Fluturasi de martie-aprilie 2011 (131)
Raspunsuri - Pagina 2
alina.n spune:
sunt si eu prin zona,mi-e o foame si nu stiu ce sa pap
anaxena m-am epilat si eu azi dar cu lama ca altceva chiar nu suport...
mami de
Naty (10.04.2009) si
cu
Alex 37+
AMR 2 saptamani!!!
SSABrya spune:
yasmi si burta mea e numai valuri, valuri...
parca e mult mai activa decat Bry
Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire
28+ , adica Ayanna
SSABrya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.n sunt si eu prin zona,mi-e o foame si nu stiu ce sa pap ![]() anaxena m-am epilat si eu azi dar cu lama ca altceva chiar nu suport... mami de Naty (10.04.2009) si cu Alex 37+ AMR 2 saptamani!!!![]() |
si mie mi-e foame rau si nu stiu ce sa mananc si mie si lene sa ma duc pana la bucatarie

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire
28+ , adica Ayanna
alina.n spune:
lavi eu nu aud oasele lui bb dar in schimb aud borboroseli pe acolo pb de la lichid
am facut si noi pentru sot adeverinta dinaceea de curs de puericultura la dr de familie asa ca o sa poata sta 3 sapt acasa dupa ce nasc,

mami de
Naty (10.04.2009) si
cu
Alex 37+
AMR 2 saptamani!!!
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui SSABrya
si mie mi-e foame rau si nu stiu ce sa mananc si mie si lene sa ma duc pana la bucatarie ![]() Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 28+ , adica Ayanna |
fetelor: un mar, o portocala, un iaurt!!
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
in sapt 36!!! 
AMR: putin....putin.....si mai putin...:))
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.n lavi eu nu aud oasele lui bb dar in schimb aud borboroseli pe acolo pb de la lichid am facut si noi pentru sot adeverinta dinaceea de curs de puericultura la dr de familie asa ca o sa poata sta 3 sapt acasa dupa ce nasc, ![]() ![]() ![]() mami de Naty (10.04.2009) si cu Alex 37+ AMR 2 saptamani!!!![]() |
bravo!!! sa vezi ce bine o sa va prinda!!!
in sapt 36!!! 
alina.n spune:
mda mi-a pierit tot cheful de mancare, s-a trezit bebe plangand de dinti a dormit doar 1h 

mami de
Naty (10.04.2009) si
cu
Alex 37+
AMR 2 saptamani!!!
bb_yasmi spune:
offfff alina....tine-o cat mai aproape de tine....sa te simta langa ea!! 
sa treceti cat mai repede peste aceasta perioada.
in sapt 36!!! 
dorinut@ spune:
Mai e cineva pe aici?
Eu am venit super obosita de la Brasov, m-a terminat drumul si am vomat de la curbe, de la contractii de la varsaturi m-a luat o durere in zona ovarelor..Am ajuns la 5, dar pana la 7 am stat in pat cu picioarele pe perne.
Si acum sa va zic, e oficial pe 25 Feb am marea intalnire cu Edutu 

. Ma interneaza pe 24 sa facem analize si monitorizare bebe si a doua zi, intram la cezariana. Mi-a zis ca o sa-mi faca peridurala (sau epi?) si nu rahie. Mi-a zis sigur ca nu raman cu dureri de cap. In plus o sa raman conectata la o chestie (aparat?) si nu o sa am dureri o sa mi se administrze in permaneta calmante. Deci e bine. Greutatea nu mi-a zis-o (ca de obicei). El fiind directorul clinicii e mereu pe fuga la eco
.
Roxy si mie mi-a iesit la culturi Enterococus (vineri am fost la dr) si mi-a dat augmentin. Dar medicul de la Brasov a zis sa nu iau nimic, mi-a dat doar 4 ovule Cervucid ca sa fie uterul curat..asa ca eu cel mai probabil nu o sa iau tratamentul.
Legat de bagaj mi-a zis sa-mi aduc doar papuci pt dus si obiecte de igiena personala atat. Eu oricum am gentuta pregatita..daca ma ia mai repede.
Vreau sa va zic ca in seara asta am plans de frica. S-a miscat bebe, nu stiu ce tot face cu caputul ca tot il misca pe-acolo (isi suge degetul, da din cap) si imi da niste dureri crunte in col, parca am cutite
. M-au luat si vreo 2 contractii dureroase..valeu maica..Sper sa stea bebe in burtica pana la 39s la cezariana.
Va pup si va doresc o noapte buna si cu somnic mult (eu ieri de la 3 n-am mai dormit
).
Ne 'vedem' la micul dejun 

------------------------------------------------------------------------------------------
34+ cu Edutu mic si zglobiu
- Eduard Gabriel 
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen 
AMR - 5 saptamani!
Ana-Maria
giuliaa spune:
Buna seara,
Am aparut si eu ca de obicei la ora asta. Deci am fost la eco si i-am zis la dr ca ma ud la chilot si ma tem sa nu fie lichid. Asa ca m-a verificat intai pe masa si a zis ca nu e lichid ca atunci nu ar mai fi scurgerea asta normala de sarcina in vagin, ca lichidul curata tot. Dupa aceea a facut eco pe burta si a vazut ca lichid este suficient, bebe sa pus cu capul in jos era totul in regula si ca si de data asta i s-a parut ca e baietel 

. Deci chiar nu mai stiu ce sa zic. Oricum a zis ca nu e sigur ca are si piciorusele pe acolo si nu se vede bine, plus ca nici nu a pierdut vremea, ca a vrut mai mult sa vada de col si de lichid.
Mi-a facut dupa aia si un eco endo-vaginal, a zis ca colul este lung 3.5 cm si inchis si ca nici vorba sa pierd lichid. Mi-a dat sa fac o urocultura si a zis ca sa ma duc din nou saptamana viitoare si atunci il analizeaza bine pe bebe, ca acuma nici nu mi-a zis cat cantareste. Asa ca saptamana viitoare iar ma duc sa trag un ochi in burta.
Stefy, pompa nu va face vacuum in mana, pentru ca nu are aderenta bine acolo. Pune-o la san si trage putin, ca nu face nimic rau, doar nu exagera. Si acolo trebuie sa faca vacuum sigur. Si eu am avut de la Nuk. Sti ca am zis ca cea de la Avent am considerat ca nu e buna, si nu am folosit-o si mi-am luat Nuk.
Yasmi merci mult, astept poze la pat. Intre timp sper sa ma lamuresc cu PM cum e.
Miki, si eu stiu pe cineva la care i s-a intors bebe cu capul in sus prin saptamana 32 si dupa aia cand a intrat in luna a noua i s-a intors inapoi. Poate ai si tu noroc sa o faca.
Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si
27s+