*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008! (477)
Raspunsuri - Pagina 12
Nicoleta spune:
Vai, Ramo, ingrozitor ce povestesti ca are soacra ta! Doamne, in ce hal a ajuns tara asta... Multa sanatate soacrei tale si sa afle repede unde este problema si sa o rezolve!
--------------------------------------------
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...
lianam spune:
LA MULTI ANI CATALINA!
Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si toata linistea si fericirea de care ai nevoie! 

sovietica spune:
Neata!
hihi, multumesc pentru aprecieri! fetita aia pe care o tot sicaneaza Sasa la serbare este prietena lui nedespartita, nici la wc nu merg unu fara celalalt, a innebunit-o pe maicasa(care e directoarea gradinitei) ca sasa are putza
si sasa imi zice mie ca Ioana nu are asa ceva, e cam ca Ana...
Olgu,
nu mi-a tremurat mana, ca... nu filmam eu! parintii n-au fost invitati la serbare, ca n-aveam loc, ne-au transmis doar DVD-ul.
Tonicuscra, felicitari pentru Antuca! mare lucru sa fii mandru de ispravele copiilor!
oailei, ma opresc aici, ca mi s-au anuntat vizitatori, si casa e cu fundul in sus si eu-s in izmene!
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
gudinde spune:

La multi ani Catalina!

Sa fi sanatoasa, fericita si sa ai parte de muuuulte bucurii!
Daca anul trecut a fost plin de zbucium si schimbari, iti doresc ca anul acesta sa te poti bucura din plin de tot ce ai realizat!
Olgutzika spune:
'neata!
Felicitari, Antuca! Tonic, ai o fetita super-isteata
!
Ramo, sanatate multa soacrei! Bine ca ii dati de cap, Doamne ajuta!!!
Cami, cum e Bubu?
Luny, Bitzulina?
Eu am fost la dentist si i-am lasat piciului lapte muls in bibe. Teroare, noroc ca a avut mama rabdare cu el, de nu l-a impins cu limba, l-a scuipat, a intors capul...l-a biruit mutter pana la urma
Pretentios tanarul
.
Raportez Grey's Anatomy si House la zi ![]()
Mimo, Naty,
ca va simt in nevoie
.
Cata, doar cafea?!!? O ordoavra, ceva, nimic
?
Olga mami de
Vlad-Alexandru si
Ioana-Sofia
gudinde spune:
Ramo sanatate soacrei!
Groaznica experienta. Ce sa zic ... mi-am adus aminte de cum eram eu cu mama care se simtea rau si am dus-o peste tot. La Fundeni, ne-a trimis acasa de parca ar fi fost mama o nebuna mincinoasa. Dr. n-a vazut nici macar lichidul acumulat la plamani, desi avea radiografia in mana. Pana la urma s-a dovedit ca mama avea tromb-embolie pulmonara si numai DD a tinut-o in viata toate lunile alea, fara tratament.
Iar medicii buni, aia care mai sunt, incet, incet, ori pleaca in strainatate, ori aleg alt drum ca Naty. Trist dar ... asta e!
ariel_7000 spune:
hai sa-mi laud si eu pisicuta! a terminat semestrul 1 azi si are numai FB de sus pana jos. e singura din toata clasa. Doamna a felicitat-o, a pupat-o, Alex e in extaz si mama-sa la fel ![]()

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
clauclau spune:
Si eu, si eu sa ma laud cu Razvanici, semestrul 1 din clasa a treia in continuare FB pe linie! Bravo Razvi!

Si bravo tuturor picilor de pe crenguta, suntem mandri de voi toti!

![]()
![]()
LA MULTI ANI TUCHI, SANATATE, FERICIRE, IUBIRE SI NOROC!

.
Nicoleta spune:
Felicitari scolareilor pentru FB pe linie!!
--------------------------------------------
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...