Dulceturi si papanasi- Bun venit, Maria!(420)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Elena, offf, ce rau e asta cu mainile. Doar va aduceti aminte ce ma plangeam eu de mainile mele crapate, taiate, efectiv, dadea si sangele... Horor... Am observat ca e mai mult o chestie de iarna, cred ca lipsa de umiditate, frigul, schimbarile de temperatura de afara - inauntru etc. DAR, cred ca e legat, cum ai zis si tu, de produsele ce iti ajung pe maini. Eu am schimbat tot sapunul lichid in casa pe unul ecologic, detergentul la fel, folosesc manusi de bucatarie (iarna foloseam si pt un bibero sau o lingurita, sau le adunam si le spalam doar seara - aveam grija sa am mai multe de acelasi fel...). Am observat ca si sotul si tatal meu au avut probleme azi iarna,mult mai putin sever decat mine, dar de aici am dedus ca e detergentul de vase si sapunul de maini. Apoi, curatatul bailor, etc il fac tot cu manusi. AM folosit crema de maini dar aproape total inutil a fost efortul. Am incercat de toate, de la cele mai scumpe, pana la cele mai ieftine, de la Neutrogena, la QV. Singura ce a mai avut un efect cat de cat a fost Nivea SOS hand cream. E special formulata pt mainile fff distruse, dar puneam numai seara, ca era cam grasa altfel. A mai ajutat si Dermaveen (ziua dadeam de cate ori apucam, ca e ff fina si se absoarbe fff rapid in piele!) si mai puneam 1-2 ori crema pe baza de sorbolene (asta nu miroase fff placu deloc, dar te obisnuiesti cu mirosul si e destul de buna). Sper sa iti rezolvi problema, ca tare e greu sa nu poti spala o cana sau o lingurita fara sa urli de durere... Va pup.

Multa sanatate lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Rnico minunati copilasi...cu lb toti au o blocare la inceput , da sa vezi mai tarziu
si juniorul meu a vb la 3 ani bine si era nascut aici, dar de atunci e cel mai bun la italiana

Aerpeju e asa rozalie, mumoasa foc

eu pe fuga , neaparat am de recuperat pozele lui Yaia (unde.s??)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Subscriu la tot ce a spus Adi despre maini. Clar e un stress uscaciunea din aer (frigul asta coboara umiditatea in aer sub 30%) si din casa (incalzirea) plus spalat, spalat, spalat...
Dupa ce mainile au fost efectiv sange, crapate adanc - dupa entero-viroze si spalat pe jos, copiii, mainle samd de 1000 x), eu mi-am reparat mainile doar cu ceva creme medicale (bio-chimice). Una pe baza de Siliceea, altul, un stick cu 'balsam de peru' - ce o fi ala?!! - se cheama "Dermophil Indien".
http://www.dermophilindien-lab.com/anglais/medicament/indiens_mains.htm
Dat de 3 ori pe zi cu cele doua si in doar doua zile aveam maini noi!!

La farma mi le-a dat, aratand ce rani am si spunandu-i ce am epuizat dintre cremele 'normale': Avene, Neutrogena, Eucerin samd.
Poate le gasiti si voi (prod. frantuzesc)...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna din nou scurt. Pentru eczem a frigoris am primit de la dermatolog: Elocom si Bariederm. Functioneaza amindoua.

Am masurat-o pe Daria pentru ca mi se parea ca prea ii sunt scurte pijamalele cumparate in septembrie. Are 105cm si 5 mm. Poate de aceea pare si slabuta...

A adormit singura la amiaza. Iar in contratimp cu David, am mari restante la odihna...

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna seara si pupici. Multa multa sanatate tuturor bolnaviorilor!

Eu doar am bifat prezenta, insa am balamuc pur la serviciu, asa ca revin pe plantatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Dar vad ca nici voi nu mai sunteti asa vorbarete. Eu printre picaturi, e nebunie aici cu un proiect de reducere costuri. Muncim ca naiba sa alocam costuri si ore, ca sa fie folosite la reduceri dupa aceea. Ca naiba!

Printre picaturi am reusit si sa organizez petrecerea Alexandrei. Surprinzator nu mai gaseam loc unde voiam nici cu 3 saptamani inainte. Pana la urma cu lista de asteptare am prins una din locatii in cartier, ca sa poata veni colegii ei. Dar din scurt, ieri am confirmat pentru duminica acum. Pana la urma am aranjat detalii, am trimis invitatii, am organizat entertainment si am comandat tort. Dar totul cu mare stress. Va fi destul de complicat, mai ales ca tati trebuie sa plece exact atunci, vom decala si ora tortului. Dar nah, nu stiu cum am fost asa varza anul asta.

Copiii par ok cu nasurile lor infundate, desi din cand in cand sunt mici probleme in ciuda tratamentului. Le am pus floxal de teama vreunui pneumococ in nas.

Maine au spectacol de magie la gradi, cred ca o sa fie super tare. Sambata am luat bilete la opera, unde zicea Mandarinutza. La Craiasa Zapezii. Sunt curioasa daca le va placea, ca biletele au fost anormal de scumpe (53 ron). Ma refer la faptul ca nu aveau reduceri pentru copii, si e cam mult sa plateti 53 ron ptr un copil. In fine...Sa speram macar ca va fi frumos spectacolul si ca ii va interesa.

Nici nu mai stiu ce voiam sa va povestesc. Mai aveam destule in gand, dar am uitat. Nu ma simt prea bine, parca ma paste vreo raceala, plus ca sunt obosita si adormita mai mereu. Diseara mi-am propus sa ies la un film in oras sa ma mai dezmortesc.

Sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Nu ma simt prea bine, parca ma paste vreo raceala, plus ca sunt obosita si adormita mai mereu.

O fi vreo raceala.. cu ochi

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Hai Nana sa-ti vedem AMR-ul! Cum stai cu moralul?

=====================

Mergi la inceput

Luy.. esti o artista (si) la poze... da' nici Maria nu s-a lasat mai prejos la capitolul expresivitate! mica sirena si familia ei!

=====================

Mergi la inceput

Azi dimineata am avut pana... si cat consortul inlocuia roata ma gandeam cum/ce as fi facut daca as fi fost singura in masina... probabil ca as fi chemat depanarea..

De curiozitate... a schimbat vreuna dintre voi singura roata la masina?

=====================

Mergi la inceput