paula, uite www.littlebaby.ro/71-jumper-osann-bounce.html" target="_blank">aici un pret mai bun

Ramona,mami fericita de Daria-Cristina

poze

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufescu

Buna fetelor...apuc si eu sa respir un pic inainte sa ma apuc iar de treburi(am un chef de servici ce nu va spun...).Bubu doarme pe balcon,desi e un frig de numa numa...dar nu m-am inteles cu el sa doarma in pat.
Cu productia de lapte sunt pe finish..abia am scos dmineata 60 de ml...pe vremuri scoteam 350 :(. Asta e,am facut tot ce am putut;pai trag vreo saptamana si dupa aia pun pompa la pastrare pt bebe 2 :) .
Am cateva intrebari exisentiale:
-de unde iau in Bucuresti faina FARA GLUTEN (integrala am pt painea noastra,am si de secara,ovaz,mei,etc).Faina de mei nu are gluten, dar ma gandesc ca poate exista si de grau 'prificata'.Mai studiez,oricum nu e urgent a nu am ajuns la biscuiti. Carmen,retete sunt multe pe net,eu o sa fac fara zahar.O sa fac o transa pt noi si dupa ce ii gust analizez cu ce pot fi imbunatatiti(gen piure de fructe in compozitie ca sa fie un pic dulci).Cand ajung la o concluzie postez
-de unde iau carne de GAINA, preferabil de tara
Si cel mai presant...de unde fac rost de o bona :((. Mi-e groaza sa il las pe bubu cu altcineva,dar sunt semne de intetire a activitatii la servici si probabil va trebui sa reincep(eu sper doar cu jumatate de norma,si sa zicem 3 zile de acasa si 2 la birou).Chiar daca lucrez de acasa tot trebuie sa stea cineva cu bubinel.Nu stiu pe nimeni,din ziar/de pe net mi-e cam teama...puteti sa imi dati eva sugestii?Racusor tu cum ai gasit?Ce program are,cat costa?

mami de Raducu, 10 august 2010

- incearca la magazine bio, gen naturalia, biomarkt, sau pe net la biomarkt

- bona: de pe cautabona.ro sau agentie de bone gen marry poppins. la prima varianta dai anunt si scrii ce cauti si apoi platesti 10 euro pentru fiecare bona care se aboneaza la tine, o placi si vrei datele de contact. au interviu video / audio unele , asa ca iti cam faci o idee. la agentie le zici lor ce vrei, ei cauta pentru tine, te duci la interviuri, dar platesti apoi la agentie un salariu de-al bonei pe o luna.

acum pentru 9 ore cam 10-12 mil se plateste.

- eu am luat pui, nu gaina, de la unii de la buzau, 300 mii kilu, puiulcelgustos.ro parca se cheama. ti-l aduce acasa vinerea, taiat, curatat, cu organele in pungute. am luat si e ok la gust. cica mai e in CORA ceva ce se cheama puiul osanesc. sunt pui crescuti la sol. sau la magazine bio, dar congelati, asa ca nu poti face pachetele pentru bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am revenit, hranit 2 copii, al treilea inca mananca, ii place sa mestece
Diana, tii ce neatenta am fost. Ma gandeam eu ca sigur ai cautat tu varianta cea mai buna.
Eladea, multa sanatate

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput