Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (78)
Raspunsuri - Pagina 10
CarmenAlbu spune:
Fetele se poate da si sfecla si sparanghel de acum
, sparanghelul la aburi cremuit ulterior cu o lingurita ulei de masline soft e un deliciu, mie imi place tare mult.
tina_80 spune:

Hai ANCA

Otilia,
multumesc de incurajare! Am inceput sa ma gandesc si la al doilea copil dar parca ma si plictisesc acasa....nici eu nu stiu ce vreau.
Paula, in legatura cu bona....ce idee buna a avut Racusor, ca ii poti da un tricou sau chiar 2 sa aibe de schimb + 2 prosoape pt igiena proprie.
Ii poti spune pe un ton cald ca in general copii, tot ce prind baga in gura, inclusiv atunci cand sunt carati, incep sa "guste" din tricou.
Catalin cand il plimba prin casa (eu nu-l iau in brate sa-l plimb, decat atunci cand trebuie sa-l mut sau sa-l duc la bucatarie pt papa) ii umeste destul de mult tricoul.
Asta-vara, Catalin statea in casa in maiou si cand trebuia sa-l ia in brate, ca era marait, se imbraca cu un tricou
Oricum, tricourile si prosoapele le speli tu......
Otiliav spune:
Carla, nu stiu ce inaltime au copii tai dar mi se pare prea devreme ca nu mai au loc in scoica. Elisa a incaput pana la 15 luni si e peste medie cu lungimea. Cand am renuntat la scoica avea peste 81-82 de cm, am verificat acum inaltimea ei atunci.
Insa eu nu o puneam cu centura pentru ca nu-i atat de sigura precum baza. Scoica are suportul ei cu picior, acea baza Isofix pe care se poate pune si copilul are destul loc intre scaun si spatarul masinii.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
rodyka spune:
carla, dar nu aveti sistem isofix? se prind doar cu centurile masinii? asa e si la noi, de aia am schimbat scaunul cu fata la directia de mers, si nu sta in fund, ci semiculcata...
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
ramonasin spune:
Buna dimineata mamici si copilasi frumosi!
La multe lunite Bebe de peta!
Paula trebuie sa-ti spun ca ai o scumpete de baietel, stiu ca esti ingrijorata dar asa de scump e cum sare el ca o broscuta, eu nu cred sa aiba ceva,
pentru delfinasul saltaret. In legatura cu bona cel mai bine mi se pare sa faci cum ti-a scris Racusor,e elegant si ar trebui sa mearga, nici eu nu suport mirosul de transpiratie.
Cris, pupici sa nu mai plangi, toate cred ca ajungem la saturatie si oboseala care se acumuleaza isi spune cuvantul. Vroiam sa-ti spun ca al meu sta in fiecare marti 2 ore cu fata cat eu merg la un job la care nu am putut renunta si mai trebe sa lucrez si de acasa si cand vin zice ''vai ca nu mai pot, ma doare spatele si nu mai stiu ce sa-i fac cred ca ii era dor de tine'', ce sa mai zici?
noi suntem mame.
Rodika, pentru surioara ta :
Hai Anca
Ramona,mami fericita de Daria-Cristina
poze
crispro spune:
Merci fetele pt galeria prietenei mele. La 14:30 ora noastra naste, a zis dr ca in 12 minute scoate fata afara
De premergator stiu ca nu a folosit la prima fetita, dar nu am intrebat daca nu a vrut, sau nu a avut de unde lua...
Legat de scoica- nici al meu nu incape, picioarele ii sunt fixe pe bancheta, indoite... nu imi place asa. I-am luat scaun acum, dar pt inceput tot cu spatele la sensul de mers, dar e mai spatios, nu e adunat tot, strans de umeri. si am lasat pe treapta cea mai de jos, si sta bine, si cu picioarele. Scaunul din fata dreapta e tras in fata la maxim...
Ramonasin, 

. Asa e si sotul.. i se pare greu cand e marait.. acum intr-o zi l-a tinut 15 min in brate, si se plangea ca il dor mainile. l-am luat eu pe Vlad.. el (sotul) nu e obisnuit sa care atat...
Paula, io nici nu stiu Vlad ce face daca il tin usor in picioare, ca nici nu am incercat. Mie mi se pare super cum sare Raul si ma asteptam ca miscarile astea sa fie facute de copii de 9-10 luni... asa ca mie nu mi se pare o problema, ci, dimpotriva, un progres urias!!!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
ramonasin spune:
Acum sa va spun ca am fost ieri la vaccin, asa era programat doar ca eu nu stiam ca dupa BCG pe care l-am refacut vineri trebuie asteptat 1 luna asa ca o sa facem vaccinul de 6 luni la 7 luni jumate
, dar ne-am cantarit si avem 7430gr,70cm si ne iasa dintosii
. Vroiam sa va intreb cum ii spune la gelul cu care dati voi bebei pe gingi sa nu-i doara asa tare? Si de unde sa-l iau?
Bumblebee si Ooana am tot vrut sa va laud familiile si am tot uitat, sunteti foarte frumosi si Victor si Matei sunt niste scumpi!Felicitari!
Ramona,mami fericita de Daria-Cristina
poze
Alice_Elena spune:
felicitari tuturor mamicilor care au nascut vara trecuta :) si nu numai
pe 20.08 am nascut si eu o fetita :)
e foarte fericita cand este in apa :)) ma gandesc sa o dau la inot cat de curand
crispro spune:
La multi ani Bebe de Peta!
Ramoasin, Gengigel Baby ii zice la gelul de dinti- la Sensiblu il gasesti.
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
bumblebee spune:
Am scris un mesaj cat un pomelnic si pe ce buton oi fi apasat de l-am sters!!! 

Nastere usoara si recuperare rapida Anca si prietena lui Cris!! BBi cuminti, papaciosi, dar in primul rand sanatosi!!
Paula, delicata problema cu transpiratia.. nici eu nu suport deloc chestiile astea. Cred ca cei care poarta aceste mirosuri se obisnuiesc cu ele, altfel nu-mi explic. Eu una daca as mirosi naspa nu as mai avea tupeul sa ma mai intalnesc cu cineva.
Racusor a dat cea mai finuta si buna sugestie, parerea mea.
Raisa,
pt ca ai lasat-o pe mami sa doarma!
Ramonasin,
.
Si barbatul meu dupa cateva min de carat puiul in brate se plange de tot ce poate
.
Noi in bouncer nu mai stam. E deja prea jos, face tot felul de scheme, se trage de bara de jucarii si baga capul pe dupa ea, se zbate de zici ca se rastoarna. Asa ca sunt in cautare de tarc, nu neaparat nou, de fapt cat mai ieftin...
Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Am 6 luni!!!