Aspirante optimiste >Felicitari Annare!!! (630)
Raspunsuri - Pagina 18
klau_ditza spune:

Buna dimineata tuturor cu o cafea fiebtinte!!!
AMR 2 zile pana la test ![]()
atat timp cat nu ma invareaza rushii, sunt optimista!
O zi frumoasa!
klau_ditza spune:
referitor la test, ce ma sfatuiti sa mai incerc?
Primul a fost de la sensiblu, al 2-lea hyllan.
PaulaFrida spune:
Neatza fetele
Klauditza multumim pt cafelutza

referitor la teste eu zic ca sunt bune testele pe care le-ai luat,dar daca mai vrei sa iei inca unul,eu sugerez Clear Blue
Iti tin pumnii sa iasa liniutzele

Restul fetelor va 

si va doresc o zii super

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastraDr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
Lia73 spune:
neata feteleeeee
klau
ptr cafea
draguta am facut toate analizele si mi-au iesit bine
si secretie si sange
toate care se fac la o internare
pozulici
www.fertilityfriend.com/ttc/calendar_module.php?d=2011-01-21" target="_blank">TB
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatos
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
Bob_Pixel spune:
Neata, girls!
Eu sunt tot acasa, in pat, mai am putina febra... ieri n-am mai rezistat si am luat 2 coldrexuri, facusem febra 39
Azi dimi am stricat Hyllan-ul si-a fost perfect negativ. Incerc sa ma conving ca e facut prea devreme (z26 din 30, desi luna trecuta a venit la 28). Mai am o barza pentru duminica, daca nu vad rosu pana atunci. Simtome n-am de nimic, decat de gripa
Ce sa zic?! Daca eu n-am bafta, atunci voi, restul colegelor de editie sa aveti II 
Un ingeras pierdut in luna 6... asteptam un curcubeu dupa furtuna !
lucianamoga spune:
Neata fetelor!

Iau si eu cafea !Multumesc 
Bafta fetelor la testare!
O zi minunata sa aveti 

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
camcris spune:
neata fetele
am venit si eu la cafeluta
la mine nimic noutati luna asta sunt in pauza ca iau antibiotic pentru o infectie
nenorocita de e-coli care au descoperit-o acum ca acum o luna nu era
deci eu tin pumnii si
la restul fetelor care urmeaza sa se testeze
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
lucianamoga spune:
Camcris imi pare rau pentru nenorocita aia de infectie 
, dar vei scapa repede de ea si apoi poti sa muncesti pentru bebe si cu siguranta va veni si el ffffffff repede 

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
didi32 spune:
Neata fetelor, intru si eu pe furis de la birou![]()
Camcris, o sa treaca si asta dupa antibiotic cum a trecut si la noi. Stii ca pe noi ne-a impiedicat sa facem FIV-ul anul trecut
, asa ca rabdare si ... antibiotic.
Fetelor, eu m-am lasat de fumat acum aproape 4 ani, dar mai tin minte doar ca am racit atat de rau incat nu pteam sa trag fumul ala pe gat, si uite-asa in vreo 2 saptamani m-am lasat de tot. Acum nici nu mai suport fumul, si nici nu vreau ca-a aproape gravida
. Mai am cateva zile de asteptat si deja visez noapte, ba ca n-am ajuns la injectii, ba cine stie ce, se apropie momentul
.
Katy draga, mai asteapta cateva zile sa vezi ce se-ntampla si pana atunci spor la renovari!
Bob_Pixel, mai ai si tu putina rabdare sa vezi daca vin uratii sau nu! Am mai avut aici o graviduta racita cobza, avea tot felul de simptome si cand si-a facut testul au aparut liniutzele. Iti tin pumnii sa fie si la tine la fel.
Ma duc sa-mi pun si eu o cafeluta fara cofeina, asa o beau de cateva zile si-s chiauna de numa'.
Va 

pe toate si sa aveti o zi frumoasa!