Dulceturi si papanasi- Bun venit, Maria!(420)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara din PN. Venit in oras cu ceva treburi care i/ar facea oricui capul sa se invirta.

Luiza multumesc.

Cecilia, salutari.

Prisi ai fost aproape de mine, daca as fi fost in Bucuresti. Si David e pe acelasi model uraste cumparaturile...

Week/end frumos!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Deci da, Sim traieste si stie sa schimbe si o roata . Si sa puna benzina, lichid de parbriz, sa isi schimbe becurile la masina singura. Plus altele, dar n-are rost sa ma intind aici ca o placinta.

Stefan e bine, are cam 110 cm, 17 kg, poarta 30 la picior si e mare, mare nazdravan. Vorbeste cate in luna si in stele, spune poezii si cantecele invatate de la gradi. Racelile l-au ocolit, deci gradi e fara pauze.

Am avut ceva necazuri in familie plus o perioada extrem, extrem de aglomerata la servici (asta inca nu s-a terminat), motiv pentru care am tras chiulul cu brio.

Crishtina, nu stiu ce sa spun de paturica. Poate sa o speli in apa mai fierbinte? Iar pentru albire, eventual un inalbitor fara clor? O sa mai cercetez si eu problema, iti scriu daca aflu ceva de la mama (ca le stie pe toate

Piciulika, Stii tu de ce.

Bun venit pe lume, Maria!

Ma retrag, sunt rupta de oboseala, de vreo 3 saptamani incoace sunt ca un robot...

Pup toate fetele.

Sim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Prisi si Sim, va multumesc mult pr raspuns. Urmatorul pas... am de gand sa o spal la 90°...ce va fi va fi...nu mai am ce pierde

Si la noi iar cu sanatatea nu e prea bine.Robert azi noapte a dormit f putin...a plans ca il dor urechile. Am fost la doctor...din nou aerosli si daca continua febra antibiotic. Speram sa fie bine. Sanatate tuturor!

Crishtina cu Robert(09.09.2007)
& Nicole (18.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Sabina si Rox, mi-am adus aminte de iPhone si semnal (ma rog, lipsa lui). Asta e unul din motivele pt care am ales GalaxyS. Intr-adevar, exista o husa care rezolva problema semnalului, insa arata urat, parca e bagat intr-o carcasa de plastic ieftina. Cititi aici .

Acum chiar am fugit la nani.

Sim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy
[
Emma, am admirat-o pe Maria, frumoasa si delicata . Ti-am trimis ceva pt ea, sper sa primesti azi sau luni

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Vai, multumim frumos! Asteptam cu drag sa vedem ce ne-ai trimis! Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Buna seara din PN. Venit in oras cu ceva treburi care i/ar facea oricui capul sa se invirta.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Hei, esti in Piatra! Daca ai timp treci si pe la noi. Va asteptam! Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana30 spune:

buna,
va salut pe toate.

LA MULTI ANI! Ank83

simesti foarte priceputa. super!
eu am luat permisul abia anul trecut, in august. si , desi a trecut ceva timp, inca nu am avut curajul sa plec singura cu masina. sper ca in primvara sa o fac si pe asta si sa nu mai stau la mana sotului si sa devin si eu adevarat.

noi suntem in continuare pe remediu homeopat. am schimbat schema . intre timp am facut analizele si lui gabriel i-a iesit un streptococ in nas si hemoglobina cam mica- 10,9. deocamdata, ramanem pe homeopate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

LA MULTI ANI ANK!

Yaia mai pune o data linkul...ca am cautat o gramada...mai bine schimbam roata si bagam benzina(ce-mi place la asta noua ca nu treb sa ma mai chinuiesc cu cheia)

Am tuso pe pitica, cam scurt de data asta...mi-am adus aminte instant de Alexandra, dar ii creste ...oricum domnisoara mea uraste apa si va fi mereu tunsa
Juniorul are un program super aglomerat, noroc ca are memoria buna si nu mai pierde timpul la tocit

Cristhina masina de spalat nu are program special ptr lana??mai intreaba totusi la o lavanderie poate ii fac ei o proba a secco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna seara. Sper ca ati avut un weekend minunat! Noroc cu vremea mai frumoasa.

Sim, stiu husa, are sotul meu, chiar ca e urata.

Prisi, bravo pentru ziua placuta. M-ai dat pe spate cu prezoanele alea.

SabinA, nu mai zici nimic?

Cumatra, .

Mandarinutza, v-a placut spectacolul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Noi am avut un weekend minunat. Ieri am fost la spectacol la Craiasa zapezii (ne-am intalnit cu Mandarinutza si frumoasa Antonia). Copiilor le-a placut, nu s-au plictisit si au fost cuminti. Mi-a placut si mie de altfel. Este un balet sensibil, foarte sugestiv, si dureaza doar o ora, numai bine sa nu se plictiseasca piticii.

Dupa spectacol am iesit la masa in oras si ne-am bucurat de o zi frumoasa in Herastrau. Alex a declarat o zi super, doar ca astepta cu nerabdare ziua de azi si petrecerea.

Asa ca azi am chefuit pe cinste, totul a fost minunat (nu ca as fi organizat eu ) si copiii au fost incantati. Andrei era cam obosit spre final, dar Alexandra a radiat de fericire si s-a bucurat de fiecare moment. Momentul cu Tura Vura a fost de milioane, m-a distrat chiar si pe mine (desi am avut ceva aventuri ieri seara cand m-au sunat sa ma anunte ca trebuie sa aleg alt personaj - ma stiti pe mine sa accept un refuz? ).

Cam asta de la noi. Incerc sa pun pozicile pe mail in seara aceasta.

Va doresc o seara frumoasa si o saptamana usoara!

Mergi la inceput