Aspirante optimiste >Felicitari Annare!!! (630)
Raspunsuri - Pagina 4
neliaCris spune:
Felicitari Ana!Sarcina usoara si un bebe sanatos tun.Daca vrei sa aflii mai multe,despre urmarirea sarcinii in italia,poti intra la mamici de italia,cu siguranta vei afla tot ceea ce ai nevoie
Te pup
Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
Lia73 spune:
nelia: si unde sa ma duc?
pozulici
www.fertilityfriend.com/ttc/calendar_module.php?d=2011-01-21" target="_blank">TB
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
neliaCris spune:
Apropo de vise,eu m-am visat nascuta unde medicii spuneau ca am un baiat,nu ma durea nimic,il alaptam super frumos,iar apoi am vazut ca nu are putulica.stiam la baiat ca ii vompune numele kevin gabriel,dar la fetiti nu mi-am mai amintit numele
neliaCris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lia73 nelia: si unde sa ma duc? pozulici www.fertilityfriend.com/ttc/calendar_module.php?d=2011-01-21" target="_blank">TB Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR |
buna intrebare.Dar parca tu esti la bucuresti nu?am auzit ca sunt si spitale curate,dezinfectate,tu la care ai fost?
Acum mai lucrezi?
Lia73 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui neliaCris
buna intrebare.Dar parca tu esti la bucuresti nu?am auzit ca sunt si spitale curate,dezinfectate,tu la care ai fost? Acum mai lucrezi? Mami Cornelia,Tati Daniel Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08 |
polizu
da, lucrez
pozulici
www.fertilityfriend.com/ttc/calendar_module.php?d=2011-01-21" target="_blank">TB
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
racheel spune:
Buna dimineata fetelor
Vaad o noua graviduta
annare FELICITARI sa ai un bebe sanatos si la termen
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 8+ cu .
Doamne, ajuta-ne in continuare!
gabyv spune:
Neata
FELICITARI ANNA sarcina usoara si la termen cu bebe sanatos si mancacios!!
Exact cum a zis si Lia: au inceput sa vina berzele!!!!
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
cixinica spune:
neatza fetele!
annare felicitari! sa ai o sarcina usoara si dusa la termen si un sanatos si mancacios!
katy tin pumnii sa vii cu vesti bune la sf saptamanii
pentru toate fetele si o zi minunata sa aveti!
annare spune:
multumesc mult fetelor fara urari...fara voi nu stiu ce m as fi facut....macar aici mi am deschis sufletul....ceea ce poate nu puteam face cu oricine..
2011 imi va aduce bebele mult dorit
mirunita1983 spune:
buna fetele Anna felicitari sarcina usoara si bebe sanatos;pentru fetele care urmeaza sa se testeze