haine de dama-marimi mari

haine de dama-marimi mari | Autor: crissteo

Link direct la acest mesaj

Cu mare regret si eternele promisiuni, am ramas cu ceva kg in plus dupa nastere si cum inca alaptez nu stiu daca voi ajunge la kg rezonabile prea curand. Asa ca dupa ce am tot sperat in vreo minune cu slabitul, am hotarat sa-mi iau totusi ceva decent de imbracat. Acum am o mare problema, masura 46 n-am purtat niciodata la haine, asa ca nu stiu de unde-mi pot cumpara de imbracat. Aveti vreo idee? Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Masura 46 nu mi se pare deloc o masura ce iese din tipare. La mai toate magazinele gasesti haine cam pana in 50 - 52. Vezi firmele din malluri precum Mark & Spencer, C&A, Peacocks, House of Art, Kenvelo, Pimkie, Tara Fashion etc etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Multumesc pentru raspuns. O sa merg o fuga zilele urmatoare sa vad ce gasesc.Sper sa gasesc repede ceva ok, ca nu am timp sa bantui prin magazine cat mi-as dori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Draga de tine Masura 46 purtam eu inainte sa nasc, acum am ajuns la 52 (de fapt, ca sa ma laud, am scazut spre 48-50).

46 gasesti in multe magazine, doar ca inteleg ca nu ai rabdare / timp sa cauti. Eu mi-am gasit la C&A haine marimi mai mari, dar masura 46 NU ESTE la marimi mari, ci la cele obisnuite. Este insa o masura destul de cautata de femeile mai plinute ...

Mai gasesti la Apaca, dar trebuie sa te uiti cu grija si sa-ti gasesti modele care sa-ti placa.

Mai este un magazin pe Calea Mosilor, inspre piata Sf. Gheorghe, parca "La belle Boutique", unde au masuri mai mari. Si inca unul vizavi de Biserica Armeneasca, pe colt.

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput