Salut mamici si viitoare mamici ,
Ajutati-ma sa scap de sentimentul de panica pe care il am.
Am facut o viroza , usoara ce-i drept : 2 zile de nas infundat si dormit pe bucatele din cauza faptului ca puteam respira, inainte de asta vreo 2 zile de stranuturi.Dupa ce am scapat de nas infundat si muci , de vreo 2 zile am o senzatie de zgarietura in gat.
Problema e ca viroza a venit peste o sarcina incipienta si foarte dorita. Am citit fel si fel de articole pe internet si toate spun ca infectiile virale in primul trimestru de sarcina dau malformatii fetale , schizofrenie...:( nici nu-mi mai vine sa le enumar.
Fetele care au mai trecut prin asa ceva , ce v-au zis medicii. Mie medicul mi-a spus doar sa fiu atenta la temperatura. Nu am avut in nici o zi mai mult de 36.7. In mod normal ar trebui sa stau linistita dar cu cat citesc mai mult cu atat ma ingrozesc mai tare ...
Multumesc mult!
Oana
Eterna optimista!
nu mai citi atatea lucruri pe internet
infectii virale NU se refera la banale viroze respiratorii ci la virusuri cu alte manifestari.
deci daca nu ai avut nici macar manifestari grave nu este absolut nicio problema.
sarcina usoara!
Roxana
Buna,
Si eu sunt in 6 saptamani si am racit,sincer nu stiu daca e raceala sau gripa...prob este ca ,ma gadila pe gat,tusesc putin si sec, si am ragusit. medicul ginecolog mi-a recomandat ceai de tei cu multa miere si lamaie si pentru gat pastile de supt nu stiu daca pot spune pe forum cum se numesc dar au mai multe arome:lamaie,menta,eucalipt....incep cu "s".te pup si sanatate.!!!
stai linistita.
si eu am fost racita mult la a doua sarcina (am ramas insarcinata la sf lui nov si am prins toate racelile de sezon), si eu am fost stresata la mom respectiv, imi aduc aminte ca m-a mustrat constiinta si pt citeva picaturi de olinth puse in nas, ca efectiv nu mai puteam dormi.
temperatura sa nu fie mare, se poate lua fara pb paracetamol.
multa sanatate si sarcina usoara!!!
Multumesc mult pentru incurajari !
M-am linistit ! O sa am grija mai multa de mine de acum incolo!
Stiam ca pot gasi alinare , aici intre voi !
Oana
Eterna optimista!