Proiect despre copiii din Romania

Proiect despre copiii din Romania | Autor: Elle_seb

Link direct la acest mesaj

Fata noastra cea mare (13 ani, eleva in clasa a VIII-a) are de facut la scoala un proiect (frecventeaza o scoala din Canada, nu este romanca) unde trebuie sa-si aleaga o tara si apoi sa descrie stilul de viata al unui copil de aceiasi varsta cu ea, incepand de la ce activitati are la scoala, cum decurge viata lui in mod normal, ce studiaza la scoala, sa descrie familia, mediul in care creste in respectiva tara, ce mananca, etc.
Ea a ales sa scrie despre Romania.
Acum: am nevoie de ajutorul vostru sa-mi oferiti ceva informatii referitoare la mediul scolar al unul copil de clasa a VIII-a de la noi (ai mei copii sunt mici, nu am ajuns cu educatia inca mai departe de gradinita ), cum traieste viata un copil de clasa a VIII-a (merge prin cluburi deja? )

Astept sugestii.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

ella

cred ca cel mai potrivit ar fi ca fata ta sa fie in legatura directa cu un 'coleg' de varsta ei...din Romania / care sa-i povesteasca direct chestiuni legate de tema proiectului

cu siguranta sunt mame aici care au copii care si-ar dori si ei la randul lor sa stie cum e viata de zi cu zi a unui copil de varsta lui din Canada

succes!

Alinuk
mama de Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

inceputul meu de lume

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

acum vad ca are 13 ani...asadar este o fetitza mare

de ce nu o lasi sa-si caute singura pe FB de exemplu?

eu asa as face, as incuraja sa-si 'rezolve' singur chestiunile astea, satisfactia pt ea ar fi mai mare clar

Alinuk
mama de Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

inceputul meu de lume

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ioana - fiica mea cea mare are 14 ani. In cazul in care considera ca ar dori sa discute cu ea - as putea sa-i spun si de aici incolo pot sa ia legatura una cu cealalta on line / mail / YM sau ce modalitate de comunicare doresc ele. In principiu Ioana este destul de ocupata ca sa ma exprim cumva pt ca scoala ii solicita mult din program insa mai practica dansul de societate de multa vreme, si lucreaza de ani buni la un studio unde face sincron pentru desene animate (minimax... din astea), dar e o tipa OK - e prietenoasa si cred ca ar putea sa o ajute. Pot discuta in limba romana sau in engleza - cum doresc este Ok in oricare limba.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput