Fluturasi de martie-aprilie 2011 (131)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

eu dispar mai rau ca magarul in ceata.....
azi scriam eu aici si trosc usa..intra fiimea ...mami vreu mamaliga cu smantana.....pai m-am executat rapid
ea de aceea imi face program de nastere ca ii e ca nu are cine sa o serveasca prompt in tot ceea ce vrea
si ea si tasu..dar eu le-am zis din martie sa se descurce nenica , cca nu mai pot fi la dispozitia lor

Simona felicitari pt bebel....eu zic ca esti in grafic
doamne si cind te citesc ca de la sine putere amani vizita la dr. nu stiu ce sa mai zic....esti cu experienta
pai pe mine m-a programat fix peste 0 luna de la ultima vizita si atunci am sa am 36s....doamne mi se pare asa mult
eu m-as duce in fiecare saptamana

Mada , dar ce am zis eu de picior...paiinu ma mai doare de loc
le-am avut unflate doar in ziua cand s-a operat tata ca am stat ff mult in spital si in picioare..dar bine ca am fost inspirata sa ma incalt cu bocancii de ski sa zic asa , ca sunt mai pe rotund la bot si mai largi..ca in cizme cred ca umblam desculta dupa doctor si asistente pe acolo

Viss de ce nu ati platit o firma din asta de mutari....nu cred ca va lua mult
off eu stiu cum e ca si noi cand ne-am mutyat aici..eu cu sotul am carat tot
bine ca nu am luat cine stie ce din mobila veche....dar am tras de niste dulapuri de la o mob de bucatarie ca le-am vrut eu in garaj pt depozitat gemuri
e tare greu cand pe nimeni din fam . nu intereseaza

uff nu mai tin minte mai nimic din ceea ce citesc
la pozici nici nu imi vine sa intru sa va vad, ca imi e rusine caci eu nu am mai pus poze de mult
nici aici nu incarc poze, nici poze des nu imi fac
o sa regret eu pereioada asta
dar daca sunt delasatoare

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....30 cronologic....wow am ajuns la luna a7a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Bunaaa!
Am venit si noi de la dr. Vesti bune si mai putin bune. Avem 1200 gr si suntem in grafic si cu restul masuratorilor.
Placenta este in continuare cam joasa, dar asta stiam si m-am invatat cu gandul ca fac cezariana. Nu e nicio problema.

Chestia e ca mi-a zis ca lichidul amniotic e usor in exces. L-am intrebat ce insamna si mi-a zis ca risc de nastere prematura, si rareori posibile malformatii dar la mine la eco nu se vede asa ceva. Deci ar ramane doar riscul de nastere prematura. Pe de alta parte mi-a spus ca in majoritatea cazurilor se rezolva treaba asta cu lichidul de la sine.

Voi ce stiti despre asta? Incerc sa ma mentin optimista. Mai citesc pe net, dar precis gasesc cine stie ce grozavii.

Puuup

in sapt 28 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

fetelor,stiti ceva despre centurile postnatale?? astazi am fost la chicco sa vad ce fel de centuri au si vanzatoarea de acolo mi-a spus, foarte stiutoare, ca nu sunt indicate inainte de 40 de zile mai ales cand nasti normal... voi stiti ceva??? a folosit vreo mamica asa ceva??

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 34+

5+ weeks to go

mai nu stiu dupa nasterea normala, mie la municipal mi-u zissa nu imi pun ca se obisnuiesc muschii sustinuti... si n-am pus dar dupa 6 sapt am facut abdomene si aveam burta super plata... sa vedem acum dupa ceza nr 3

mami de de 7 ani si ingeras si 30+cu

AMR 8 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Simo felicitari pentru bebe grasunel.

Deea hai ca te incurajez eu, mai pune si tu o pozica.

Ally bebe al meu e un jucaus, face tumbe, valuri, ce nu face, imi e asa drag de el de nu mai pot. Poze o sa pun joi, joi e ziua mea de pozat. Acum intru sa ma uit si eu la pozele tale.

Am uitat azi sa-i spun Madutei ca nu mi se pare ca i-a mai crescut asa mult burtica. E adevarat ca si tipul pozei e diferit de cel pe care il postai inainte.

Dorinuta sa ne dai vesti despre verisoara ta. Anul trecut o cunostinta a mea era tot programata la cezariana, insa i s-a rupt apa la 37s si 2 zile si a nascut un baietel sanatos de 3,5kg.

Alina.n 10 zile?????? Doamne , Doamne ce repede a trecut timpul.

Ailed imi pare tare rau ca nu te simti bine. Da-ne de veste daca ti-a mai crescut intre timp tensiunea.

Cami ce e cu servetele astea Lactacyd???

Stefy mie mi-a zis dl dr ca pot purta centura postnatala insa nu foarte mult, pentru a nu se invata muschii sa fie sustinuti, dar o sapt- doua dupa nastere e f bine, indiferent de tipul nasterii.

[red]Roxy/red] eu i-am spus dr meu despre dioptrii si mi-a zis ca nu e nicio problema, pot naste natural, insa tipul nasterii il stabilim exact saptamana viitoare cand imi va face si un control pe masa, sa imi vada bazinul si toate cele.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 34+ Rares Andrei

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Bunaaa!
Am venit si noi de la dr. Vesti bune si mai putin bune. Avem 1200 gr si suntem in grafic si cu restul masuratorilor.
Placenta este in continuare cam joasa, dar asta stiam si m-am invatat cu gandul ca fac cezariana. Nu e nicio problema.

