*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008! (477)
Raspunsuri - Pagina 16
natynic spune:
Miha,
esti oricum fantastica!
Cand te citesc, ma apuca si rusinea ca ma simt in asa o prapastie...in loc sa-ti urmez incredibilul model de a le lua pe toate one step at a time...
Nicoleta spune:
Miha 

--------------------------------------------
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...
Nicoleta spune:
Cata, cum te-ai serbat astazi? ![]()
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...
CristinaGoji spune:
La multi ani Catalina!
La multi ani Naty!
La multi ani Stefan!
Miha 
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
mihatp spune:
naty
, avem noi oamenii un asa talent in a ne strica zilele! abia acum imi dau seama cati neuroni si zile frumoase am stricat pe toate prostiile. sunt curioasa dupa ce ma intorc la munca cum o sa "privesc" toata "atmosfera" de acolo.
sunt foarte curioasa sa descopar cine si cum sunt acum. oare o sa inghit mai cu calm sau o sa reactionez mai ferm la rautatile de acolo?! efectiv simt ca e o noua viata. eu cu siguranta sunt "alta".
Nicoleta spune:
Cristina, multumesc! 
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...
tuchita spune:
Buna dimineata!
cu dragoste va ofer!
Va multumesc din nou pentru toate urarile si gandurile bune!
Cristina, mii de scuze, am vazut prea tarziu ca m-ai sunat! telefonul a tot sunat ieri...probabil am primit apelul in timp ce vorbeam cu altcineva...
Nico, m-am petrecut si nu prea.
Am facut o masa la munca, cu personalul de pe sectie. Si pe seara am iesit la restaurant cu copii.
Atat am ezitat daca sa ii las singuri acasa cu bona si sa iesim doar noi...dar asa de vinovata ma simt in ultimul timp cand nu ii iau cu mine undeva...chiar daca imi scot peri albi acolo.
Au batut cu furculitele in farfurii si pahare, au intins servetele, au vorbit tare...Ilinca striga la Sebi sa se poarte civilizat de auzea tot restaurantul...pana la urma am dat un campari orange pe gat si m-am destins.![]()
oricum am stat putin...dupa ora 21 era seara spaniola, cu muzica si dansuri latino...
tuchita spune:
Miha,

Cu siguranta esti alta....si totusi in esenta aceeasi!
ma duc sa caut reteta de tort pentru Sebi.
luny spune:
neatza!
vad ca sunt bine acum, rod la o felie de paine prajito-uscata-beton
ca asa mi-a iesit si branza de vaci, cu un ceai... mi-a fost rau insa pana m=am bagat in pat aseara.. sper sa nu revina durerile..
naty multam de sfat, ma opresc la o farmacie dupa munca, sa vad ce gasesc din cele doua. Si cum au zis fetele, tu vezi-ti de interesul tau, si da cu ignor rautatilor, desi stiu ca e greu, ca esti ca si mine, parem cu carapace de fier, dar ne consumam inauntru... insa tu stii ce e mai bine pentru tine, ia-le pe rand, si se vor aseza ele , toate!

Cata, sa va fie de bine iesirea! daca va place diplomatul cu fructe, am pus pe bucataras o reteta, ce am facut noi de Craciun, extrem de rapid se face, la rece! si e ff bun!
Miha
sa nu dispari, spune tot ce simti, o sa te ajute
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!