Fluturasi de martie-aprilie 2011 (131)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

A vb cu dr si i-a zis ca daca o iau contractiile dese sa fuga la spital. I-a zis ca poate naste maine sau poate sa mai dureze o saptamana. Era panicata saraca e la prima sarcina si are si 24 de ani. Da ii fave oricum cezariana ca are bazinul f mic si i-azis saigur ca nu poate naste natural. Eu i-am zis sa stea in pat poate mai sta o saptamana.

------------------------------------------------------------------------------------------
34+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 5 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

salutare burticute!!! ce faceti??? vorbarete ca de obicei..
noi azi am avut intalnire cu pediatrul...asta-i "moda" aici..iti alegi pediatrul inainte de a naste pt a fi la nastere sa cunoasca puiutul din prima secunda de viata..daca nu ai pediatru ales iti pune clinica ...dar noi pretentiosi..am ales...si sunt incantata..am mai vb la tel cu vreo 3 pana sa ma decid...am prietene care s-a intalnit cu 5-6 pediatrii
acum sa va spun ce am vb ..poate intereseaza pe careva...
-curatenia in camera unde doarme puiutul se face fara clor sau detol(solutii puternic mirositoare)
-hainutele puiutului sa le spal cu detergent praf,dar sa nu folosesc balsam pt ca sunt fff parfumate
-temperatura sa fie 20-22 g si cu 2 grade mai mare cand face baita
-este pro plimbarilor in aer liber de la 2 sapt
-contra aglomeratiilor si vizitelor dese a rudelor cu pupiceli multe si chestii de genul cele 40 de zile
-contra umidificatorului
-suzetele cat mai repede pt ca ultimile studii arata ca puiutii care ia suzeta de micuti au mai putine sanse de SMSS(sindromul mortii subite)
- este pro infasatului atunci cand puiutul este nelinistit
-este contra betisoarelor pt curatarea urechilor-pt ca puiutii nu au nevoie de o curatare atat de "adanca" a urechiuselor...curatarea se face cu coltul prosopului atat cat sa se adune surplusul de apa
cam atat deocamdata...mi-a spus ca v-a fi acolo cand voi naste pt a da nota bebicului , ca v-a veni sa imi faca "meditatii" la clinica despre alaptat,prima baita,scutece etc

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 34+

5+ weeks to go

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

daca sunt contractii dese ar trebui sa mearga la spital aici cred ca ar fi bun testul de care vorbeau fetele cu baia in cada sa vada daca se opresc , multa bafta,poate mai sta bb

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 37+
AMR 10 zilei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

buna fetelor! yasmi cred ca suntem in aceasi situatie eu aveam de gand sa fac botezul la inceputul lu mai ca de atunci vine sora mea in rom si ea e nasa si primesc o bomba fratele meu si_a pus data nunti in aceiasi zi cu botezul meu si e tocmai in italia.nu stiu daca am sanse sa nerg k bebita mea e prea mica sa merg cu ea in italia

29saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Alina multumesc de lamuriri.Nu stiam asta cu glicerina..
Dorinut...eu am facut toxo doar la inceputul sarcinii,in rest nu mi-a mai dat...Cred ca o refac eu de la mine putere sa stiu sa nu inchei contractul degeaba...De fapt ei pot depista ulterior daca sangele avea o problema??

27+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Alina multumesc de lamuriri.Nu stiam asta cu glicerina..
Dorinut...eu am facut toxo doar la inceputul sarcinii,in rest nu mi-a mai dat...Cred ca o refac eu de la mine putere sa stiu sa nu inchei contractul degeaba...De fapt ei pot depista ulterior daca sangele avea o problema??

27+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Asa e, dar din ce stiu daca ai facut toxo in sarcina nu esti 'eligibila' sa recoltezi. Si da dupa ce analizeaza sangele daca eceva nasol iti spun de asta se plateste dupa.

------------------------------------------------------------------------------------------

AMR - 5 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Alina cicanu's asa dese. Dr a zis daca i se rupe apa sau contractiile devin dese si dureroase, drumul dpre spital.

AMR - 5 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

gata fetele am revenit de la dentist
fata doarme
eu astept niste ficatei sa se faca cu o salatica
ca mi-e o foameeeeeeeeeeee
de nu mai potttttttt
cred ca bag si niste ciupercute proaspete trase putin ca imi plac de numaaaa
am mai cumparat azi ser fiziologic si sticla mare si sticlute mici de plastic
si niste seringi sa le am in casa

yasmi poate reusesti sa mergi la botez

si eu am unul in bucuresti la mariot
pe 26 febr
al nasicii antoniei
care e la odiseea ian-febr
si eu voi fi in sapt mare da asta e
vreau sa merg neaparat ca va fi ceva super frumossssss

simona felicitari pt rezultatele la eco
vad ca esti cea mai relaxata dintre noi toate
ce bine ca ne mai destreseaza cineva

alina.n lasa ca fata isi va modifica iar programul
stai linistita
si eu m-am chinuit putin cu antonia da am reusit
asa patim mai mereu noi
deci lasa fata in pace sa doarma cand poate

dupa ce se scoala fata imi creionez si eu bagajul pt bebe

lalely glicerina boraxata e pentru stergerea limbutei bebelusului
de la lapte
e alba mai mereu
eu o stergeam pe antonie zilnic
cu comprese sterile
si cu glicerina
puneam compresa pe un deget
si bagam in gurita la bebe

offfffffffff
si ce scumpe sunt toateeeeeee
si mai am de cumparat
ahahahaha
am inceput sa ma vait

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 30+ PETRA ADRIANA
AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

partea a-2a...imi bag si eu nasucul in discutiile voastre
dorinutz-felicitari pt stabilirea datei..in legatura cu tratamentul contra "balaurului", la tine e mai usor..la cele care vor sa nasca natural e grav sa aiba urme de microb...eu voi face analizele data viitoare....sper sa fie totul ok ca nu mai vreau pastile sau tratamente
giulia- multam pt raspunsul in legatura cu pompa- am sa o "gadil" un pic in seara asta
yasmi-super camera..peste 6-7 luni intram si noi in constructii,dar eu visez la ceva cu verde... prima oara sotul nu a stat cu tine??? vaiiiii!!! eu il vreau acolo ca sa am pe cine injura,musca,bate...iubi(daca oi avea chef)..v-a fi si mamicu,daca nu nasc pana ajunge ea,dar eu fiind o fire mai nervoasa am nevoie de cineva pe care sa imi descarc bazdacii in durerile alea..si decat sa ma lase dr acolo ca ii zic vreo 2 mai bine sa fie ubi sac de box..
irinuca- eu urina duc de cate ori am programare..la sange mi-a facut de 2-3 ori sa vada daca am lipsa ceva,dar generale pt anticorpi si alte cele am facut doar la inceput...si acum mi-a zis ca imi v-a face "jos" peste 2 sapt
alina- cand vad AMR-ul tau ma apuca niscai emotii

sper ca ne anunti si pe noi....eu am spus ca fac o lista cu 2-3 nr de tel a fetelor care au dpn dupa mine si o lipesc pe usa ca sa vada ubi si sa dea un mesaj...

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 34+

5+ weeks to go

Mergi la inceput

simo- felicitari pt grasunel

5+ weeks to go

Mergi la inceput