Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (78)
Raspunsuri - Pagina 11
ramonasin spune:
Multumesc Cris, o draguta ca intotdeauna
Vad ca si alti barbati sunt ca al meu, le e greu ma si lor ce sa-i faci![]()
Ramonavlas, felicitari pentru somnul Raisei, o fi ajuns-o si pe ea oboseala, draga de ea
Ramona,mami fericita de Daria-Cristina
poze
ilinca79 spune:
Cris2010, la noi din pacate numai autodiversificarea merge deocamdata, cea clasica deloc, cel mai mare dusman e lingurita
Nici la autodiversificare nu ma lasa sa-i duc eu ceva la gurita, ma prinde de mana si ma dirijeaza el
Intr-adevar trebuie neaparat scaun de masa, sau mie imi place scaunul acela din filmuletul postat de arturicii pe topicul cu autodiversificarea, dar nu stiu daca se gaseste in RO. Oricum trebuie si sa stea bine in fund, Victor nu sta, si dupa cateva minute se cam scurge prin scaun si eu tot trebuie sa-l ridic.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
maurice spune:
racusor initial doamna kinetoterapeut a venit la noi pt masajul meu, apoi am ajuns sa fac si gimnastica de recuperare cu ea si apoi am aflat ca e specializata si pe bebelusi, si cum se parea ca Sara avea la nastere piciorusele orientate spre interior ni sa sugerat de catre unii medici sa-i facem masaj. Asa am ajuns sa facem amandoua masaj si kineto, de la 1 luna jumate. Intre timp piciorusele Sarei s-au dezvoltat normal (cum mi-a spus si Aelita), dar am continuat cu kineto si masaj pt ca ii place si are o dezvoltare psiho motorie buna.
paula_m spune:
Deci, i-am dat la bona un tricou de-a lui Cosmin (saracul tricou
), si parca e mai bine. Denisa, de spalat pe maini se spala, pt ca i-am cerut eu asta in prima zi. Maine am chemat pe altcineva, si apoi hotarasc. Dar eu nu pot trai asa. Si mi-e tare jena sa-i spun ceva...
.
Raul sare asa de mult. Eu de mult il tineam in picioruse , sa se obisnuiasca sa faca pasi. Dar vad ca nu ii place sa paseasca, lui ii place sa sara. Daca ar avea cine sa-l tina, ar sari asa toata ziua. Dar dupa 3 minute, eu nu imi mai simt mainile...
.
Despre scaunul de masina, inca nu-l iau. Ii ies si lui Raul piciorusele din scoica, dar m-am gandit si eu ca si Carmen. La o frana nu cred ca isi sustine capul. Sii nu cred ca merita sa ii iau acum un scaun si peste 3 luni, altul. Viata e grea, tb sa mai stam si adunati in scoicuta...nu putem doar sa ne lafaim toata ziua![]()
Eu tarc nu cred ca ii mai iau. Eu nu-l vad pe copilul meu stand ingradit intr-un spatiu
. Asa are toata camera la dispozitie...
Alice_Elena, bine ai venit in delfinariu!!!
Inca un pic si avem destule delfinase
. Sa ne pui poze cu fetita si sa ne pove despre ea.
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui paula_m Alice_Elena, bine ai venit in delfinariu!!! Inca un pic si avem destule delfinase |
eu am ratat mesajul, dar ii urez bun-venit in delfinariu

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
bumblebee spune:
| citat din mesajul lui Alice_Elena felicitari tuturor mamicilor care au nascut vara trecuta :) si nu numai pe 20.08 am nascut si eu o fetita :) e foarte fericita cand este in apa :)) ma gandesc sa o dau la inot cat de curand |
Bun venit in delfinaru!

Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010Am 6 luni!!!
ooana spune:
Am venit si noi de la vaccin...iar Matei a uimit pe toata lumea...nu a scos nici macar un sunet apoi a adormit la intoarcere acasa asa ca am deviat la o plimbare ![]()
a papat 100 gr pireu de mar ![]()
acum asteptam completarea de LM ![]()
fug sa citesc si revin ca nu am citit nici o pag din cap asta ![]()
Matei - luna a 7-a
08.07.2010" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
baby78 spune:
LML Bebe de peta!!! 
Rody, nastere usoara si refacere rapida surioarei tale,un bebe sanatos, mancacios, fara colici si mult laptic!!!

Iuliana mami fericita de minune
Tudor 05.08.2010
baby78 spune:
Oare ce s-a intamplat cu Dragaica de nu a mai intrat de asa mult timp pe aici?....
Si Sherita nu a mai dat nici un semn...Cred ca e tare greu cu 2...(3 in cazul Sheritei) care incep sa o ia de-abusilea.....
Tudor 05.08.2010
baby78 spune:
| citat din mesajul lui Alice_Elena felicitari tuturor mamicilor care au nascut vara trecuta :) si nu numai pe 20.08 am nascut si eu o fetita :) e foarte fericita cand este in apa :)) ma gandesc sa o dau la inot cat de curand |
Bine ati venit in delfinariu

Tudor 05.08.2010