Ha ha ha, bardul mogul ce tine in viata (cun perfuzii) postul Irealitatea, s-a internat cu o zi inainte de proces.
Lasitate, numele tau e: Vantu!!!!!
Oare ce boala are????
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-8236564-surse-sov-internat-spital-din-bucuresti-inainte-proces-plus-peter-husslein-medicul-ginecolog-din-viena-care-semnat-acte-medicale-cazul-vintu-ridicol-spun-boala-dumnealui-poate-tratata-numai-aici.htm
Citat: |
citat din mesajul lui muffin Oare ce boala are???? |
Nu stiu ce moderator silitor e mereu pe urmele mele, insa aceata nu este un topic de barfa - pentru ca faptele sunt reale si prezentate de evidenta.
Acesta este un topic politic. Inteleg ca moderatorul sarguincios nu considera ca Vantu este un las prin faptele sale de a sustrage instantei ... insa, de dragul adevarului, astept sa imi mutati topicul la forumul POLITIC.
multumesc
•In cursul procesului, Vintu a cerut sa i se ridice interdictia de a parasi tara pentru a fi tratat de probleme cardiace in Viena sub coordonarea doctorul ginecolog Peter Husslein.
Asa, si ce au cardiologia si ginecologia in comun? De ce e un barbat insotit de un ginecolog?
[
.......si-a schimbat naravul,a dat Gelsor-ul pe un trust media,are un ginecolog personal...........inca putin si naste.....omul asta e teribil!