Dulceturi si papanasi- Bun venit, Maria!(420)
Raspunsuri - Pagina 17
Erina spune:
Buna seara din PN. Venit in oras cu ceva treburi care i/ar facea oricui capul sa se invirta.
Luiza multumesc.
Cecilia, salutari.
Prisi ai fost aproape de mine, daca as fi fost in Bucuresti. Si David e pe acelasi model uraste cumparaturile...
Week/end frumos!
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
sim_stoian spune:

Deci da, Sim traieste si stie sa schimbe si o roata
. Si sa puna benzina, lichid de parbriz, sa isi schimbe becurile la masina singura. Plus altele, dar n-are rost sa ma intind aici ca o placinta.
Stefan e bine, are cam 110 cm, 17 kg, poarta 30 la picior
si e mare, mare nazdravan. Vorbeste cate in luna si in stele, spune poezii si cantecele invatate de la gradi. Racelile l-au ocolit, deci gradi e fara pauze.
Am avut ceva necazuri in familie plus o perioada extrem, extrem de aglomerata la servici (asta inca nu s-a terminat), motiv pentru care am tras chiulul cu brio.
Crishtina, nu stiu ce sa spun de paturica. Poate sa o speli in apa mai fierbinte? Iar pentru albire, eventual un inalbitor fara clor? O sa mai cercetez si eu problema, iti scriu daca aflu ceva de la mama (ca le stie pe toate ![]()
Piciulika,
Stii tu de ce.
Bun venit pe lume, Maria!
Ma retrag, sunt rupta de oboseala, de vreo 3 saptamani incoace sunt ca un robot...
Pup toate fetele.
Sim
crishtina spune:
Prisi si Sim, va multumesc mult pr raspuns. Urmatorul pas... am de gand sa o spal la 90°...ce va fi va fi...nu mai am ce pierde
Si la noi iar cu sanatatea nu e prea bine.Robert azi noapte a dormit f putin...a plans ca il dor urechile. Am fost la doctor...din nou aerosli si daca continua febra antibiotic. Speram sa fie bine. Sanatate tuturor!
Crishtina cu Robert(09.09.2007)
&
Nicole (18.11.2009)
sim_stoian spune:
Sabina si Rox, mi-am adus aminte de iPhone si semnal (ma rog, lipsa lui). Asta e unul din motivele pt care am ales GalaxyS. Intr-adevar, exista o husa care rezolva problema semnalului, insa arata urat, parca e bagat intr-o carcasa de plastic ieftina. Cititi aici .
Acum chiar am fugit la nani.
Sim
aeperju spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy [ Emma, am admirat-o pe Maria, frumoasa si delicata . Ti-am trimis ceva pt ea, sper sa primesti azi sau luni ![]() Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 ) |
Vai, multumim frumos! Asteptam cu drag sa vedem ce ne-ai trimis! Multumim!
aeperju spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Buna seara din PN. Venit in oras cu ceva treburi care i/ar facea oricui capul sa se invirta. ![]() ------------------------------- mamica Dariei si a lui David![]() L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno. |
Hei, esti in Piatra! Daca ai timp treci si pe la noi. Va asteptam! Pup!
adriana30 spune:
buna,
va salut pe toate.
LA MULTI ANI! Ank83
simesti foarte priceputa. super!
eu am luat permisul abia anul trecut, in august. si , desi a trecut ceva timp, inca nu am avut curajul sa plec singura cu masina. sper ca in primvara sa o fac si pe asta si sa nu mai stau la mana sotului si sa devin si eu
adevarat.
noi suntem in continuare pe remediu homeopat. am schimbat schema . intre timp am facut analizele si lui gabriel i-a iesit un streptococ in nas si hemoglobina cam mica- 10,9. deocamdata, ramanem pe homeopate.
Roxali spune:
LA MULTI ANI ANK!
Yaia mai pune o data linkul...ca am cautat o gramada...mai bine schimbam roata si bagam benzina(ce-mi place la asta noua ca nu treb sa ma mai chinuiesc cu cheia
)
Am tuso pe pitica, cam scurt de data asta...mi-am adus aminte instant de Alexandra
, dar ii creste ...oricum domnisoara mea uraste apa si va fi mereu tunsa![]()
Juniorul are un program super aglomerat, noroc ca are memoria buna si nu mai pierde timpul la tocit![]()
Cristhina masina de spalat nu are program special ptr lana??mai intreaba totusi la o lavanderie poate ii fac ei o proba a secco
Roxana_G spune:
Buna seara. Sper ca ati avut un weekend minunat! Noroc cu vremea mai frumoasa.
Sim, stiu husa, are sotul meu, chiar ca e urata.
Prisi, bravo pentru ziua placuta. M-ai dat pe spate cu prezoanele alea.
SabinA, nu mai zici nimic?
Cumatra,
.
Mandarinutza, v-a placut spectacolul?
Roxana_G spune:
Noi am avut un weekend minunat. Ieri am fost la spectacol la Craiasa zapezii (ne-am intalnit cu Mandarinutza si frumoasa Antonia). Copiilor le-a placut, nu s-au plictisit si au fost cuminti. Mi-a placut si mie de altfel. Este un balet sensibil, foarte sugestiv, si dureaza doar o ora, numai bine sa nu se plictiseasca piticii.
Dupa spectacol am iesit la masa in oras si ne-am bucurat de o zi frumoasa in Herastrau. Alex a declarat o zi super, doar ca astepta cu nerabdare ziua de azi si petrecerea.
Asa ca azi am chefuit pe cinste, totul a fost minunat (nu ca as fi organizat eu
) si copiii au fost incantati. Andrei era cam obosit spre final, dar Alexandra a radiat de fericire si s-a bucurat de fiecare moment. Momentul cu Tura Vura a fost de milioane, m-a distrat chiar si pe mine (desi am avut ceva aventuri ieri seara cand m-au sunat sa ma anunte ca trebuie sa aleg alt personaj - ma stiti pe mine sa accept un refuz?
).
Cam asta de la noi. Incerc sa pun pozicile pe mail in seara aceasta.
Va doresc o seara frumoasa si o saptamana usoara!

. Ti-am trimis ceva pt ea, sper sa primesti azi sau luni
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra