*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008! (477)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Luny, eu zic sa te opresti la farmacie inainte de munca si sa-ti iei medicamente.

Seb vrea tort de socolata....asa ca trebuie sa ma conformez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata!

Cata, fain ca ati iesit! Si cu copiii la restaurant... imi inchipui cum a fost! Oricum, Ilinca este o scumpa, cum incalca ea regulile, sustinandu-le sus si tare!

Bitza, ce-ti face printesa?

Miha

Voi lua si eu niste cafea, multumesc; aseara mi-am depanat amintiri pe mess cu o prietena buna si iara m-am dus la nani tarziu. Speram sa afle in vis piciul meu ca e week.end azi... Stef si tati au plecat la schi, sa schieze si sa aduca si patinele uitate la inceput de an acolo . Eu nu stiu cum sa umplu timpul piciului astazi... as iesi cu el prin magazine, dar nu.i place :))). Afara e ger... in alte parti este multa lume... mai bine pe langa casa, sa-l pastrez pentru maine cand sper sa ajungem la patinoar. Acum se uita la Caillou...

Sa aveti o zi frumoasa. Va pup pe toate. Si mai trec eu, ca ziua-i lunga :).

--------------------------------------------
A venit Craciunul! A trecut Craciunul...

Mergi la inceput

Mi-am schimbat semnatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihatp

multumesc ca intrebati de mine

eu sunt... cand, cum.
acum, ca socul initial a trecut, parca e mai greu. incerc sa ma tin ocupata, cu Luca si cu munca. dar cand sunt singura ma cam loveste.

Mamica de berbecut- Luca si de ingeras Ilinca

Miha

Cred ca e ok sa te loveasca. Esti o persoana foarte puternica, echilibrata si ai reactionat cu foarte multa maturitate si prioritizand totul. Dar sti, poate e bine sa-ti aloci timp si sa fi tu cu gandurile tale, sa-ti acorzi timp sa treci prin procesul de doliu. In timpul tau si in conditiile tale. Cum simti tu.

Mergi la inceput

Catalina cand va aud cum faceti torturi (de Bubu nici nu mai zic) intru sub pamant. Eu una recunosc ca la capitolul torturi, cofetaria e de baza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Nico, asa e! cu semnatura...
Din pacate cam de multe ori uit sa rad...

Am uitat sa-ti felicit prietena, bine ca s-a terminat cu bine nascarea.
a sunat-o pana la urma pe doamna aceea?

Eu am zi lunga...maine vin nasii lui Seb si inca niste prieteni...trebuie sa fac cumparaturi, mancare, tort....

Si ei iar se vor plictisi in casa.
poate ii dau in curte pe la pranz, dar e asa de frig...mie nu imi place deloc, Ilinca e innebunita dupa iarna!
saptamana viitoare, moarta-coapta trebuie sa ajung la patinoar cu ea!

Andreea, daca ar fi dupa mine numai in bucatarie as sta sa fac prajituri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Cata, pai sunt deja la munca d ela 7,30... nu era deschisa farmacia la ora aia..

Gudi, cu torturile, nici noi nu le prea avem, fac decat daca iese garantat si daca e ff simplu, anyway, de curand am primit un pont de la colega mea, si anume ca o prietena de-a ei s-a specializat pe torturi, a facut si cursuri, si si-a deschis pe net un business, ma tenteaza si pe mine sa comand pt Matei.. face niste minunatii de toruturi, cu ingrediente naturale, fara conservanti, margarina etc, in special pt copii lucreaza! si o cred pe cuvant pe colega mea cand spune ca-s f gustoase, ea e tare pretentioasa la mancare, e mai fitosica, asa, de fel.. va las link daca veti avea nevoie vreuna vreodata..
http://www.sweetela.ro/ingrediente.php

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Tuchi, nu mi-a spus nimic, dar daca era sa o sune sigur imi spunea. Oricum, ai fost foarte draguta sa ma ajuti, multumesc mult, cred ca pentru psihicul ei a fost foarte linistitor sa stie ca se poate baza pe inca cineva, in caz ca nu ieseau lucrurile cum si-ar fi dorit. Te astept la Viena sa te scot la o cafea! Cu patinoarul, sa o duci! Daca erai mai aproape o luam cu noi (si ti-l lasam pe Matei ). Stef nu este chiar expert in patinaj, dar, daca este sa se dea "cocos", ii iese mult mai bine! Mai degraba ar schia!

Mergi la inceput

Luny, m-ai omorat cu linkul ala! In ce fel pot arata torturile!!

Mergi la inceput

Moamaaaaa Luny ce torturi! Deci, am ramas fara cuvinte. Par suuuuuuuper. Acum, depinde si cat costa.

Mergi la inceput