Mamici inimoase de Constanta - 141

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

am promis,asa ca am revenit....

Prin 2008,sotul meu si-a facut primul tatuaj,pe un umar(nu mai tin minte care),astfel ca azi a ajuns sa aiba juma'de mana tatuata...(am ajuns sa-l amenint ca daca isi mai face vreun tatuaj,dau divort)
Si-i propun sa ne facem verighete tatuate....bineinteles ca a fost de acord cu mine,dar mi-a zis ca doare foarte tare si ca n-o sa rezist...apoi mi-a incotit in minte,ideea de a-mi face eu un tatuaj,fara sa ii spun,sa-l surprind...
Alaltaieri,terapeuta lui Mihaita,imi zice,hai sa te tatuezi daca vrei,ca pleaca tatuatorul din tara...eu nu,ca mi-e frica,ca n-am curaj...
si m-am hotarat ce-o fi o fi,daca ma doare,ma ridic si plec...
Mi-am zis,am nascut doi copii pe cale naturala,la prima nastere era sa mor...n-oi muri acum de la niste intepaturi...zis si facut
Plecam spre cabinetul cu pricina si dupa cum v-am zis in primul rand imi doream sa-l surprind pe sotul meu,asa ca l-am surprins si cu fapta si cu semnificatia tatuajului,care intr-un final,este o metoda de a- spune sotului meu ca-l iubesc...din fire,nu sunt genul,care sa spun o data pe luna,sunt adepta faptului,dar cu tatuajul meu,i-am spus ca-l iubesc...
Concluzia?Am rezistat si la tatuat(btw,doare rau,dar acum depinde de fiecare cum suporta durerea!)si mi-am surprins si sotul!!!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Ct
mucioasa mea a dormit azi noapte si eu la fel

Va doresc o sambata frumoasa ... las cafa si bun-bun

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

dodo multam de cafeluta
miha nice,eu lesin cand vad ace,nu cred ca o sa apuc sa ma tatuez vreodata ..adica tipul ala sa incerce sa ma si tina treaza pe scaun acolo cat el mestereste

tot o mica terorista am ramas

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Neata fetele... eu mi-s la munci.. sefu e colea... am avut si o discutie constructiva, ca de obicei, cand ma prinde... punem la cale o sedinta sa stabilim noi reguli cu departamentele...

Copii sunt la mama, sotul la examen, casa vraiste.... da ce mai conteaza... am facut aseara ciorba de burta si o praji cu nes... azi, dreg ciorba, fac crema la praji... mai am in plan o fasolica, curatenie multa... baie la copii... o sa fie o zi luunga... dar macar acum la munca stau cat pot cu voi...

Miha.. frumos gest... sper ca a fost apreciat si rasplatit de sotu tau... Acu nu-l mai poti ameninta cu divortul ca esti in tabara lui

Dodo felicitari ca te-ai odihnit... "la mai multe nopti deastea"

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

miha nice,eu lesin cand vad ace,nu cred ca o sa apuc sa ma tatuez vreodata ..adica tipul ala sa incerce sa ma si tina treaza pe scaun acolo cat el mestereste

draga mea nu ai ce ace sa vezi...e un aparat care are ace,dar tu nu le vezi,doar auzi zgomotul,este asemanator celui dintr-un cabinet stomatologic...iar eu chiar n-am vazut nimic,am stat cu spatele la tatuator...

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Fetele... eu ma pregatesc sa plec acasuca... V-am pupat si va urez un week-end placut si linistit!

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare doamnelor!
007 sa stapanesti santoasa tatuajul!
georgi we placut si tie. La ora asta sigur esti acasa.

Eu azi am avut program de gogosi, Alex i-a spus sotului ca-i este pofta si am "executat", si daca tot erau, am umplut din ele cu crema de vanilie de pofta...sotului.

Va doresc we placut!

Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
----------------------------------------------
Ionut Minoiu

1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Dragelor va astept la capitolul 142

Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
----------------------------------------------
Ionut Minoiu

1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia

Mergi la inceput