Aspirante optimiste >Felicitari Annare!!! (630)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui didi32

Felicitari din suflet Anna! Iti dorim sarcina usoara si la termen si un bebe sanatos si mancacios!
Fetelor, faceti loc la odisee ca venim Am 10 oute si mai am vineri o ecografie sa vedem cum stam! Sunt asa de fericita! O sa va tin la curent cu toata procedura, mai am doar cateva zile de asteptat...si dupa transfer 2 saptamani luuuuuungi...
ici tuturor si o zi cat mai frumoasa!

Barza de 2011 va veni cu cel putin un bebelus!

DOAMNE AJUTA

pozulici
www.fertilityfriend.com/ttc/calendar_module.php?d=2011-01-21" target="_blank">TB
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

hellooo

ANNARE felicitari!!!! sarcina usoara si la termnen

DIDI ce ma bucur sa citesc asemenea vesti. hai k mai e un picut si ti se implineste visul

LIA la ce dr ai fost la polizu? si eu tot acolo ampierdut prima sarcina si fiecasre medic avea parerea lui la ce am... bine k nu m-am luat dupa ei, k acu eram fara o trompa

tuturor

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)

yo am ramas fara o trompa

pozulici
www.fertilityfriend.com/ttc/calendar_module.php?d=2011-01-21" target="_blank">TB
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

fetelor vi-l recomand pe dr meu. o sa vadeti cat os a va placa.

stelian pana de la filantropia

Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Felicitari ANNARE!! Tare ma bucur cand citesc astfel de vesti.
Sa ai un bebe sanatos, care sa stea cuminte si la caldurica pana la termen!
Didi, iti doresc multa bafta si sunt convinsa ca DD o sa iti indeplineasca dorinta si peste doua saptamani o sa ne dai vestea cea mare, ca o sa ai un bebe (sau doi, trei ).
Bella, ma bucur tare ca ai trecut peste hsg cu bine si ca trompitele sunt curate si frumusele.
Ca sa raspund la intrebarea lui Didi, eu sunt una din fetele care trebuie sa se testeze pe vineri sau sambata. CM ar trebuie sa vina vineri (de n-ar mai veni...). Dar sunt destul de pesimista... Cu toate ca doctorita mi-a zis ca totul este in regula, ca analizele sunt ok, vad ca este destul de greu sa ramani gravi.
Eu as avea ceva semne, ma dor sunii si burtica, insa sunt la a treia luna de duphaston si in fiecare luna am avut aceleasi simptome cam cu o saptamana de CM si eram convinsa ca e bebe si nu a fost... Asa ca acum nu prea pot sa ma bucur stiind ca doua luni la rand am avut aceleasi simptome fara sa fie bebe. Dar cine stie DD e mare si poate imi da si mie bucuria asta, ca de probleme si vesti proaste m-am saturat.
Va pup pe toate fetelor si sa stiti ca, desi nu sunt foarte activa pe site (consider ca nu prea am multe de comunicat referitor la ce ne intereseaza pe noi), va citesc in fiecare zi si ma bucur alaturi de voi ori de cate ori ne impartasiti bucuriile voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Didi de ce categorie sunt?
Felicitari!!!!!!!!

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

ela nu poti sa iti dai seama cat de linistita sunt acum dupa hsg. mai avem doar de reglat menstra si gata trb sa apara bebe. abia il asteptam

didisor sigur o sa ai gemeni

Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela82

Felicitari ANNARE!! Tare ma bucur cand citesc astfel de vesti.
Sa ai un bebe sanatos, care sa stea cuminte si la caldurica pana la termen!
Didi, iti doresc multa bafta si sunt convinsa ca DD o sa iti indeplineasca dorinta si peste doua saptamani o sa ne dai vestea cea mare, ca o sa ai un bebe (sau doi, trei ).
Bella, ma bucur tare ca ai trecut peste hsg cu bine si ca trompitele sunt curate si frumusele.
Ca sa raspund la intrebarea lui Didi, eu sunt una din fetele care trebuie sa se testeze pe vineri sau sambata. CM ar trebuie sa vina vineri (de n-ar mai veni...). Dar sunt destul de pesimista... Cu toate ca doctorita mi-a zis ca totul este in regula, ca analizele sunt ok, vad ca este destul de greu sa ramani gravi.
Eu as avea ceva semne, ma dor sunii si burtica, insa sunt la a treia luna de duphaston si in fiecare luna am avut aceleasi simptome cam cu o saptamana de CM si eram convinsa ca e bebe si nu a fost... Asa ca acum nu prea pot sa ma bucur stiind ca doua luni la rand am avut aceleasi simptome fara sa fie bebe. Dar cine stie DD e mare si poate imi da si mie bucuria asta, ca de probleme si vesti proaste m-am saturat.
Va pup pe toate fetelor si sa stiti ca, desi nu sunt foarte activa pe site (consider ca nu prea am multe de comunicat referitor la ce ne intereseaza pe noi), va citesc in fiecare zi si ma bucur alaturi de voi ori de cate ori ne impartasiti bucuriile voastre.

Ela scoatem pentru sustinere si pe vineri - sambata pentru felicitari

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

annare,felicitarile mele!!!!!!!

vad ca barza a dat startul!!!!!yupiiiiiiii
se vede intr-adevar ca doamne-doamne exista!
o sarcina cat mai usoara,bebe sanatos si o familie fericita sa va produca acest bebe!

2011 imi va aduce un bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Fetelor,cate vesti bune avem,incat nici nu mai stiu pe cine sa felicit
revin un pic mai tarziu,astazi sunt in curatenie generala plus mancare plus copil care vrea sa ne jucam biliard
Bbebelu,stiu ca pitica ta e minunata,o vad mereu in poze,da pune mama si tu o poza cu tine din cap pana in picioare sa vedem cum arati dupa nastere,ca tare sunt curioasa....
pup

Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

katy,tu?cum te mai simti?ceva noutati?

2011 imi va aduce un bebe!

Mergi la inceput