Chestia e ca mi-a zis ca lichidul amniotic e usor in exces. L-am intrebat ce insamna si mi-a zis ca risc de nastere prematura, si rareori posibile malformatii dar la mine la eco nu se vede asa ceva. Deci ar ramane doar riscul de nastere prematura. Pe de alta parte mi-a spus ca in majoritatea cazurilor se rezolva treaba asta cu lichidul de la sine.

Voi ce stiti despre asta? Incerc sa ma mentin optimista. Mai citesc pe net, dar precis gasesc cine stie ce grozavii.

Puuup

in sapt 28 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Alina e nu stiu ce sa spun, dar fii optimista ca totul va fi bine.Felicitari pentru bebe grasunel.Asteptam sa iti scrie fetele care stiu mai multe. Cu cititul pe internet uneori te poti imbolnavi de inima la cate se scriu si nu sunt adevarate. Mie dl dr mi-a recomandat intotdeauna literatura de specialitate, nu povesti, ca e foarte posibil sa imi fac griji de pomana.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 34+ Rares Andrei

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

stefy si eu stiam ca macar primele 40 de zile nu se poarta
ma tot miram auzind fetele ca au purtat imediat dupa nastere
am inteles ca bebele prin faptul ca e in burta
ne mai muta
noua mamicilor organele de la locul lor normal
si ca din aceasta cauza nu avem voie sa purtam imediat
ca sa se reaseze organele la loc intai
apoi o poti puyrta cat vrei
sincer eu nu m-am omorat cu purtarea ei
da cred ca dupa 40 de zile e ok

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 30+ PETRA ADRIANA
AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Simo felicitari pentru bebe grasunel.

Deea hai ca te incurajez eu, mai pune si tu o pozica.

Ally bebe al meu e un jucaus, face tumbe, valuri, ce nu face, imi e asa drag de el de nu mai pot. Poze o sa pun joi, joi e ziua mea de pozat. Acum intru sa ma uit si eu la pozele tale.

Am uitat azi sa-i spun Madutei ca nu mi se pare ca i-a mai crescut asa mult burtica. E adevarat ca si tipul pozei e diferit de cel pe care il postai inainte.

Dorinuta sa ne dai vesti despre verisoara ta. Anul trecut o cunostinta a mea era tot programata la cezariana, insa i s-a rupt apa la 37s si 2 zile si a nascut un baietel sanatos de 3,5kg.

Alina.n 10 zile?????? Doamne , Doamne ce repede a trecut timpul.

Ailed imi pare tare rau ca nu te simti bine. Da-ne de veste daca ti-a mai crescut intre timp tensiunea.

Cami ce e cu servetele astea Lactacyd???

Stefy mie mi-a zis dl dr ca pot purta centura postnatala insa nu foarte mult, pentru a nu se invata muschii sa fie sustinuti, dar o sapt- doua dupa nastere e f bine, indiferent de tipul nasterii.

Roxy/red] eu i-am spus dr meu despre dioptrii si mi-a zis ca nu e nicio problema, pot naste natural, insa tipul nasterii il stabilim exact saptamana viitoare cand imi va face si un control pe masa, sa imi vada bazinul si toate cele.

[red] AMR 5 saptamani

e 9 cu 6 acum
dupa sare la greu , apa minerala si cafea
va anunt ca e a doua pe ziua de azi

mami de de 7 ani si ingeras si 30+cu

AMR 8 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

stefy prima data am nascut la stat, unde nu e permis sotului sau oricarui alt insotitor sa stea cu tine. si nici acum a doua oara sigur nu vrea sa stea in timpul nasterii...dar ma zis ca in timpul travaliului mi-ar prinde bine sa stau la taclale daca e lung travaliul

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan in sapt 36!!!
AMR: putin....putin.....si mai putin...:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Simonelu felicitari pt grasunel! Si eu m-am uitat pe un site la o rochita roz, asa de mult imi place, vreau sa iau dupa nastere. Eu roz, la bebelina roz,carucior roz.Vom fi doar in roz.
Azi am fost la plimbare si cumparaturi, si dupa ce m-am intors m-au apucat niste junghiuri in interior la fifi, si asa niste pulsatii. M-am pus in pat, intinsa cu toate ca voiam sa fac placinte la tigaie. Cred ca va veni mister sot cu cina in seara asta, adica cu pizza. Nu vreau sa risc.

Feli cu Miriam in burtica 34 +
AMR 6S

Mergi la inceput

Ally burtica , e f frumoasa. Asa e si a mea, mi se pare ca seamana tare bine, Despre acel combinezon, eu zic ca este foarte bun de scos din spital, avand in vedere ca va avea pe dedesubt si altceva, si cred ca e asa pufos.

Viss burtica e superba. Eu zic ca nu e lasata. Am inteles ca in momentul in care se lasa trebuie sa aiba loc pumnul tau sau o palma. Sunt sigura ca bebeilor tai le place tare mult la caldurica.

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput