*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008! (477)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna fetele! La multi ani, Naty! Sa fii sanatoasa, tot ce-ti doresti sa se implineasca! Sanatate multa si Iuliei! Eu scriu de pe tel.si e aiurea rau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Kya multumesc de melodie, o ador

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Salutari de acasa!
Multumesc petru toate gandurile bune, am citit tot aici dar n-am reusit sa ma logez de pe tel...noroc cu feisbucu'
Nu va mai povestesc prin ce-am trecut in spital...horror, sper sa nu mai repet experienta asta niciodata
Bineinteles ca Luca a mai cules ceva de acolo, de dimineata il doare burtica iar acasa a vomitat tot ce a mancat
Am reusit sa-i dau metoclopramid, acum doarme, sa vedem ce va mai fi dupa trezire...mai rau e ca trebuie sa continuam antibioticul si daca varsa tot asa tare mi-e teama ca ajungem inapoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Cami,offff,imi pare tare rau..dea Domnul sa-si revina Luca repede si sa nu va mai intoarceti in spital EVER!Tin pumnii sa-si revina!

Sanatate multa tuturor bolnaviorilor.

Kya,Doamne ajuta Zanei. Melodia "ta" m-a uns pe suflet.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

offf, Cami! Sanatate piciului si sa nu mai ajungeti NICIODATA intr-un spital!

Despre MICU mai are cineva vesti?

Eu am mai tutulit putin, incerc sa fac ceva si azi, sper sa am timp sa termin :):
http://www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?fbid=149799905075781&set=a.142227669166338.41856.100001373170817

edit: stie careva cumva ce trebuie sa scriu intr-o scrisoare de recomandare? M-a rugat organizatorul de la Baby Expo sa-l ajut cu o astfel de scrisoare, sa pun accentul pe partea "umana" a serviciilor lor...hmmmm, eu si compunerile...baba si mitraliera! As vrea sa-i ajut, caci pentru mine ei au fost un real ajutor, fara ei, cred ca inchideam pravalia pana acum...

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

salut
clau, suntem ... nu stiu cum suntem... ieri toate bune si frumoase cu Matei, aseara i-am dat lapte, ca asa mi-a spus pediatra, daca nu mai face febra si nu mai varsa, la culcare pot sa-i dau.. plus cate 100 ml peste noapte si de dimineata, si la o ora de cand s-a trezit, a inceput iar cu varsatul.. abia il pusesem pe picioare... ceea ce ma face sa cred ca laptele e de vina.. lapte de la dozator din piata de la Ramnic si de la dozator de la Naturalia.. nu stiu daca asta e problema, cert e ca il trec pe La Dorna la cutie o perioada... si iar nu-i dau azi deloc, plus regim,sa se repare... asa ca, aviz amatorilor..
kya ofof.. biner faci c-o tii acasa zilele astea, sa vedem rezultatul exudatului...
cami, bine ati venit acasa, sper ca nu mai varsa si Bubu..
..pa, plec acasa.

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Sanatate bolnaviorilor!

A nascut prietena mea! Nastere declansata de medic, pe cale naturala (asa de tare ma bucur!!!), bebelina Mara-Stefania a avut 3.900!! La 39 de saptamani fara o zi! Prima fetita a avut 3 si un picut. Am vorbit cu prietena mea, nu a asista-o medicul care i-a urmarit sarcina, ci un altul (si sincer cred ca medicul ei nici nu prea mai stie cum e cu nasterile naturale!!! ca face NUMAI cezariene...). Ma bucur ca s-a terminat cu bine! (s-a intamplat in Maternitatea din P.loies.ti) Am avut datorita vestii o dupa-amiaza frumoasa!!

--------------------------------------------
A venit Craciunul! A trecut Craciunul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Nico, Bine a venit pe lume sa-i traisca fetita prietenei si sa fie sanatoasa!!!!!am vrut s amai zic ceva dar nu stiu ce ca am fereastra deschisa de ceva timp???

gata, am recitit si mi-am adus aminte ce vroiam sa zic:
Cami sanatate multa puiului!!!

Luny, ce veste mi-ai dat, si eu iau lapte de la dozator, bine, de vreo luna nu am mai luat ca nu am gasit.
Dorna ala este atata de pasteurizat ca nu cred ca mai are nimic bun in el, dar na.....ce sa le mai dam frate?/cum o dai nu-i bine...bine d-na educatoare mi-a zis ca daca tot ii dau asa de mult lapte(3 sticle pe zi) macar sa fie praf nu din celalalt, ca a fost ea la un curs special pe tema asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Ariel,

Asa rapid o structura. In principal, cred ca ar trebui sa contina ideile:

TO WHOM IT MAY CONCERN

My name is and I hold a business that has been part of Baby Expo in the last 3 (sau cate au fost) events.

I have met Mr...... with this occasions and interacted with him/his staff ...... while registering/soliciting various upgrades for my stand/all throughout the duration of the exposition .....

I have always encountered a professional attitude, prompt and efficient solutions ........

However what truly impressed me, was the human qualities and warmth that Mr./Mrs. .... has always demonstrated. I have found myself at the receiving end of these traits in various occasions such as ......
These traits are especially important since we are in the Baby business. (si de la aceasta fraza se pot spune mai multe despre necesitatea serviciilor umane in acest sector de business)

In light of those stated above, I strongly recommend Mr./Mrs. ..... not only for his/her utmost professional attitude, but also for the proven personal traits that are reflected in the way in which he conducts his business.

Yours faithfully,
........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Nico felicitari prietenei tale. 3900 ... wow! Sper totusi ca a beneficiat de o epi.

Cami bine ati revenit. Sper sa nu mai aveti de-a face cu spitalul muuuult timp.

Sa inteleg ca nimeni n-are nici o idee cu creativitatea mea?

Mergi la inceput